Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΥΝΟΥ ΜΟΥ!!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟς ΑΥΤΈς ΤΙς ΜΈΡΕΣ ΟΠΟΤΕΕΕ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ειρηνη μου γιαυτο εισαι λιγο νταουν?μη στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε.στεγια θα αρχισω κι εγω τεταρτη για συμπαρασταση:-D:-D:-D

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.....

ΝΟΥΝΟΥ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ....

ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΕΣΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ...ΝΥΣΤΑΖΩΩΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΣΑ..????ΜΠΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..!!!:cry::cry::cry:ΛΟΙΠΟΝ..::::ΣΤΕΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΡΡΕΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΣΑΣ..ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!!!!ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ..!!ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΡΩΓΑΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΩ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΕΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΧΥΛΟ!ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ...ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.!!ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.!!ΑΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!!ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ..!!!:mad::mad:ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!ΚΕΛΥ,ΠΡΙΝΣΙ ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ...!!!ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΜΙΑ..???ΑΑΑΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ..Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΥ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΕΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ..!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τζαααααααα!!γυρισα κι εγωωωω !!!καλα οχι τωρα απο το μεσημερι αλλα μεχρι να συμμαζευτουμε να κατεβουμε κατω και να γυρισουμε 930 ωρα να βαλω το μωρο για υπνο κτλ τωρα γραφω!!λοιπον απο που να αρχισω;;;;;λορετακι μου και στεγια να χαιρεστε τα παλικαρακια σας!!!Μαρινακι πολυχρονη κοπελαρα μου!ειρηνουλα μουυυυυυυυυ(αγελαδα;;;;;)μιλησες με το παιδιατρο ;τι σου ειπε για τις εξετασεις απο το μικιο σου;;σοφακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ(κι αλλη αγελαδααα!!!)μου λειψες too!!!!!αντε να ρθεις να αρχισουμε τις βολτες γιατι εγω και η λορετα εχουμε παρει φορα!! :) Εμεις καναμε μπανια και περασαμε καλα αλλα ρε παιδια πολυυυυυυυυυυυυυυ ζεστηηηηηη ουφφφφφφφ!!!το αλλο σαββατο ειπαμε θα βγουμε κι ολας....για να ντουμε....:) :) :)χρυσα τι κανει παιδι μου η κουκλα σου;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ελενηηηηηηηηηηηηηηη που σαι κοπελαρα μουυυυυυυυυυυυ(ειπες τιποτις?)

χρυσα δεν σε θυμαμαι αλλα δεν πειραζει.τι κανεις ολα καλα?εγω θα μαζευτω τελος του αυγουστου. κεντρο βρηκατε τελικα?ποσο?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

εμ χρυσα μου πως να σε θυμαμαι αφου λειπω ενα μηνα σχεδον?εν σε ξερω επρεπε να πω.λοιπον εμενα με λενε σοφη κι εχω 2 ζουζουνια οπως βλεπεις στα τικερακια.ειμαι θεσσαλονικια σαν την ελενη και την λορρετα και αλλες πολλες που χαθηκαν.για πες για σενα αμα δεν βαριεσαι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Σοφαααααακιιιιι που εισαι βρε ψυχή..περνατε καλά ε???

περαστικά στο αγοράκι σου...τι κάνει? καθεται, περπάτησε, μίλησε, διαβάζει, λύνει διαφορικές εξισώσεις?????? πες πες πες πες

ελενααααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι περασατε καλά? σε σκεφτόμουν πολυ οταν με ψιλοέπρηζε η πεθερά...αααχχχχχ

χρύσα μου ευχαριστώ πολυ για τις ευχές

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερααααα.Επιτελους θα πω κι εγω μια φορα οτι ναι πηγα για μπανακι και περασα πολυ πολυ ωραιααααααα.Το μωρακι μου καταευχαριστηθηκε και δεν ηθελε να βγει,εκλαιγε.Το Σαββατο ηρθε η παιδιατρος ειμαστε 9200 και 72 ποντους.ΕΛΕΝΗΗΗΗΗΗ;;;; ειπες τιποτα παιδι μου για τον γιο σου;;;εγγραφη στα μποντιλαιν να μας κανουν και εκπτωση:mrgreen:Ετοιμασου μου λεει να παθεις και απο αυτη την κορη τενοντιτιδα δεν θα την γλιτωσεις:?:?

Σοφακιιιιι περαστικα και καλη συνεχεια στα μπανακια....Αχχχ κι εγω περιμενω πως και πως να φυγουμε,Ευβοια τελικα θα παμε σας το ειπα;Να χαρουμε επιτελους και λιγο τον μπαμπα μας και να ξεφυγουμε κι εμεις.....

Y0zHp2.png?OgArctsO

καλημερουδια...

ξυπνήσαμε και προσπαθουμε να συμμαζευτουμε...δυσκολο βεβαια. Ο μικρός καθεται στο καρεκλακι που του πήρα απο τα jumbo...τελικά εινα σουπερ!!!!

κελι μου μπραβο, να περασετε καλά σου ευχομαι!!!

ρε παιδιά πως μετράνε οι γιατροι το ύψος των παιδιών? με μεζουρα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...