Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλε την πρινσι εννοω,ελπιζω να μην μου παρεξηγηθει..:tongue::tongue:εγω την τριτη θα παω στον ενδοκρινολογο...οσο για τα κονδυλωματα ειχα εξωτερικα μικρα και ενα μεγαλο αρκετα..εκανα θεραπεια 2βδομαδες με κρεμα που εβαζα πανω και φυγανε αλλα το μεγαλο το σκασμενο εχει μεινει...:twisted::twisted:..

την κανω κοριτσακια φιλακαι καληνυχτα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε την πρινσι εννοω,ελπιζω να μην μου παρεξηγηθει..:tongue::tongue:εγω την τριτη θα παω στον ενδοκρινολογο...οσο για τα κονδυλωματα ειχα εξωτερικα μικρα και ενα μεγαλο αρκετα..εκανα θεραπεια 2βδομαδες με κρεμα που εβαζα πανω και φυγανε αλλα το μεγαλο το σκασμενο εχει μεινει...:twisted::twisted:..

την κανω κοριτσακια φιλακαι καληνυχτα..

καληνυχτα και καλο ξημερωμα!!δεν νομιζω να σε παρεξηγησει.νομιζα οτι ηταν μεσα γι αυτο ρωτησα.

4ywWp2.png

Καλημέεεεραααααα!!!!

περασαμε ενα σουπερ βράδυ (φτου φτου) και ο μικρός ακόμη κοιμάται!!!!!

μόνο που έχει κάνει πολλά κακάκια και λερώθηκε (φαινεται δηλαδή) και δε ξέρω τι να τον κάνω. Ρε παιδιά εσας λερώνονται? εμένα πολυ...

Ελενάκι και μενα μου φαίνονται πολλά αλλά εμείς δε θα πάμε "κανονικές" διακοπές όπως εσείς φέτος.

Επείσης θέλω να πω οτι έκανα εξετάσεις αιματος και δεν έχω τιποτα!!!Μια χαρά ειμαι!!!:mrgreen:

Ιωάννάκι μήπως να κανεις και συ? Κουράζεσαι πολυ?

Ελενάκι ήρθε η αδερφουλα σου?

αααα επιτέλους πήρα και τα χρήματα απο τον οαεδ....!!!! 6 μήνες μετά τον τοκετό...:?

Πάω να πάρω και τα λεφτά της καισαρικής σήμερα!!!!

φιλιάααααα

ξέχασα να σας πω το εξής. Για το τριημερο πήραμε μαζί τα ΠΑΝΤΑ για το μωρό. Δυο βαλίτσες, καρότσι, παρκοκρεβατο, ριλάξ...κλπ. Με το που φτάναμε στο ξενοδοχείο, καταλάβαμε οτι δεν ειχαμε παρει τα δικά μας ρουχα (τα ειχαμε σε κρεμάστρα)!!! Ο γιωργος ηταν με μία μπλουζα απο συγκρότημα που φοράει στη θαλασσα!!! Εγώ βέβαια αγόρασα ενα φορεματάκι απο το δρόμο...μπουαααα

σας ζαλισα ε...

αντε δε γραφω αλλα.

φιλιααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα ειρηνακι καλα?

εμεις εδω τα ιδια σημερα εβαλα και μπανανα αντε να δουμε.

ειρηνη οταν τισ εβαλα το αχλαδι εβγαλε σπιρια και εκλεγε για 3 ωρες δεν ηρεμουσε πουθενα.τηνεπομενη μερα που δεν εβαλα ηταν μια χαρα.οποτε υποθετο οτι την πειραξε.

λορεττα τη να πω δεν εχω λογια.μαλλον εχω. νομιζω οτι ο γιος αρχιζει να περνει και απο εσενα κατι.

οι υπολοιπες που ειστε? δευτερα σημερα αντε σπιτι για καμια δουλεια και μπλα-μπλα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μανιτααααριιιιι τι κάνεις καλή μου?

τελικά δε μας είπες, τι δώρο πηρες για την επέτειο?

χαχα ναι για μενα τιποτα ομως εχωσα στον αδελφο μου που ηρθε οτι χρηματα χαλασε απο εισητηρια μεχρι τον καφε τους .δεν δουλευει(απο επιλογη του μαλλον η δουλεια που ηταν εκλεισε και μαλλον δεν ειναι σε καλη φαση για να βρει. απο σεπτεβρη ειπε. εεεεε και τον λυπαμαι γμτ ειναι και μονος του(εννοω χωρις εμενα και τον αλλο αδελφο)και του τα εχωσαψιλοχοντρα και του εδωσα να παρει και αιρ κιντισιον.οποτε τωρα λιγο οικονομια.ομως ακομα θελω καινοργιο κινητο και γλυαλια ηλιου:-D

τυχαιο οτι δεν σε βλεπω με το μαγιο γιατι εβαλες μπροστα τον μπεμπη?

