Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αντε βρε σοφη μου, που είσαι?????

τελικά έβγαλα με το θήλαστρο λίγο γάλα (με ρυθμούς ανάπηρης χελώνας βγαίνει το γάλα, ή μου φαίνεται?) και ηρέμησα...

οι άντρες μας να κάνουν λίγο υπομονή... κάποια στιγμή θα βρούμε τις ισοροπίες μας. Εγώ πάντως έχω καιρό γιαυτό...

Εμένα η πιπίλα είναι chicco και του πέφτει συνέχεια.... εσένα την κρατάει?

Χριστινάκι θα αλλάξεις σπίτι? Εγώ πουλάω ένα που εχω και τα'χω παίξει με τους μεσίτες. Δε μπορώ να τρέξω, βάζω τη μαμά μου, αγχώνεται και αυτή...άστα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαράκι διάβασα τα νέα σου και φρίκαρα!!! Τι πέρασες βρε κορίτσι μου? Πραγματικά απαράδεκτοι!

Η μπουμπούκα μου είναι κάααπως καλύτερα! Μακάρι να συνέλθει γρήγορα!

Στεγια όντως πανύψηλος ο άντρούλης σου! Εμένα είναι μόνο 52 πόντους και 3.520! Βέβαια γεννηθήκαμε μικρούλες, οπότε μια χαρά ικανοποιημένη είμαι!

Ξύπνησε ο Γωγουλίνος σας αφήνω άρων-άρων!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαράκι διάβασα τα νέα σου και φρίκαρα!!! Τι πέρασες βρε κορίτσι μου? Πραγματικά απαράδεκτοι!

Η μπουμπούκα μου είναι κάααπως καλύτερα! Μακάρι να συνέλθει γρήγορα!

Στεγια όντως πανύψηλος ο άντρούλης σου! Εμένα είναι μόνο 52 πόντους και 3.520! Βέβαια γεννηθήκαμε μικρούλες, οπότε μια χαρά ικανοποιημένη είμαι!

Ξύπνησε ο Γωγουλίνος σας αφήνω άρων-άρων!/QUOTE]

και μένα τόσο ύψος έχει αλλά μεγαλύτερο βάρος... Υποψιάζομαι οτι το παιδί μου θα είναι κοντό και χοντρό.....μπουχουχουχουχουχου... αν μοιάσει και σ'αυτό τον μπαμπά του θα τον χωρίσω... :mad::-x:-x

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάρες καλησπέρα...

Μαράκι μου τι να πώ αν είναι ποτέ δυνατόν.....Πού ακούστηκε?

Δε πειράζει πιστεύω πως βρήκατε τον τρόπο να αναπληρώσετε τις στιγμές που χάσατε.....

Καλέ και εμείς δε το πιστεύουμε αν δε τον βλέπαμε...Και εμείς δεν είμαστε Φασούλες.....Αλλά θα έχει μπόι το καμάρι μας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!!!Σοφακι επιτελους παιδακι μου!!Θελω να σε τηλ αλλα φοβαμαι μην ενοχλησω....Κι εγω της chicco τη καουτσουκ και οπως εχω ξαναπει μου αρεσει πολυ αυτη η πιπιλα!!!χαχαχαχαα!!!Κι εγω καλυτερα ειμαι σημερα λορετα μου κιε υχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια!Βγηκαμε και βολτα εκανα και ψωνια...τελεια περασαμε!!!!Οσο για το πρησμενο στηθος να βαζετε συχνα το μωρο να θηλαζει για να αποφυγετε το πετρωμα(σας το λεω γιατι εγω τη πατησα και οπως και εσυ λορετα μου δε μπορουσα να το βγαλω με το θηλαστρο)!!!Μαρακι καλως ηρθες γλυκεια μου και να χαιρεσαι τη κοπελαρα σου!Αφησε πισω τις ασχημες αναμνησεις και κρατα μονο τις θετικες!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

