Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα τι κανετε??εγω ας τα λεμε καλα σκοτωθηκα με την βρωμοπεθερα παλι και δεν εχω καθολου ορεξη γενικα θα καταληξω με ψυχοφαρμακα στο τελος..κατι για διακοπες ειδα..εμεις μακαρι να τα καταφερουμε εδτω για μια βδμαδουλα καλα θα ειναι...ο μικρος βγαζει κατα 95%δοντι και εχουμε χασει την μπαλα παλι ολ μερα ζητημα να κοιμηθει 1ωρα και δεν καθετε πουθενα θελει μονο αγκαλια και το βραδυ θα μου κοιμηθει στης 9 με πολα διαλειματα μεχρι το πρωι..αφηστε να δω ποτε θα φτιαξουμε προγραμμα..επισης το καψιμο απο τα ποδια ακομα με τσουζει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ...κι εγω αυτες τις μερες με το ζορι κρατηθηκα να μη του δωσω καμια πατατουλα!!!μπορουμε λες ρηνιω μου ε;;;;πρωτα ο θεος Αθηνα θα ρθουμε με το τρενο και δε θα χουμε μεσο μεταφορικο αλλα πιστευω οτι θα μπορεσω να τους πεισω να με αφησουν εκει που θα συναντηθουμε!για που λετε;;

α κοπελια μην μου τα χαλας τωρα..... ειπαμε ειμαστε κοντα.θα ερθω εγω προς εσας.οσο για την πατατα ιδεα δεν εχω φανταζομαι θα κανει αφου μας ειπε ο γιατρος οτι απο τον 7 μπορουμε να ξεκινησουμε βραστα.

κοριτσια καλησπερα τι κανετε??εγω ας τα λεμε καλα σκοτωθηκα με την βρωμοπεθερα παλι και δεν εχω καθολου ορεξη γενικα θα καταληξω με ψυχοφαρμακα στο τελος..κατι για διακοπες ειδα..εμεις μακαρι να τα καταφερουμε εδτω για μια βδμαδουλα καλα θα ειναι...ο μικρος βγαζει κατα 95%δοντι και εχουμε χασει την μπαλα παλι ολ μερα ζητημα να κοιμηθει 1ωρα και δεν καθετε πουθενα θελει μονο αγκαλια και το βραδυ θα μου κοιμηθει στης 9 με πολα διαλειματα μεχρι το πρωι..αφηστε να δω ποτε θα φτιαξουμε προγραμμα..επισης το καψιμο απο τα ποδια ακομα με τσουζει..

τι σου κανει αυτη η πεθερα καλε?πες της θα ερθει η ρηνιω και θα σε κανει ντογες αν συνεχισει.χαχα

και ο δικος νμας υπνος εχει παει περιπατο πριν της 5 το πρωι δεν υπαρχει περιπτωση

δοντακια μας που ειστε?????????

4ywWp2.png

Χριστινάκι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, δε γίνεται το παιδί να το ταίζουμε υγιεινά και εμείς να σαβουρώνουμε ο,τι λάχει! Απ΄ό,τι βλέπω από το γιο μου που τώρα του δώσαμε κανά 2 μπουκιές σοκολατοειδή, μέχρι πρότινος μια χαρά τον "κορο'ιδεύαμε" τώρα θέλει να δοκιμάσει απ΄όλα! Εντομεταξύ και τα δυο μου παιδιά είναι κατηγορία φτερού, δεν ξέρω από πού πήραν!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Πήγα διαιτολόγο 62.800 παρά μισό κιλό έφτασα εκεί που ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αλλά από πόντους...έεεεχω ακόμα! Βέβαια όλο παρασπονδίες είμαι πού να χαθούν τα κιλά!

λορέττα από βιολογικάδικο πήρες το ρυζάλευρο?

