Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μαρινάκι χαρά στο κουράγιο σου...Δε του έχω βάλει ορό...Άσε που δε ξέρω αν μπορώ να του βάλω...Ανατριχιάζω στην ιδέα...Δόξα το Θεό που δεν έχει χρειαστεί......

Ειρήνη και εγώ πριν καμιά εβδομάδα είχα θέμα...Τελικά άρχισα εντατικό και προσεκτικό καθαρισμό και πλεον είμαι μαι χαρά...Το θέμα είναι που μου βρήκε τους κόμπους από τα ράμματα και μου λέει καλά δε σε ενοχλούσαν?

Κανονικά έπρεπε να μην μπορούσες να καθίσεις...

Πολλή αναίσθητη τελικά εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!!!Και όσο αφορά τα φορμάκιια από την αρχή βάλαμε 3-6 λόγο ύψους....Πάλι καλά που δεν είχαμε πάρει 0 σχεδόν κανένα...Πλέον αρχίζουν να μη μας κάνουν ούτε αυτά....Αφού ο κακομοίρης βρίσκει πλέον και στο καλάθι και μάλλον λίγες είναι οι ώρες του ύπνου σε αυτό....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσακια μου καλημερα.

θα ηθελα να σας ζητησω συγνωμη και ιδιεταιρα σε εσενα αννια το εχω κανει 2 φορες ενω μιλαμε βγαινω ξαφνικα.

αυτο συμβαινει γιατι οταν χτυπαει η γραμη με πεταει η γιατι τρεχω να σωσω το σπιτι η το μωρο απο τους ταλιμπαν.

izE6p2.png?S6UQkQqM

σημερα σκεφτομαι να τους παω στο λουνα παρκ γιατι θα χαλασει ο καιρος αυριο μεθαυριο και μαλλον θα μεινουμε μεσα.

μηπως θα παει καμια αλλη να πιουμε καφεδακι? η μαλλον να κανουμε κανενα τρενακι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

γεια σας και απο μενα,μπαινω στα γρηγορα γιατι εχω μαγειρεμα..μανιταρακι και εγω τυχαινει να βγαινω ξαφνικα δεν σε παρεξηγω..ειδικα εμιες οι μανουλες που εχουμε και μεγαλυτερα ταλιμπανακια πρεπει να ειμαστε σουζα..εφυγαααααααααααααα

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα είναι τέλεια....

Είμαστε 4200γρ και 60,7 εκ......

Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί το Δροσουλάκι μου τρώει γαλατάκι από την μανούλα και μεγαλώνει!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήταν τόσο ηρεμούλης και η γιατρός τρελάθηκε...Πήγε να τον εξετάσει που κρατάει τα χέρια και έστησε τα πόδια και σηκώθηκε....Το κεφάλι το κρατάμε μόνοι μας...Μιλάμε την τρέλανε......

Εσείς πως είστε?

Καλέ Μανιτάρι εδώ εμείς με ένα και πότε μπαίνουμε πότε βγαίνουμε άσε τις συγνώμες....

Άννια μου τι κάνετε?

Όλα καλά?

Πολλά φιλάκια σε όλες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ ολες για τις ευχες σας να χαιρέστε τα μπουμπουκάκια σας!

Γέννησα στο Αρεταίειον στις 12:30 τα ξημερώματα της Δευτερα στις 8/02/10 με καισαρική τομή ένα κοριτσάκι 2970 και 50 πόντους ύψος!

Πρεπει να ευχαριστήσω τον γιατρό μου τον Κ. Δημήτριο Χασιάκο για όλα και όλη την περιποίηση που είχα απο το ιατρικό προσωπικό !

Λοιπόν αν με ρωταγε κάποιος αν θα ξαναγέναγα στο Αρεταίειον θα έλεγα ΟΧΙ βέβαια σε καμία περίπτωση!

Το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό είναι άθλιο ως και απαράδεκτο γενησα και δεν μου φέρανε για δυο μέρες να δω το μωρό γιατι ήμουν λέει με καισαρική!άκουσον άκουσον!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Με έπιασε μια κατάθλιψη και εκλαιγα συνέχεια γιατί δεν μου δίνανε το παιδί να το δώ!Μέχρι που πήρα τον γιατρό μου και τους ξέχεσε!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν φαντάζεστε πως έκανα όταν είδα το μωράκι μου ήθελα να φύγω απο το νοσοκομείο!

Στο επομενο παιδάκι πρωτα ο θεός σε ιδιωτικό!

Δεν ξαναπατάω εκεί με τίποτα εκλαιγα και μολις ηρθα στο σπίτι συνέχεια δεν μπορούσα να το συνηδειτοποιήσω δεν την έιχα χορτάσει καθόλου τωρα αρχίζουμε να δενόμαστε πιο πολύ και την αγαπάω καθε μέρα πιο πολύ!

Το μωράκι μας είναι πάρα πολύ ήσυχο δεν ξυπνάει απο μόνο του εμείς το ξυπνάμε για να φαει καθε 4 με 5 ώρες και αυτό για να μην τήν αφηνουμε πολλές ώρες νηστηκιά!

