Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο δικος μου ετσι κανει με οτι παει να δοκιμασει.προσπαθησε λιγο ακομα και αν δεις οτι δεν ....ριξε λιγο ρυζαλευρο μηπως και το φαει.μας ενδιαφερει να το φαει 4 μερουλες για να δειτε αν εχει αλλεργια.ας ειναι και λιγο

ειμαστε 67.5 (μας μετρησαν στο ικα χτες,αλλα πριν ενα μηνα που μας ειχαν ξαναμετρησει μας εβγαλαν 2 ποντους λειψους.μας ειχαν πει 65 και ηταν 67.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααα κοριτσακια βλεπω εναλαγες θεματων ε???καλα και εγω απο τον μπεμπη εχω φαει πολυ κλωτσομπουνιδι και κουτουλιδι τραβηγμα μαλλιων..εμεις κακα οταν βγαζουμε δοντακια κανουμε 6-7φορες οταν δεν βγαζουμε γυρω στις 3..με αχλαδακι ξεκινησατε λορετα??εμας το υψος μας πριν 3βδομαδες ηταν 69π και 6820και μου ειπε οπωσδηποτε πανω στον μξηνα να τον ζυγισω..:cry:

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!!! Τι μου κάνετε;;

Από το πρωί κάνουν κάτι έξω με κομπρεσέρ και τα νέυρα μου.... τσατάλια!!

Εμένα η μικρή μου τρελαίνεται για φρούτα όπως και για κρεμούλα ...μήπως επειδή είναι και τα δύο γλυκά; Αν και σήμερα που της έβαλα νεκταρίνι και χυμό πορτοκαλιού και τη δοκίμασα ήταν αρκετά ξινή για τα γούστα μου αλλά παρόλα αυτά την καταβρόχθισε... (μπόντιλάιν μας βλέπω και εμάς!!!)

Σήμερα πάμε και παιδίατρο..για να δούμε αν ψηλώσε αυτό το μήνα!!

Ειρηνάκι να τον ζουπάς και να τον φιλάς και να τον χαίρεσαι τώρα που μπορείς γιατί όντως σε πολύ λίγα χρόνια δεν θα θέλουν με τίποτα!!! Οπότε να το ευχαριστηθούμε τώρα!!!

PCqNp2.png

Χριστινακι κι εμενα ο δικος μου μια απο τα ιδια!ολα τα τρωω ολα τα αλεθω!λιγο στη κρεατοσουπα δεν καλοτρωει αλλα οκ δεν τον πιεζω και πολυ θα συνηθισει!

κομπρεσερ εξω απο το σπιτι μου ακουγεται χαλι μαυρο!!!!δε πατε καμια βολτιτσα να ηρεμισει το κεφαλι σας;Ιωαννα βαστας κοριτσι μου ε;;Γιατι σου ειπε ξανα στο μηνα ζυγισμα;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εκει που εχει βγαλει το 1δοντακι ματωσε λιγο γιατι??λετε επειδη ειναι πολυ κοφτερο να ματωσε το πανω ουλο???

μηπως βγαλει αλλο εκει διπλα;:rolleyes:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...