αααα ειναι να μην παρω φορα..τωρα που μπηκα ελπιζω να βρουμε γρηγορα τους ρυθμους μας και να μιλαμε συχνοτερα....ελενη μου οποτε θες παρε δεν ενοχλεις καθολου.ισα ισα ειμαι που ειμαι μονη ολη μερα μες το σπιτι....οταν χτυπαει το τηλ.ειναι μια χαρα μεγαλη!!!ειναι καμια μεσα να κανουμε κουβεντουλα?//

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλημερα σε ολες τις μανουλες Ιανουαριου και χρονια μας πολλα κοριτσια!!!!Εμεις γιορταζουμε διπλα αφου δεν ειμαστε μονο ερωτευμενες με τους αντρες μας αλλα και με τα παιδακια μας!!! :) :) :)

Να περασετε μια υπεροχη μερα Αγιου Βαλεντινου σημερα!Εμεις σπιτι μπορει καμια βολτα να κανουμε μεχρι το καρναβαλι για να δουμε ....Φιλακια πολλα κοριτσακια μου!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλησπερα κοριτσια μπαινω για μια ματια στα γρηγορα τι κανετε??χρονια πολλα..εμεις εδω θα τον περασουμε οικογενειακα τον αγ.βαλεντινο μαζι με τους μικρους μας ερωτες...φευγω παω να φαω και να σιδερωσω τα 5πληντυρια που με περιμενουν...ωιμε...

:-D

Κοριτσάρες μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ....

Όπως όλες μας σήμερα θα τα περάσουμε εκτός απο τον σύζυγο και μετα μικρά(ή μεγάλα)Βαλεντινάκια μας....

Εγώ με τον μικρό μου καθώς ο μπαμπούλης δουλεύει...

Πολλά φιλάκια σε όλες.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πως σας φαίνεται ο Βαλεντίνος μου?

Εμείς οι Παναθηναικοί ντυνόμαστε στα πράσινα του Αγίου Βαλεντίνου!!!!

junior250.jpg

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μας το έκανε δώρο η Βαλεντίνα του...

22 χρόνια μεγαλύτερη αλλά θα τον περιμένει....

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Ευχαριστούμε για το κοπλιμέντο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ένας γλύκας είναι!!! Και ματάρες εε;; Όχι αστεία!!!!

Και εμένα μου αρέσει πολύ το φορμάκι και η ασορτί καλτσούλα επίσης!!:tongue::tongue:

Κορίτσια σήμερα πήγαμε την πρώτη μας βόλτα με το καθισματάκι αυτοκινήτου και έκανε εμετό το μπουμπουκάκι μου...:-(:sad: Έβγαλε σχεδόν όλο το γάλα...ξέρει καμιά δευτερομανούλα αν είναι φυσιολογικό αυτό; Μάλλον θα την πείραξε το ταρακούνημα... τι να πω!

PCqNp2.png

Ένας γλύκας είναι!!! Και ματάρες εε;; Όχι αστεία!!!!

Και εμένα μου αρέσει πολύ το φορμάκι και η ασορτί καλτσούλα επίσης!!:tongue::tongue:

Κορίτσια σήμερα πήγαμε την πρώτη μας βόλτα με το καθισματάκι αυτοκινήτου και έκανε εμετό το μπουμπουκάκι μου...:-(:sad: Έβγαλε σχεδόν όλο το γάλα...ξέρει καμιά δευτερομανούλα αν είναι φυσιολογικό αυτό; Μάλλον θα την πείραξε το ταρακούνημα... τι να πω!

Υποθέτω πως την πείραξε το ταρακούνημα.....

Κατά τα άλλα κοίταζε συνέχεια γύρω γύρω?

Ευχαριστούμε για το κομπλιμέντο...Τα μάτια είναι ίδια μπαμπούλης γιαυτό η τρέλα μου μαζί του................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...