Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ,ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γκαντεμιάς συνέχεια: Έδωσα λίγες κουταλίτσες ρυζάλευρο στη μικρή 1η φορά και γέμισε κόκκινα σπιθούρια γύρω από το λαιμό και στους ώμους!!! Τώρα 1 εβδομάδα συνεχίζουμε μόνο θηλασμό και μετά θα ξαναδοκιμάσουμε. Ο μικρός συνεχίζει 39,3! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και συνεχώς στο τηλ με τη γιατρό! :(:(:(

mGKop3.png60Jvp3.png

γυρίσαμε και μεις απο τη βόλτα μας...

μανιτάρι μου εγώ ειμαι On line σχεδον ολη μέρα αλλά τις περισσότερες φορές εχω τον υπολογιστή στην αναμονή.

Τι κάνεις? νευράκια βλέπω ε?????

:mrgreen::mrgreen:

τη γιάννα γιάννα δε τη βλέπουμε δυστυχώς... αλλά τα μωράκια σου τα έχω δει και τα τρία!!!!

πήγαμε με τον μικρό στις κουνιες και καναμε κουνια μαζί και χάρηκε πολυ! Αυριο θα τον ξαναπάω γιατι ολο βόλτα στο καρότσι βαριέται...

μας κοιτάει και με ενα ύφος σαν να λέει "αντε ρε γέροι καντε κατί...βαριεεεεεεεμαιαιαιαιαι":mrgreen:

μαρινάκι γιατι ετσι με το ρυζάλευρο? ποιο έδωσες? εχει και αντιαλλεργικά.

ο μικρός χαλια το πουλάκι μου ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!

αχ ρε μαρινακι ελεος!τι τραβατε ρε κοριτσαρα.και ταλαιπωρουνται τα μικρα μωρε.ειναι πολυ κριμα.ζωουλες μωρε!!

λορρετακι και μας καπως ετσι μας κοιταει αλλα εμας μας λεει τι γινεται ρε παιδια ?δεν θα ορθοποδισετε ποτε?πηγε σημερα ο καλος μου να περασει επιτροπη και του ειπαν οτι το πιθανοτερο ειναι να χρειαστει και αλλη εγχειρηση.του ξαναεγραψαν και φυσιοθεραπειες αφου ειδαν οτι χρειαζεται και αλλες και ξανα πο την αρχη.τουλαχιστον τωρα εχει ξεκινησει και οδηγει και πηγαινει μονος του.περιμενω και εγω αυτην την παρασκευη να δω τι σκατα θα μου πει ο γιατρος γιατι ειμαι στα ορια μου

ποια ειναι αυτη η γιαννα γιαννα καλε?

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ 2 ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑ..!!ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ!ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΟΥΣ 67 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 7950!!ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΟΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ!ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα χρυσα! μακαρι να πανε ολα καλα με την διατροφη της μπεμπας σας.οσο για τα εμβολια δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα.υπαρχουν κατι επιθεματα που βαζουν για να μην ποναει πολυ η ενεση αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι περισσοτερο πονανε απο το ιδιο το εμβολιο σαν υγρο και οχι απο το τρυπημα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..!!ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ(ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑ)ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ..!!ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΤΡΙΤΗ ΗΤΑΝ Η ΤΥΧΕΡΗ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...