Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου!!!ηρθαμε κι εμεις...κι επεσα με τα μουτρα στις δουλειες...μπλιαχ αλλα τι να κανω...ερχεται σημερα η αδερφουλα μου και αυριο που θα την εχω ολη μερα εδω δε θελω να κανω τιποτα!!! :)

το μωρο το κατασκοτωνει το προγραμμα του καθε φορα που παμε στη βερια.....ξεχναει να κοιμηθει.....:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ευχαριστώ ειρηνάκι.

Είσαι καλά? Ηρεμησες λίγο?

Εχεις κανένα νέο?

ειμαι καλυτερα.

πριν καμια ωρα μιλησα με τον γιατρο γιατι ειχα κατι περιεργες εκκρισεις και μου ειπε ειναι φυσιολογικες και οτι μου το ειχε πει οτι θα τις εχω (εγω βεβαια ημουν αλλου οταν μου τα ελεγε)νεα θα εχω την παρασκευη απο οτι μου ειπε ο γιατρος.

καλησπερα κοριτσακια μου!!!ηρθαμε κι εμεις...κι επεσα με τα μουτρα στις δουλειες...μπλιαχ αλλα τι να κανω...ερχεται σημερα η αδερφουλα μου και αυριο που θα την εχω ολη μερα εδω δε θελω να κανω τιποτα!!! :)

το μωρο το κατασκοτωνει το προγραμμα του καθε φορα που παμε στη βερια.....ξεχναει να κοιμηθει.....:(

καλως ηρθατε και εσεις ελακο.πως να κοιμηθει το μικιο σας αφου θα πρεπει πρωτα να περιεργαστει τον χωρο?ειναι ενας μικρος εξερευνητης το χαρουμενο παιδακι σας.με το καλο να την δεχτεις την αδερφουλα σου και να περασετε ομορφα

4ywWp2.png

Ελενάκι μου καλώς ήρθατε...

να περασετε σουπερ αυριο!

εμείς πάλι το φτιάξαμε το πρόγραμμα του ύπνου στις διακοπές. Να'ναι καλά ο άντρας μου!

αχ πήγαμε βόλτα! ειμαι πτώμα. Ο μικρός κοιμηθηκε 3 ώρες το μεσημέρι!!!!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

γκρ....εμενα μονο μια.....και οταν γυρισαμε και εφαγε ξεραθηκε και δε ξυπνουσε...παντως τωρα κοιμηθηκαμε για βραδυ...ας ελπζουμε να ειναι καλο....αντε τελευταια μερα μουντιαλ......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πολυ ωραιο το ξενοδοχειο ρε συ Λορετα!!!και ποσο ακριβο δηλαδη;;ααα καλεεεεε δε σας ειπα!!κλεισαμε προσκλητηρια!!! :)

post-15908-14825440342669_thumb.jpg

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλά ε ειναι τελεια τα προσκλητήρια! αντε τώρα σου μένει το φόρεμα!

Το ξενοδοχείο ειναι ακριβό τον αυγουστο. Δηλαδη 150ευρώ για το διχωρο δωμάτιο. Τον ιουλιο ειναι 110. Οχι οτι τα 110 δεν ειναι αρκετά... Δε ξέρω νομίζω οτι αξίζει ομως.

Εμεις με τα προσκλητήρια καναμε μεγάλη μλκια..ξεχάσαμε να γράψουμε για τη δεξίωση!!!! ειμαστε στον κόσμο μας. Αναγκαστικά θα κάνουμε εχτρα καρτελάκι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λοιπον και θα γραφει αυτο:

Στον παππού μου τον καλό

το κρατάω μυστικό

πως θα πάρω το όνομά του

και όλα τα χαρίσματά του

Η μαμά θα με κρατάει

σαν λουλούδι ακριβό

να με δώσει στο νονό μου

να με κάνει χριστιανό.

και εμεις θα εχουμε καρτελακια καθοτι κριση και ο παππους θα το κανει το τραπεζι σε στενο οικογενειακο κυκλο(ειμαστε και πολλοι.....6 αδερφια η πεθερα μου....:) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

ωχ....καλε τι λιγα........αρκετουτσικα ειναι.......εμεις εκει....μονο το χειμωνα με καμια προσφορα μας βλεπω!!χαχαχαχα!!!αληθεια!ετσι παμε στα Μουδανια σε ενα ξενοδοχειο σπα που το χειμωνα τα δινουν τα δικλινα μισοτιμης!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε??καλησπερα..εγω εχω ψοφησει δεν αντεχω αλλο..χτες και σημερα ειμαι ολο ζαλαδες και αδυναμια...μαλλον εφτασα στα ορια μου..ειρηνακι μου θα κανεις καυτηριασμο στα κονδυλωματα??η θα σου δωσει θεραπεια με αλοιφες κολπικες??καλως και την ψειρου μας..ευτυχως καθαρισες τα εχω περασει και σε καταλαβαινω απολυτα...το προσκλητηριο θα το δω σε λιγο γιατι με πεταει εξω οταν παω να ανοιξω αυτα..

γεια σου γιαννουλα!ακομα δεν εχουν βγει αποτελεσματα.δεν ξερω ουτε σε τι σταδιο ειναι ουτε και την θεραπεια.δεν ειναι παντως αυτα που ειναι σαν εξογκωματα ειναι εσωτερικα και λεια.που την ειδες την ψειρου καλε?

λενιω υποτιθεται οτι εινα φθηνα?

4ywWp2.png

Ναι καλε τζαμπα τι να σου πω!!!ΜΑς αρεσαν ομως!Στον μεγαλο πριν 5 χρονια τα ειχαμε κανει 1,00 οποτε θεωρησα οτι 1,15 ειναι οκ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...