Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

συμφωνω....ουτε εγω θα στεναχωριομουν αν δεν εδινα καμια μερα ρυζαλευρο που τυχαινει που και που αφου οταν ο μπεμπης ειναι πολυ κουρασμενος δε τρωει μεσημεριανο του δινω γαλατακι και το μεσημεριανο το απογευμα στη θεση του ρυζαλευρου! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον Ελενακι κανονισε να βρεθουμε ε? Ειχες γραψει που θα μεινεις αλλα δεν θυμαμαι. Θα σου στειλω πμ.

Να μην ξεχασω να πω περαστικα στα αρρωστουλικα μας και Μαρινακι ελπιζω να μπορεσετε να πατε καπου παλι, να αναπληρωσετε τον χαμενο χρονο διακοπων.

Κελακοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, πολυ χαρομαι που προλαβαινεις να γραφεις ξανα, αντε να κανετε πιο συχνα μπανακια βρε κριμα ειναι.

Ρε Ειρηνη τι ταλαιπωρια και αυτη που περναει ο ανδρας σου! Υπομονη και που θα παει πια θα τελειωσει ολη αυτη η ταλαιπωρια.

Παω να κανω καμια δουλεια γιατιιιιι...............

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

φυσικό ειναι να κοιμάται..

ηρθε στο σπίτι της και χαλαρώνει. Κουραζονται πολυ με τα ταξίδια. Εμενα δεν έχει συνέλθει το καημένο ακόμη..

πιστεύω οτι δε θα πάθει τιποτα αν δε φάει ρυζάλευρο καμιά μερα. Εμένα σαν τροφή δε μου αρέσει αλλά ειπα να του δώσω για μερικές μερες. Μετά την εισαγωγή και της χορτόσουπας θα το ελλατώσω και θα το αντικαταστήσω απο τιποτ'αλλο..

jXj1p2.png?DWVm7y7O

σκαλα ποταμιας εκει κοντα θα ειμαστε κι εμεις!σκαλα ποταμιας κοινυρα και σκαλα παναγιας ενα ειναι!!!ολα εχουν παραλια την χρυση αμμουδια! ;)Με τι θα το αντικαταστησεις λορετακι;;για δωσε καμια θδεα;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ακοοοόμα κοιμάταιιι... ξύπνησε στις 9.30 και ξανακοιμήθηκε 11 και από εκείνη την ώρα κομάται... Τι να πω....κομμάτια θα ήταν το μωρό μου!!

Λορέττα μου και εγώ ρώτησα την παιδίατρο αν μπορώ να αντικαταστήσω το ρυζάλευρο με γιαουρτάκι αλλά μου είπε όχι ακόμα... άρα με τι άλλο; Δεν ξέρω...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

μπήκα σε ενα τοπικ στο φορουμ του parents που λέει για στερεές και ειδα οτι πολλές δινουν κριθάρι, βρώμη και διαφορα τέτοια. Θα το ξαναδιαβάσω να δω πως τα φτιάχνουν και απο που τα παιρνουν και θα τα δοκιμάσω. Βέβαια ακόμη οχι, πιο μετά. Αλλά αντι για φαριν λακτέ που μου γράφει ο γιατρός μπορώ να δινω σιτιρά με άλλη μορφή. Δε μ'αρεσουν καθόλου αυτές οι τροφές!! εχουν πολλες θερμιδες.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

εγω παντως του χω δωσει απ΄ολα......και φαριν,και μπισκοτοκρεμα...και ψωμακι!!!χαχαχαχα!!!!αμ πως....ετσι απλα νομιζεται φτιαχνονται αυτα τα μπουτιαα;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια χαρα σας φιλεναδιτσες μου!!!τι καλος κοσμος ειναι μαζεμενος μεσημεριατικα?

καλε τι εγινε εχτες και με βλεπατε ολες πεσμενη?μια χαρα ημουν και ειμαι.χτες βραδυ πηγαμε βολτα στην γλυφαδα ωραια ηταν.

σημερα το πρωι πηγαμε στο νοσοκομειο να ξαναβγαλει ο καλος μου ακτινογραφια και να τον ξαναδει ο γιατρος.μετα ειχαμε εμβολιακι και ο μικρος μου γιγαντας δεν εκλαψε καθολου!εκανε ενα ηηηηηηηηη αλλαξε για λιγο την ομορφη φατσουλα του και μετα παλι οκ.ευτυχως!

αγγελικουλα ποτε θα τα ξαναπουμε για κανονιζε πριν κανονισετε για θασο....και οποια αλλη επιθυμει βεβαιως βεβαιως.λογικα θα τα πουμε και αθηνα με την λελενη.ε λελενη μου?

