Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γιατι κοπελια;;;;θες να κανεις επαληθευση;;;;χαχαχαχα!!καλημερα!!!και ναι με μεζουρα!!

περασα....αστα να μη πω πολυ ζεστη ελιωσα και το μωρο δε κοιτανε καθολου καλα...μιση ωρα και ξυπνουσε...τεσπα...περασε και αυτο το σουκου που μας φερνει πιο κοντα στις διακοπουλες μας!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη κελυ μια χαρα ειναι το παιδι...εμενα θα το χει χτυπησει το δεκακιλο....τη πεμπτη θα μαθω! :)

επιτελους κανατε και εσεις μπανακι!!χαρηκε η ανδριανη ε;;;εμ το καημενο το μωρο θαλασσα ακουγε και θαλασσα δεν εβλεπε τοσο καιρο!!!εμεις σημερα εδω το απογευμα θα παρουν οι δικοι μου τον μεγαλο γιατι αυριο θα τον πανε βολτα για μπανιο με το τρενο( ο μπαμπας μου ειναι συνταξιουχος σιδηροδρομικος)και εχω μια αγωνια απο σημερα κι ολας...μεχρι να γυρισουν θα σκασω....αλλα πιστευω θα αρεσει στο παλικαρι μου και θα χαρει πολυ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ρωταω ελενάκι γιατι ο δικός μου τον μετράει αλλιώς!!! εχουμε τον πονο μας, τι να κάνουμε..με μεζουρα βγαίνουμε και μεις πιο ψηλοι....εμ πως!!!:mrgreen:

που θα πανε για μπανιο??? καλή φάση! φυσικά και θα του αρέσει πολυ. Θα φας εσυ λίγο τα νύχια σου αλλά.........

γμτ εβγαλα κατι σαν αλλεργία μαλλον απο τον ήλιο, σπυράκια σε ολο μου το φιδίσιο κορμί! και με φαγουρίζουν, σκρουτς σκρουτς...

εμενα τον μικρό τον τρελανανε αλλά τον κοιτανε καλά. μονο που τον κοιμησαν στο καρότσι..χρρρμμμμμ:mad::mad: δε μπορώ να καταλάβω τι κάνουν και δε μπορουν να τον κοιμήσουν...ΑΜΑΝ!

είμαι χαρουμενη γιατι απο σημερα και μεχρι 15 αυγουστου ο αντρουλης μου δουλευει μιση μερα και θα τον εχω καθε απογευμα εδω!!!!! γιουπιιιιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

τυχερηηηηηηηηηηηηηη!!!!κι εμενα ρε τα κοιτανε καλα και τα δυο τα παιδια αλλα αυτο θελω να αποφυγω...τον υπνο στο καροτσακι τις αγκαλιες...ε....πολυ θελει;;;;οοοοοχι!!! :) :) :)

Υ.Γ:δηλαδη πλεον τα φαρμακεια το απογευμα ειναι κλειστα;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλαμερα Λορετακι,συμφωνω με μεζουρα τα μετρανε τα παιδακια μας.

Ελενακι τι μια χαρα μαρη;;;ο γιος σου ειναι 2 βδομαδουλες μεγαλυτερος αν το ξεχασες....:)οποτε αστο να παει,,,,,,,μια ειναι η λυση μποντιλαινννννν................:?

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

τυχερηηηηηηηηηηηηηη!!!!κι εμενα ρε τα κοιτανε καλα και τα δυο τα παιδια αλλα αυτο θελω να αποφυγω...τον υπνο στο καροτσακι τις αγκαλιες...ε....πολυ θελει;;;;οοοοοχι!!! :) :) :)

Υ.Γ:δηλαδη πλεον τα φαρμακεια το απογευμα ειναι κλειστα;;;;;;;

ααα οσο για τις αγκαλιές, να μη το συζητήσω!!!! εγώ λέω να μη πάω ξανά αυτό το σαββατοκύρικο! θα δω τα κέφια μου! αν δεν φύγουν οι ακρίδες, δε πάω λεμεεεεεε

ναι, τα φαρμακεία ειναι κλειστά, εκτός απο αυτά που θα εφημερεύουν φυσικά.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ηπια το καφε μου εφαγα το πρωινο μου θα φαω και το μεσημεριανο μου κι ακομα μονη μου θα ειμαι!!!ουφ.......

το μικρακι μου κοιμηθηκε η ψυχουλα μου....μετα απο τοση αυπνια βγαζει τα σπασμενα του....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

κελακο σου αφιερωνω το εξης ασμα:

Εγω κι εσυ

Εσυ κι εγω

Μοοοονεςςς μες στο καφεεεεεε

οοοοοοοοοοοοο

μες στο καφε!

:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα κοριτσάρες τι κάμετε?

Εμείς εχτές βγήκαμε να γιορτάσουμε τον μισό χρόνο με τον νονό καθώς ο μπαμπούλης γύρισε νωρίτερα κουβαλώντας με την μηχανή ένα αρκουδάκι ίσαμε τον Πρίγκιπα...

Γυρίσαμε κατά τις 00:30 κοιμισμένος....μέχρι τις 6:30.....

κοιμήθηκε μετά μέχρι τις 10 και αφού χορέψαμε,τραγουδήσαμε,παίξαμε κοιμάται....

Σήμερα θα φτιάξω σουτζουκάκια.....

Τι ζέστη είναι αυτή?????????????????

Με το που κλείνεις το κλιματιστικό πούφ..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...