δεν νομιζω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλη ξεκουραση!!!καλε τι να παρεξηγηθει!!!αυτη απο μονη της τα λεει!!! :) :) :)

Χα, χα!!!! Απ' το στόμα μου το πήρες βρε Ελενίτσα!!!! Ο κόσμος το' χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!!!!!!

Ιωάννα μου η μόνη περίπτωση να παρεξηγηθώ είναι από τις ψείρες έτσι και τολμήσουν να στήσουν ποτέ ξανά αντίσκοινο στην κουρούπα μου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:. Θα τις τσακίσω λέμε!!!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:.

Καλέ ξέχασα να πω για το γιόκα σου, πόσο μεγάλωσε το μαναράκι και στέκεται και μόνος του, καλέ είναι πια μικρό παιδάκι και όχι βρέφος!! Κούκλος!!!

Πολύ καλό και το προσκλητήριο Ελενίτσα!!!!!

Εμείς τελικά θα οργανώσουμε τα της βάφτισης αφού επιστρέψουμε από διακοπούλες!!!

Μανιταράκι ώστε αλλεργία στο αχλάδι η μικρή...:(:(:(. Ο παιδιάτρος τί σου είπε γι' αυτό? Είναι μηπως αφορμή για να κάνεις κανένα περαιτέρω τεστ? πορτοκάλι θα δώσεις ή όχι?

εννοείται πως ΔΕΝ ειναι τυχαιο...αν με δεις με μαγιο θα καταλάβεις...

αχ πώς ήμουν και πως έγινα...

Ιωάννα μου οντως πολυ εντυπωσιακό που στηρίζεται ετσι ο μικρός σου. Γενικά όλα τα κάνει νωρίς ε? εβγαλε δόντια νωρίς κλπ...

Σήμερα πάμε στον γιατρό και αυριο αρχίζουμε στερεές.

Δε ξέρω πως νιώθω απο τη μία χαίρομαι απο την άλλη κλεινει ενα πολυ μεγάλο κεφάλαιο, του αποκλειστικου θηλασμου και σιγουρα με συγκινει...

αυταααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσακια!!!ειχα την αδερφουλα μου ολη μερα και γι αυτο δε προλαβα να μπω....εφυγε πριν απο λιγο,και την ωρα που ειπα να ξαπλωσω...ξυπνησε ο μπεμπης...ο οποιος μου χει κοψει τα τριωρα που κοιμοτανε το μεσημερι και μου τα χει κανει 1-130 ωρα το πολυ και πολυ μου χει στοιχισει...τι να κανω;;;;;τεσπα,ολα καλα κατα τα αλλα...και πολυ ζεστη...ουφ....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

εννοείται πως ΔΕΝ ειναι τυχαιο...αν με δεις με μαγιο θα καταλάβεις...

αχ πώς ήμουν και πως έγινα...

Ιωάννα μου οντως πολυ εντυπωσιακό που στηρίζεται ετσι ο μικρός σου. Γενικά όλα τα κάνει νωρίς ε? εβγαλε δόντια νωρίς κλπ...

Σήμερα πάμε στον γιατρό και αυριο αρχίζουμε στερεές.

Δε ξέρω πως νιώθω απο τη μία χαίρομαι απο την άλλη κλεινει ενα πολυ μεγάλο κεφάλαιο, του αποκλειστικου θηλασμου και σιγουρα με συγκινει...

αυταααα

εκλαψε κανεις;;;;;; εδω ειναι η ///Ελενη!!:lol::lol::lol::lol:Λορετακι μου μεγαλωνουν τα μικρακια μας!και αλλωστε ακομα θα τον θηλαζεις....οταν κοψεις δηλαδη τελειως τον θηλασμο(οοοοοταν....λεμε τωρα...:) )τι θα κανεις;;;:mrgreen:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

εκλαψε κανεις;;;;;; εδω ειναι η ///Ελενη!!:lol::lol::lol::lol:Λορετακι μου μεγαλωνουν τα μικρακια μας!και αλλωστε ακομα θα τον θηλαζεις....οταν κοψεις δηλαδη τελειως τον θηλασμο(οοοοοταν....λεμε τωρα...:) )τι θα κανεις;;;:mrgreen:

θα κλαααιιιιωωωωωωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...