χριστινακι μου καλως μας ηρθες.

και εγω δινω απο φρουτα:μηλο αχλαδι μπανανα ροδακινο και πεπονι

απο κρεμες :ρυζαλευρο φαριν με μπισκοτα και σκετη εχω δωσει και μπισκοτοκρεμα.και απο σημερα λεω να του δινω και ενα ψιχουλακι απο οτι τρωμε.πατατα ψητη κ.α

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

αχ...κι εγω αυτες τις μερες με το ζορι κρατηθηκα να μη του δωσω καμια πατατουλα!!!μπορουμε λες ρηνιω μου ε;;;;πρωτα ο θεος Αθηνα θα ρθουμε με το τρενο και δε θα χουμε μεσο μεταφορικο αλλα πιστευω οτι θα μπορεσω να τους πεισω να με αφησουν εκει που θα συναντηθουμε!για που λετε;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Λορέττα μου να σου πω την αλήθεια και εγώ σκεφτόμουνα όλα αυτά περι υγειηνής διατροφής στο μωρό μου...και να μη του δώσω καθόλου τέτοιες κρέμες κλπ αλλά τελικά δίνω κανονικά ρυζάλευρο... επίσης σκέφτομαι ότι σε ένα χρόνο (το πολύ) που θα μας βλέπει εμάς να σαβουριάζουμε τι θα της λέω 'φάε εσύ το κεχρί σου..μην κοιτάς εμάς με τις πίτσες κλπ'....ε, δεν παίζει!!! Γι'αυτό τελικά αποφάσισα ότι θα της δίνω απ'όλα αλλά λίγο.. και όσο μπορώ θα καθυστερήσω την 'μύησή της' στη σοκολάτα!!:mrgreen::mrgreen:

Για το φαγητό το δικό μας το πρόβλημα δεν είναι το αλάτι και τα μπαχαρικά;; Αλλοιώς άνετα και εγώ θα ήθελα να της λοιώσω καμιά πατατούλα δική μας ή κάτι άλλο τέλος πάντων...!

Ελένη μού όταν έρθετε Αθήνα σε ποια περιοχή θα μένετε;

PCqNp2.png

Χριστινάκι εχεις δίκιο...σίγουρα δε μπορεί το παιδι να τρώει βρώμη και μεις βρώμικά!!!!!!! (μπουααααα:?:D)!!! και επισης κάθε υπερβολή καλύτερα να αποφεύγεται. Και γω του δίνω ρυζάλευρο και το ανακατεύω με δικό μου γάλα. Χωρίς ζάχαρη και γλουτένη. Δηλαδη μπορουμε λίγο να προσέχουμε... ΄

Επίσης η κάθε μαμά κάνει το καλυτερο για το δικό της παιδί: Εμένα ο μικρός, έχει ακριβώς το σκαρί του αντρα μου που ηταν αρκετά παχουλός σαν παιδί, εγινε ενας χοντρός έφηβος και ενας υπέρβαρος ενήλικας (πιο μικρός, τωρα εχασε αρκετά) και βλέπω ποσο δυσκολα αδυνατίζει και πόσο τον έχει επηρεάσει αυτό στη ζωή του. Μετά βέβαια χτύπησε 13άρι τζακ ποτ και γνωρισε εμένα :mrgreen:!

Πάντως η holle είναι μια εταιρία με πιο υγιεινές βρεφικές τροφές.

Εγώ θα προσπαθήσω να τον προσέχω τον μικρό. Ας πουμε η πεθερά μου ελεγε το σ/κ: βάλτου στα χείλη του λίγο χυμο!!!! :evil::evil::evil: οτι ετρωγα μου ελεγε να του δώσω!!!!!:evil:

μα γιατί, δε καταλαβαινω θα του λείψει? ετσι κανουν και με τη σοκολάτα...Δε χρειάζεται πιστευω...κάποια στιγμή θα την ανακαλύψει!!!

για οποια θέλει ας δει εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39697

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ακριβώς έχεις δίκιο..θα τα ανακαλύψουν από μόνα τους θέλοντας και μή οπότε δεν υπάρχει λόγος να τους πασάρουμε και από μόνες μας τέτοιες τροφές! Γι'αυτό είπα και για τη σοκολάτα συγκεκριμένα... αφού σιγουρα θα της αρέσει...ας τη μάθει τουλάχιστον όσο πιο μεγάλη γίνεται..δεν είναι ότι θα της λείψει αφού δε γνωρίζει τη γεύση!!

Μου φαίνεται ότι σε λίγο καιρό θα κρύβομαι στα μπάνια για να καταβροχθίζω τα κάθε λογής όργια!! :mrgreen:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...