Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

πωωωωως το φαγαμε κι αυτο....τωρα τρωμε φαριν λακτε..επισης...δε του αρεσεις το κρεας σας το πα;;;;;;χορτοφαγος μου βγηκε! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλησπερα!!

Εσεις που εχετε παει Θασο μηπως θυμαστε την Κοίνυρα? Ειναι καλα ή να κοιταξω αλλου?

Ελενακι θα συνηθισει, και η δικια μου τα ιδια στην αρχη αλλα μερα με την μερα τρωει περισσοτερο.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Γεια σας κορίτσια!

γυρίσαμε απο τον γιατρό...ολα καλά εκτός απο το ύψος. Δεν έβαλε ουτε πόντο ο μικρός και πεσαμε καμπύλη. στεναχωρέθηκα πολυ. Ρώτησα τον γιατρό μήπως ειναι απο τον αποκλειστικό θηλασμό αλλά μου ειπε οχι και να μην ανησυχώ (ακόμη τουλάχιστον).

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μην ανχωνεσε βρε! Λογικο ειναι μεν να στεναχωρηθεις λιγακι αλλα να δεις που τον επομενο μηνα θα παρει πολυ περισσοτερο και θα ισοροπισει την κατασταση. ποσους ποντους ειναι το παιδι?οταν λες πεσατε στο ποσο της 100 πηγατε?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

ελα ρε εσυ γιαυτο το μωρακι σου,ηταν πολυ ψηλο! Εμενα παντα στο 75 ειναι και ειμαι και ευτυχισμενη.Αν παρολαυτα το θες φασουλα οκ στεναχωρησου λιγο και τον αλλο μηνα που θα παρει υψος να αρχισεις παλι τα ονειρα για μπασκετ. Πλακα κανω ε? Δεν θελω αστεια, μια χαρα ειναι το παιδακι!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

μωρέ δε τον θέλω φασουλα...θέλω απλα να ειναι καλά, να μη σημαίνει κατι αλλο αυτό...δε με πειράζει εξάλλου δεν ειμαστε και ντερέκια στην οικογένεια...

πάμε και μεις για μπάνιο...

φιλιά και ευχαριστώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ελα βρε λορέτα λες και μπορούν με ακρίβεια να τα μετρήσουν

βάρος πήρε αυτό το μήνα;

α να ρωτήσω ο ατμομάγειρας σου ρθε;; ελπίζω να ρθει μέχρι την Παρασκευη φεύγουμε!!!!!!!!!

i1lzp2.png

αν σε παρηγορεί εμείς ένα μήνα που τρώμε φρουτόκρεμα έχω την αίσθηση ότι έχει αυξήσει τους θηλασμούς αντί να τους μειώσει, είναι και η ζέστη και η δίψα δεν ξέρω

αύριο ξεκινάμε και λαχανικά

επίσης έχουμε και δυο δόντια και η δόλια μάνα έχει αρχίσει να αγριεύεται

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα.Τι μου κανετε;Εμεις εδω μια απο τα ιδια.Σημερα απο τις 6:30 ξυπνησε η μεγαλη,τι ειναι αυτο το πραγμα;Μανιταρακι κι εσενα ετσι ξυπναει;Και κανει και φασαρια,βρε καλο μου κοιμομαστε...τι να κανω:roll:

Την Κυριακη εγραψα εξετασεις παλι,με αριστα το 5 πηρα 4,67.Τελικος βαθμος με τις ασκησεις 14,πολυ δυσκολο το excel και το access.Επισης θελω να καταγγειλω την δασκαλα μου γιατι με εγκατελειψε στο ελεος γιατι δεν της αρεσε το excel,φτου της αυτη φταιει που πηρα 14 κι οχι εγω.:lol::lol::lol::lol::lol:Ελενηηηηηηηηηηηηηηηηη.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα κορίτσια!

φευγουμε σε λίγο, πάμε στη μαμά μου γιατι εχω γυναικα (τελευταια μερα, φευγει διακοπες για ενα μηνα, μπουαααααααα θελω tips σιδερώματος)...

Mammycool εβγαλε δοντια το θηρίο??? μπραβο ρε συ. Απο κιλά ειμαστε μια χαρά, 8040! Ηρθε ο ατμομάγειρας εχθές. Ερχεται πολυ γρηγορα, πιστευω θα προλάβεις.

Τελικά βρήκα το ρυζάλευρο που μ'αρεσει. Ειναι της Nocalac και θα το φτιάχνω με το δικό μου γαλα...

Κέλι μια χαρά σε βρίσκω στους βαθμούς. Μπράβο

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα!!!!!ΛΟρετακι μου σε παρακαλαω δε θελω να στεναχωριεσαι,το μωρο σου ειναι μια χαρα!ολα τα μωρακια στην αρχη ψηλωνουν πολυ και μετα καποια στιγμη σταματανε!ειναι φυσιολογικο!αντε βολτα στη μανουλα σημερα ποιος τη χαρη σου!!!

Κελακοοοοοοοοοο μαρη τι να τη κανεις εσυ τη δασκαλα εσυ εισαι ξεφτερι απο μονη σου!!! :) :) :)Αγγελικη τα Κοινυρα ειναι Η χρυση αμμουδια! τελεια ειναι!!!!μη κοιταξεις για πουθενα αλλου!!! :)ποτε θα πατε ειπαμε;;;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?εμεις πηγαμε την παρασκευη στο γιατρο και ημαστε αρκετα καλα σε υψος και κεφαλι και κιλα εκει που με προβληματισε ο γιατρος ειναι στην υδροκηλη την οποια την εχει απ οταν γεννηθηκε και δεν εχει φυγει σχεδον καθολου και μου ειπε οτι αν δεν φυγει μεχρι να χρονισει τοτε θα χρειαστει επεμβαση!!!το ακουσα και τρελλαθηκα...εσεις που εχετε αγορια ειχε κανενα υδροκηλη????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...