Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

χαχαχαχα βρε τρελόγκες με έχει πιάσει νευρικό γέλιο με αυτά που λέγατε πριν!!! :D:D:D:D

Επίσης για να ζουλέψετε λίγο, η θάλασσα σήμερα ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ και το μωρό ξετρελάθηκε!! Έπίσης την βάλαμε πρώτη φορά στο σωσίβιο και της άρεσε παααρα πολύ!!!

Στέγια αυτό το σωσιβιάκι πολύ σούπερ μου φαίνεται αλλά μπορεί να το χτυπήσω για του χρόνου... δεν το νοιώθω τόσο σίγουρο όσο αυτό που έχω τώρα...!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα!!!!

Α, όλα κι όλα ελενολορέτα, σας φαντάζομαι μετά από 30 χρονάκια με τα λιπ γκλος και τα τακουνάκια σας να κάνετε shopping αλά μπρατσέτα και από ένα λουλούδι στα μαλλιά έκαστη απαραιτήτως ναι????:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειρήνη μου αυτό που λες είναι από όσο ξέρω ένας τύπος ιού μέσα στη μήτρα, από τη στιγμή που η βιοψία είναι καλή, δεν απαιτεί τίποτα άλλο από παρακολούθηση με το τεστ παπ.

Χριστίνα ζηλεύωωωωωω!!!!!!

ναι οντως αυτο μου ειπε ο γιατρος.παρακολουθηση ανα 6μηνο και αν θελω μπορω να κανω αφαιρεση του παθογονου σημειου απο τον τραχηλο.δεν ξερω τι θα κανω.......

βλεπουμε.

σημερα πηρα και τα αποτελεσματα απο τον ποσοτικο προσδιορισμο του ενζυμου g6pd που εκανα στο γιο μου.το αποτελεσμα ειναι 22.δεν ξερω τι σημαινει αυτο.

4ywWp2.png

Xρόνια πολλά Μαρινάκι!!!! Πάντα υγιής και ευτυχισμένη και να έρθουν γρήγορα επιτέλους οι πιο ήρεμες, ανέμελες μέρες!!!!

Ειρηνάκο αυτό με το ένζυμο στα χαρτιά που σου έδωσαν θα λέει λογικά το όριο.. πάντως ο αριθμός μου φαίνεται αρκετά υψηλός.. λογικά δεν έχει έλλειψη που έλεγες έτσι δεν είναι;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα

μαρινα χρονια πολλα ομως δεν ξερω τη γιορταζουμε απο τις παραπανω το ειδα...

τα παιδακια σου πως ειναι?

ειρηνη τι νεα ?πειρες τον παιδιατρο να τον ρωτησεις?

λοιπον η γιαννα-γιαννα ειναι η κοπελα του αδελφου μου που ειχαν ερθει σαντορινη και ανεβασε στο φεις φωτο τις μπεμπας και ρωτησα γιατι ειμαι και ασχετη εαν τις βλεπετε η μονο εγω..α και μαλλον το IQ της ειναι σαν το δικο μου και τις κελισ βλεπε μανιταρι μανιταρι κελακος κελακος.

izE6p2.png?S6UQkQqM

κελακο να κρατησεις και 3 θεσεις για τα δικα μου σε παρακαλω .

και γιατι δεν σου αρεσουν τα παιχνιδακια μια χαρα ειναι.εγω αν και δεν εχω καθολου χρονο αυτες τις μερες θα βρω για τα παιχνιδακια μου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

κοριτσια η κορη μου μου εχει σπαση τα νευρα ολη την ημερα γκρινια και αγκαλια (θελει ομως δεν εχει.)δεν καθετε πουθενα και κλαει ολη μερα.μονο το απογευμα ειναι καλο κοριτσι και παντα 5 λεπτα πριν ερθει ο αντρας μου,και δεν με πιστευει οτι γκρινιαζει ολη την ημερα.εχτες εβαλα τους τουριστες να του το πουν.

α και ξεχασα να σας πω οτι οπου βρισκω τουριστες τους την δινω αγκαλιτσα απο 10 λεπτα ο καθενας κατι κανουμε....ουφ αυτα κουραστικα και σημερα εχω και τους μεγαλους εδω και θελουν και κουρεμα και πρεπει να παω και μαρκετ ομως ο αντρας μου ειναι ολη μερα στο λιμανι και δεν μπορω να κουνηθω....

izE6p2.png?S6UQkQqM

Ευχαριστώ πολύ-πολύ κοριτσάκια μου για τα χρόνια πολλά σας! Είμαι πολύ στη μπρίζα αυτές τις μέρες, γι αυτό δε σας γράφω, σας διαβάζω όμως ανελλειπώς! Ο μικρός είναι λίιιιιγο καλύτερα αλλά έχει πολύ γκρίνια, αφήστε που τρέχουμε για διάφορες δουλειές για τη βάφτιση και είμαστε όλη τη μέρα οικογενειακώς στη γύρα, οπότε τα παιδιά κοιμούνται στο αυτοκίνητο ή στο καρότσι και με το που μπαίνουμε σπίτι το μάτι γαρίδα και το βράδυ είναι γενικά πολύ ανήσυχα και τα δύο! Κατά τα άλλα ψώνισα ένα φόρεμα κυριολεκτικά όλα τα λεφτά (!!!!) για τη βάφτιση που αν δεν επέμενε ο άντρας μου να μου το κάνει δώρο δεν υπήρχε περίπτωση να το έπαιρνα με τίποτα! Κάποια στιγμή όταν βρω τα κατάλληλα παππούτσια και το κοντύνω, θα βγάλω φώτο να σας δείξω! Επίσης πήρα της μικρής φορεματάκι και καπελάκι, του γιου μου πουκαμισάκι και μας έμεινε μόνο ο άντρας μου που πρέπει να πάρει πουκάμισο-γραβάτα και πατούμενα για μένα και τη μπουμπού! Παρήγγειλα και το δώρο της κουμπάρας και θα της το πάνε σε κανά 2 εβδομάδες γιατί παντρεύται κιόλας και της πήρα ένα πολυ καλό σερβίτσιο και για τις δύο περιστάσεις.

