Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να 'μαι κι εγώ! Χτες η μπουμπούκα-τοσοδούλα (Ιωάννα μου εμένα ούτε 6.300 δεν είναι ακόμα!) έφαγε την πρώτη της τούμπα από το κρεβάτι μας! Πια στριφογυρνάει διαρκώς, μέσα σε 5'' από το κέντρο του κρεβατιού βρέθηκε στα πατώματα! Σήμερα κάαατι δοκίμασε από μηλο-αχλάδι, άντε να δούμε!

Εντομεταξύ εχω και τα δύο τσιπιρίκια σπίτι οπότε δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω το πρωί γι αυτό και δε σχολιάζω! Θα βρούμε τους ρυθμούς μας όμως!

Τέλειος ωστόσο ο πρίγκιπς, πολύ μεγάλωσε καλέ αυτόςςςςς!

Πάω μήπως και προλάβω να κοιμηθώ λιγουλάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σωστη σε βρισκω λορετα μου!!το γαλα παντα ετοιμο και στη σωστη θερμοκρασια!χαχαχα!!ρηνουλα!που εξαφανιστηκες;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Να 'μαι κι εγώ! Χτες η μπουμπούκα-τοσοδούλα (Ιωάννα μου εμένα ούτε 6.300 δεν είναι ακόμα!) έφαγε την πρώτη της τούμπα από το κρεβάτι μας! Πια στριφογυρνάει διαρκώς, μέσα σε 5'' από το κέντρο του κρεβατιού βρέθηκε στα πατώματα! Σήμερα κάαατι δοκίμασε από μηλο-αχλάδι, άντε να δούμε!

Εντομεταξύ εχω και τα δύο τσιπιρίκια σπίτι οπότε δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω το πρωί γι αυτό και δε σχολιάζω! Θα βρούμε τους ρυθμούς μας όμως!

Τέλειος ωστόσο ο πρίγκιπς, πολύ μεγάλωσε καλέ αυτόςςςςς!

Πάω μήπως και προλάβω να κοιμηθώ λιγουλάκι!

α εμεις σας προλαβαμε την φαγαμε την προηγουμενη εβδομαδα την τουμπιτσα μας.χτυπησε μαρινακι μου?

ναι λελενη μου ειχα παρει σβαρνα τους μαχαλαδες.σε λιγο θα παω και στον real μαχαλα να ψωνησω .σας φιλω καλες μου!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

χριστινα προχωρα σε θελει ολη η χωραααα μαζι σου εγω!ετσι λεω να τη βγαλω στις διακοπες!οσο για το μεσημεριανο ειπαμε,μαγειρεμα αλεσμα καταψυξη σε ταπερακι ψυγειο ξεπαγωμα και μαμ!!!

Ελενάκι μου θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό το frutapura το έδωσα μόνο στο ταξίδι...εκεί όσο ήμασταν της έφτιαχνα κανονικά φρουτόκρεμα με φρέσκα φρουτάκια! Είπαμε...να κάνει απόσβεση ο beaba :wink:

(βέβαια το σπίτι είχε και κανονικότατη κουζίνα και επίσης τέτοια ώρα ημασταν πάντα εκεί, άρα θα ήταν μακακία να της έδινα έτοιμα)

Εγώ πάλι την έβαλα για ύπνο.......

PCqNp2.png

μαλιστα χριστινουλα μου....εγω παντως ετσι οπως το σκεφτομαι,σε ολες τι διακοπες θα τη βγαλουμε με ετοιμα......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

αααααα δεν σας ειπα εχτες εβρασα κολοκυθια στον αποστειρωτη και εγιναν τελεια γυρω στα 20 λεπτα μου πηρε.για δοκιμη το εκανα αλλα βγηκαν τελεια.

αυτα ...φευγω.λελενη ευχαριστω.να σου παρω τιποτα?

4ywWp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου τι κανετε?να δωσετε πολλά φιλάκια στε μωρακια σας!

Στέγια μου κούκλος ο μικρός!

Κοριτσάκια μου και εμεις ηταν να αρχησουμε αυριο κρεμα αλλα θα την αρχησουμε το Σαββατο που θα ημαστε μαζι με τον μπαμπα μας!να σας ρωγήσω τι πιάτο και τι κουτάλι εχετε?και το μπουκαλάκι νερού ειναι με πιπίλα?

Εγω αγορασα απο το πρε νατάλ τον ατμομάγειρα99 ευρω μειων 10 %εκπτωση 90 ευρω ωραιότατα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

γεια σου βρε Μαρακι με τις ερωτησεις σου!εγω εχω πλαστικο πιατακι και κουταλακι της νουκ και...κανονικο μπιμπερο με θηλη για το νερο και ενα εκπαιδευτικο ποτηρακι!!:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ελενήτσα μου το εκπαιδευτικό ποτηράκι ειναι με θηλη ή αυτο που ειναι περίεργο πανω?το πιάτο είναι με βεντούζα?γαλα μπορω να δίνω σε πλάστικό μπιμπερό γιατι εχω σπασει τόσα και δενλέει να πέρνω συνέχεια!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...