Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια.Λορετακι πρωτη φορα ακουω στις διακοπες να ρωτανε αν αδυνατησες!!!!!:mrgreen::mrgreen:

Ελενακι ευχαριστω για το ασμα,τελειο..........:)

Εγω εχω σε ολα τα δωματια ερκοντισιον αλλα δεν τα μπορω ολημερις,μονο οταν εχει καυσωνα τα αναβω την ημερα αλλιως ολο το βραδυ το αναβει ο αντρεας γιατι δεν αντεχει καθολου την ζεστη και εγω ξυπναω με βουλωμενη μυτη,δεν το μπορω,μου φτανει και ο ανεμιστηρας..:)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδια αυτη την ταλαιπωρια την σκεφτομαι κι εγω.Σκεφτομαι λιγο τον υπνο στο τροχοσπιτο.Ειπαμε να παμε το παραλλο σκ εδω κοντα για να κανουμε μια δοκιμη πως θα ειναι,αντε να δουμε....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ερχεται η πέμπτη ελενάκι....

mammycool η πρόσκληση ισχύει και για σένα φυσικά!!!

στελλα μου τα σπυράκια καλύτερα. πήρα μισό ζιρτέκ όμως. ρώτησα τον γιατρό, δε πειράζει για τον μικρό.

παλιά εγώ στις διακοπές αδυνάτιζα. Τώρα γινομαι σαν βοδάκι. και πλέον θα ειμαι άσπρο βοδάκι γιατι η αλλεργία ειναι απο τον ήλιο...γγγκρρρ. και δεν κάθισα σχεδόν καθόλου.

πάντως οι διακοπες με νινι ειναι δυσκολο πράγμα. ειδικά αν κρατάς και το πρόγραμμά του (εγώ ειμαι λίγο υπερβολική μ'αυτό)

κελι δεν εχετε δροσιά εσεις????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

πάω να μαγειρέψω κοπελούδες μου και γυρίζω....

φιλάκια πολλά.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αχχ...μια εβδομάδα ήταν μόνο.. σνιφφ...αλλά δε νομίζω να άντεχα παραπάνωωωω...αχχααχχα... πονάω σας λέω!!! :-)

Λοιπόν ΔΕΝ αδυνάτισα, αντιθέτως πάχυνα, και ΔΕΝ μαύρισα πολύ...ελάχιστα θα έλεγα!! Φανταστικά έτσι;; Με ζηλεύετε;; χααχχα

Εγώ στις διακοπές είπα να μην είμαι σπαστική και το άφησα πιο χαλαρό το πρόγραμμα... αλλά όχι μόνο στις διακοπές... μόνο το βράδυ το τηρώ ευλαβικά γιατί θέλω να κοιμάται νωρίς ώστε να χαλαρώνουμε και λίγο με τον καλό μου.. (βέβαια στις διακοπές κοιμόταν κατά τις 11....)Τώρα ας πούμε τι να κάνω που κοιμάται δύο ώρες και θα έπρεπε να φάει το φρούτο από τις 12? Τίποτα...απλά περιμένω να ξυπνήσει μόνη της....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω ετσι θα ειμαι χριστινα...στις διακοπες ομως μονο!!!τα σουκου που φευγουμε δε θελω να χαλαει το προγραμμα του αλλα δυστηχως δε το αποφευγω ειδικα στο βραδυνο του υπνο......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

τώρα που το σκέφτομαι σιγά το πρόγραμμα που εχουμε. με τους θηλασμούς δεν μπορείς να εχεις πρόγραμμα εξάλλου. Αλλά τουλάχιστον να κοιμάται δύο φορές μεσα στη μερα, σχετικά νωρίς το βράδυ και να τρώει τα γευματα που πρέπει! Ρε παιδιά το απογευματινό τι ώρα το δινουμε???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσακια μου, ναι μεσα ειμαι,σας διαβαζα μην χασω κανενα επεισοδιο!

Προσπαθω να κοιμησω την μικρη και δεν κοιματε με τιποτα παλι!!

Θασο θα ανεβουμε 16 τελικα, θα εισαι εκει?

παω να προσπαθησω παλι να την κοιμησω και ξαναρχομαι.

Α! Λορετακι εμενα γυρω στις 6-7 τρωει κρεμουλα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγώ το απογευματινό το έδινα στις 5-5.30 γιατί δεν άντεχε πιο αργά... και επίσης στις 8.30 έπινε βραδυνό γάλα και κοιμόταν!

Αυτό πριν τις διακοπές! Τώρα ακόμα δνε έχει ξυπνήσει για φρούτο άρα με αυτούς τους ρυθμούς βλέπω να το τρώει στις 8 το βράδυ :mrgreen::mrgreen:

Να ρωτήσω... λέω τώρα αφού κοιμάται τόσο πολύ να της δώσω μόλις ξυπνήσει το φρούτο, στις 5 - 5.30 το μεσημεριανό και μετά κατευθείαν βραδυνό γάλα στις 8.30-9...δηλαδή καθόλου ρυζάλυερο...πειράζει;; Σιγά, τι να πείράζει εε;; Αλλά για πείτε...

PCqNp2.png

κατα τη γνωμη μου δε πειραζει....ή θα μπορουσες να της δωσεις τωρα που θα ξυπνησει μεσημεριανο,το απογ το φρουτο και μετα γαλα;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γύρισα....δε ξέρω Χριστινάκι να σου απαντήσω αλλά δε χάθηκε και ο κόσμος μια μέρα να μη φάει ρυζάλευρο...

εμείς κοιμόμαστε ακόμα....

έβαλα τα σουτζουκάκια και περιμένω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ελένη μου αυτό θα έκανα αν το φαγητό ήταν ετοιμο!!! :-) Αλλά ακόμα δνε το έχω βάλει, οπότε μέχρι να γίνει και να κρυώσει.....

Κορίτσια σιγά για το ρυζάλευρο..δεν είναι ότι έχει και τη φοβερη θρεπτική αξία...έτσι το σκέφτομαι... Πάντως είναι δυνατόν να κοιμάται 3 ώρες τώρα;; Τι να πω.. πρέπει να κουράστηκε και αυτή πολύ στις διακοπές!!:D:D

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...