Ειρηνάκι με το καλό να χρονίσουν τα παιδάκια μας, άντε μεγάλωσαν κι αυτά! Φυσικά όλα τα παιδάκια του καφέ μας να τα χαιρόμαστε αναφέρομαι μόνο στην Ειρήνη γιατί είναι γεννημένα την ίδια μέρα τα παιδάκια μας!

Μανιτάριους έλα να κάνουμε παρέα στην οξεία γκρινίτιδα των μικρών μας!

Πρέπει να κάνω κι εγώ αυτόν τον ποσοτικό προσδιορισμό γιατί κι εμένα μου είπαν για πιθανή έλλειψη ενζύμου! Ειρήνη αν έχεις καμιά άλλη πληροφορία πες μου κι εμένα. Πού την κάνατε την εξέταση?

mGKop3.png60Jvp3.png

Για να μην το ξεχάσω, μιας και κάναμε την αλλεργία στο ρυζάλευρο είπα από χτες να ξεκινήσουμε μήλο. Πώς θα γίνει ρε κορίτσια να αλέσω σκέτο μήλο???Δεν αλέθεται με την καμία παρόλο που βάζω και λίγο νερό. ΜΟυ είπε 4-5 μέρες μήλο και μετά αχλάδι, αλλά για πορτοκάλι ή μπανάνα θα περιμένουμε λίγο ακόμα γιατί μπορεί να φέρουν αλλεργία. Εσείς τι κάνετε με τα φρουτάκια για δώστε καμιά ιδέα. Η μικρή με το που πάω να της το δώσω βγάζει τη γλώσσα και δεν έχει καταπιεί ούτε λίγο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

MARINKI MOY NA TA EKATOSTHSEIS KORITSARA MOY NA SE XAIRONTAI KAI NA TOYS XAIRESAI....

GRHGORA PERASTIKA KAI EYXOMAI H MPOYMPOYKA NA BREI THN OREΞH THS EPITELOYS...

OSO GIA TO MHLO ...DE ΞERΩ EKTOS KAI AN BALEIS PERISSOTERH POSOTHTA DHL 2 MHLA ISΩS?H ALLIΩS ME TO MHXANHMA POY KANOYME TO POYRE (TOY XERIOY) ISΩS??????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ.....ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΛΟΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ:

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/64-119-Babycook+rice-cooker

ΛΟΡΕΤΤΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΑ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑΣ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣΗΤΙΚΟ.....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΑΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΝΩ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ:

http://mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=636

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΤΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ 9 ΜΕΡΕΣ.....ΑΥΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ......ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΑΨΕΙ ΠΟΛΥ....

ΕΜΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΛΙΝΓΚ...ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑ..........ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΕΥΤΗ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ...ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕ Η ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΥ-ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΔΕ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ.....

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΧΕΡΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΣΤΟ ΤΣΑΚ....ΣΕ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΙΟ ΒΡΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....

ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 3:30 ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΞΥΠΝΗΣΕ(ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΦΥΣΙΚΑ)ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ....

ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΙΣ 2:30 ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 7:30 ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΝΑΝΙ....

ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ...

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ?

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ....

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μαρινάκι χρόνια πολλά κι από εμένα και όοοοοοο,τι επιθυμείς!!!!!!!! Για να κάνεις το μήλο κρέμα πρόσθεσε σταδιακά τόση ποσότητα νερού ώστε να μπορεί να το χτυπήσει το μπλέντερ για να βγάλει υφή κρέμας. Βάζε λίγο λίγο όμως το νερό και χτύπα το κάθε φορά για να μη βγει νερουλό. Τί ποσότητα μήλου βάζεις? Εμένα μου είπε 1/2. Μήπως βάζεις ολόκληρο και θέλει πιο πολύ νερό για να χτυπηθεί?

Ειρήνη οι φυσιολογικές τιμές για το G6PD είναι 7-20, το έλεγξα από τις εξετάσεις που κάναμε στον μικρό όταν γεννήθηκε, συνεπώς ο γαντζούλης είναι για λίγο εκτός ορίων, αλλά ούτε αγώ ξέρω τί σημαίνει ακριβώς (αν έχει δηλαδή μερική ή ολική έλλειψη). Μην ανησυχείς, όπως σου είχα πει το έχει και ο αδερφός μου, απλά δεν τρως κουκιά και μακριά από ναφθαλίνη και ασπιρίνη. Συγκεκριμένα ο αδερφός μου έχει ολική έλλειψη, η αδερφή μου μερική αλλά η αρχοντομουτσουνάρα μου τη σκαπουλάρισε!!!!!!!!

Στέγια νομίζω πως ο πρίγκηψ διεκδικεί επάξια μία θέση στο dancing with the stars του 2030!!!!!!!!!!!

Μανιτάριους τέλειο το χώσιμο στους τουρίστες!!!!

Ωχ, βγήκα στο μπαλκόνι να αερίσω το σπίτι από τα "ερκοντίσιον" και μου μυρίζει καμμένο και σα να βλέπω θολούρα από την πλευρά πίσω από τον Υμηττό. Ελπίζω να είναι ιδέα μου και μόνο. Έλεος πια κάθε χρόνο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...