Κέλη σε θαυμάζω που με τα 4 παιδιά θα τολμήσετε διακοπές και ειδικά σε τροχόσπιτο! Είστε τι πρότυπο για όλες εμάς που πνιγόμαστε σε 1 κουταλιά νερό!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Ιζ ενιμποντι χιαρ;;;;; :) Σιγα μη πεσω!!χαχαχαχαχα!!!Πρινα απο λιγο ξυπνησε ο πιτσιρικας για να φαει τον ταισα αλλα πολυ αμφιβαλω αν θα ξανακοιμηθει!!!Πως ειστε σημερα;Απο νωρις το κλεισαμε βλεπω χτες το καφε!αχ καλοκαιρακι....δε θα χειμωνιασει;;;που θα παει;;θα μαζευτουμε παλι!

Μαρινακι βαστα γερα!μια χαρα πας!!!Εμενα παντως ο μεγαλος μου ειναι πολυ πολυ ιδιοτροπος στο φαι....πολυ δυσκολος σε ολα.....(εκτος απο τη σοκολατα που λεγαμε παραπανω! :) )Ο μικρος ομως πιστευω οτι θα τα τρωει ολα!!(και δε θα συμφερει και καθολου)...γιατι αραγε;;;; :) :) :)α τον ακουω που τραγουδαει τωρα μεσα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κοριτσακια!!!

τι κανετε? εγώ χθες χάλια το απογευμα. ζαλιζομουν τρελά και τελικά ειχα πιεση 8 με 4!!!!! δε ξέρω γιατι...σήμερα καλυτερα!

Μαριαννάκι απο το φαρμακείο το πήρα το ρυζάλευρο.

Μπράβο για τα κιλά! Τα χανεις αργά αλλά σταθερα. Εγώ τιποτα!!!!! πας γυμναστήριο?

εμείς ολο δικαιολογίες μια η ζέστη, μια το μωρό...εεεεεεεε

ελενακι μου καλημεεεραααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημεραααααα κοριτσια!!!!!Γιατι βρε Λορετακι μου ετσι;;;Ελα να σου πω μηπως ησουν νηστικια;;;ε;;;;ρηνιω μου τι κανετε;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

αχ κορίτσια μόνο νηστικια δεν ήμουν!!! εντάξει το σ/κ δεν εφαγα και πολυ καλά αλλά νομίζω οτι ζορίστικα εκεί στην πεθερά μου γενικά....

ομως έχω γενικά χαμηλή πίεση και αντεχω, ή μάλλον αντεχα

θέλω να σας ρωτήσω δύο πράγματα

1. ουρλιάζουν τα μικρά σας? δηλώνει χαρά? θυμο?

2. πότε του δίνω αχλάδι? ξύπνησε στις 8 και θήλασε...γύρω στις 10?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εμενα τσατιζεται χαιρεται θυμωνει ολα.εχουμε την full version.συνεχεια χτυπαει την κοιλιτσα του με το χερακι του που καποια στιγμη θα του το φαω που με εχει καταξεμαλλιασει κατατσιμπησει και καταβαρεσει

4ywWp2.png

εμενα τσατιζεται χαιρεται θυμωνει ολα.εχοθμε την full version.συνεχεια χτυπαει την κοιλιτσα του με το χερακι του που καποια στιγμη θα του το φαω που με εχει καταξεμαλλιασει κατατσιμπησει και καταβαρεσει

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: και μένα πολυ ξυλο μου ρίχνει!!!!! και με τσιμπάει...για το θηλασμο δε συζητάω! μάχη! θέλει να θηλάζει, να πιάνει το πόδι του, να βλέπει τριγύρω και να γελάει συγχρόνως!!!!:D

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εγω θα το καταγγειλω και για κακαποιηση.ολη μερα κανει κακα

λετε να κανω καμια μπιζνα?να πουλαω κοπρια γαλακτος?

λωρα για το φρουτακι ειναι μια χαρα το δυωρο.μπορεις μετα να συμπληρωσεις και γαλα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...