Είναι παρα πολύ ομορφη θα σας ανεβάσω φωτογραφίες για να δείτε!

μαρακι μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα.γιαι εκανες καισαρικη τελικα?(αν επιτρεπετε?)

νιωθω ασχημα για ολα αυτα που σου ειπα για το αρεταιειο αλλα εγω και τις 2φορες που γεννησα εκει δεν ειχα κανενα προβλημα και εμεινα καταευχαριστημενη..

:-D

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας!

Μαράκι να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, βάλε φώτο να δούμε!

Εμείς σήμερα πήγαμε βολτίτσα στην παραλία. Περπάτησα και γω λιγάκι. Είμαι πτώμα. Το βράδυ ξυπνάει συνέχεια και γενικά θέλει συνέχεια να τρώει και γκρινιάζει αρκετά... Την πιπίλα δε μπορεί να την κρατήσει πάνω απο ένα λεπτό. Τι πιπίλες τους δίνετε εσείς?

Το στήθος μου πονάει πολύ, μάλλον έχω υπερπαραγωγή, δε ξέρω τι νά κάνω...

Εμένα ο μικρούλης μου γιατί είναι κοντούλης ρε παιδιά????? κλαψ

κλαιει παλι :-( σας αφήνω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λορετα και γω χαλια ειμαι....μπουκωμα φτερνισμα βηχας πονολαιμος...χαλια μιλαμε...δεν εχω ορεξη για τιποτα...ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο..αν και δε το βλεπω πολυ πιθανο...θα κανω ενα ζεστο μπανακι μπας και με βοηθησει...οσο για το γιατρο μην ανησυχεις θα δει λιγο τη μητρα σου και τη τομη σου τιποτα επιπονο! ;)

Περαστικά σου ελένη μου, εγώ σήμερα είμαι καλύτερα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

επιτελους καΤαφερα να μπω για λιγο φανταζομαι....ο μεγαλος κοιμαται ο μικρος ειναι διπλα μου στο κρεββατι και γκρινιαζει,ο αντρας μου με ρωταει ποτε θα ξαναγινουμε ζευγαρι κι εγω σαν την τρελλη να προσπαθω να τα προλαβω ολα...θηλασμος δουλειες φαι...πλυντηρια και κυριως το μεγαλο ταλιμπανακι μου που απο τοτε που ηρθε σπιτι ο μικρος τρελλαθηκε και θελει να ασχολουμαστε ΜΟΝΟ με αυτον!!!ειναι καμια εδω?μαρακι να χαιρεσαι το κοριτσακι σου...παω να γραψω καμια ευχουλα κι ερχομαι

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

λορρετακι μου τι κανεις?εγω του δινω πιπιλα νουκ..οσο για το στηθος αστα...πολυ πρηξιμο...καπου διαβασα πως το θηλαζεις 40 λεπτα.δοκιμασε να το βαζεις πχ 10 λεπτα στο δεξι σταματα το στα 10 λεπτα και μετα βαλτο στο αριστερο οσο χρειαστει οχι πανω απο 20 λεπτα...δεν ξερω αν ειναι και κατασωστο αυτο ας μας πει καμια μανουλα με 2ο νινι ....

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλησπέρα τσουπρίτσες μου!!

Σόφη μου δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα στο τόπικ αλλά να χαίρεσαι το μωρουλίνι σου!!!!!! Ααα..και υπομονή... είναι σίγουρα πολύ δύσκολα τώρα με τα δύο παιδάκια αλλά σε 2-3 μήνες θα είναι σίγουρα καλύτερα!! Πάντως όντως κορίτσια εσείς με τα δύο παιδάκια, πρέπει να είναι πολύ πολύ ζόρι τώρα...

Μαράκι και εσύ να χαίρεσαι το ζουζούνι σου!!!! Τι πακέτο και αυτό που έφαγες στο νοσοκομείο βρε γλυκειά μου;; Αν είανι δυνατόν!! Πρώτη φορά το ακούω να μην σου φέρνουν το παιδί επειδή έχεις κάνει καισαρικιη.. τι να πω.. τέλος καλό όλα καλά πάντως!!

Ελενάκι περαστικούλια και σε σένα.. τι έγινε βρε κορίτσια? αρχίζουμε να αρρωσταίνουμε μια μία;;

Στέγια καλέ εσύ μπασκετμπολίστα έκανες!!!!!!!!! Φτού φτου!!!!! Και είναι και ένας γλύκας όσο τον βλέπω από το αβαταρ! Και σου μοιάζει τρελά ή ιδεά μου είναι;;

Κορίτσια εγώ είμαι σε εύρεση νέου σπιτιού αυτές τις ημέρες και τουλάχιστον βγαίνω και λίγο... Η κλείσουρα πάντως είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα.. ίσως και πιο δύσκολο και από τα ξενύχτια....:rolleyes:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...