Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Όχι βρε στέγια μου κοιμόταν!! Και ξαφνικά ξύπνησε, γκρίνιαξε λίγο και έβγαλε όλο το γάλα! ΤΑ είδα όλα εκείνη την ώρα... εντωμεταξύ μην φανταστείς.. 10 λεπτά απόσταση είχαμε κάνει... Ελπίζω να ήταν απλά το 'σοκ' της πρώτης φοράς και να μην έχει θέμα με το αυτοκίνητο!

Τα μάτια μοιάζουν με του καλού σου εεε; Και εγώ θα έλεγα ότι είναι φτυστός εσύ!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια πως σας φαίνεται ο Βαλεντίνος μου?

Εμείς οι Παναθηναικοί ντυνόμαστε στα πράσινα του Αγίου Βαλεντίνου!!!!

junior250.jpg

Στέγια μου το παιδί σου σκίζει!!!!!!!!!!!!!!!! Με την πράσινη ιδέα λίγο με στεναχώρησες, αλλά ας είναι... ας υπάρχει πολυφωνία στο φορουμ:tongue:

Γεια σας κοριτσάκια!

χρόνια πολλά για σήμερα!!!!

Στέγια μου κουκλος ο γιος σου!!!

Χριστινάκι και μένα σήμερα έκανε εμετό πολύ γαλατάκι. Ομως πριν είχε φάει υπερβολικά πολύ, δε σταματούσε για κανένα 45λεπτο, οπότε έβγαλε όλο το περιττό....

ξεκουράστηκα λίγο σήμερα που είναι και ο γιώργος σπίτι...

αν και με τον παλιόκαιρο δε πήγαμε πουθενά....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια!καλα στεγια μου κουκλος ειναι ο γιος σου!!!δεν το συζητω!!!!να τον χαιρεσαι...

εμενα σημερα ειναι ολο γκρινια και δεν ηρεμει με τιποτα...αντε να δω τι βραδυ θα εχουμε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κοριτσια επειδη διαβασα οτι αρκετες εχετε προβλημα με μπουκωμενη μυτη και ειχα κι εγω,μου ειπε η παιδιατρος να παρω την συσκευουλα αποφραξης της μυτης της οτρισαλιν και σωθηκα.Ειναι παρααααααα πολυ καλη,τις ρουφας ολες και καθαριζει μια χαρα...

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σου Λορετακι.Ευτυχως ειναι ησυχο το χρυσουλακι μου και τα καταφερνω,γιατι οι δουλειες ειναι παρα πολλεςςςςςς.Εχω τρελαθει στα πλυντηρια και στο σιδερο,ουφφφφ.Εσυ καλα; το μωρακι σου;;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας τσουπρες!τωρα ξεμπερδεψα!ολα καλα,αν και ο μικρος δε κοιμηθηκε καλα το μεσημερι και ετσι ειμαι αρκετα κουρασμενη τωρα που σας γραφω..Στεγια μου κουκλος ειναι ο παλικαρος και πολυ μεγαλο παιδι!!!Οσο για τα πρασινα...του πανε δε μπορω να πω αλλα εξισου πιστευω θα του πηγαινανε και τα ασπρομαυρα!χαχαχαχ :) :) :)Χριστινα μου μερικα παιδακια τα πειραζει το αυτοκινητο ...ελπιζω να ηταν απλη συμπτωση ο σημερινος εμετος γιατι αλλιως θα δυσκολευτειτε..Κελακο μουυυυυυυυυυυυυυ!!!Μου ελειψες!!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι αραγε καμια σας εδω;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλησπέρα!!!!!

Τον είχα το απόγευμα παρεούλα..Χορεύαμε,τραγουδούσαμε....

Περάσαμε τέλεια...

Κοιμάται τώρα.......

Πολλά φιλάκια και να χαιρόμαστε όλες μας τα όμορφα και καλά παιδάκια μας όπως όλη την οικογένεια...

πολλά πολλά φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σου στελλιτσα τι κανετε??καλα ο μικρος ιδιος εσυ μπραβο μπραβο..εγω τον εχω αγκαλιτσα τωρα γιατι παραπονιετε ποναει η κοιλιτσα μας..για να δουμε θα κοιμηθουμε αποψε?

:-D

Καλημερα κοριτσακια,ολες να για χαρταετο πηγατε;Σε'μας φυσαει παρα πολυ και εχουν στεναχωρεθει τα παιδια που δεν μπορουμε να τον πεταξουμε.Τι καλο φτιαξατε σημερα;Ελενιτσαααααααα κι εμενα μου ελειψες..Στεγια κουκλος ο γιος σου.:DΓια ενημερωστε με λιγο βρε κοριτσια την ασχετη,για να βρεις καποιον στο φεισμπουκ πρεπει να ξερεις καποια στοιχεια η πατας το ονομα του και τον βρισκεις;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημερα κοριτσακια,ολες να για χαρταετο πηγατε;Σε'μας φυσαει παρα πολυ και εχουν στεναχωρεθει τα παιδια που δεν μπορουμε να τον πεταξουμε.Τι καλο φτιαξατε σημερα;Ελενιτσαααααααα κι εμενα μου ελειψες..Στεγια κουκλος ο γιος σου.:DΓια ενημερωστε με λιγο βρε κοριτσια την ασχετη,για να βρεις καποιον στο φεισμπουκ πρεπει να ξερεις καποια στοιχεια η πατας το ονομα του και τον βρισκεις;;

Πρέπει να ξέρεις πως έχει γραφτεί..Συνήθως πληκτρολογείς το όνομα του (στην αναζήτηση)και σου βγάζει όλους όσους έχουν γραφτεί με αυτό το όνομα....Με την φωτογραφία αναγνωρίζεις ποιόν ψάχνεις ακριβώς....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...