Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Ειρηνάκο μου ελπίζω να νοιώθεις λίγο καλύτερα σήμερα και να τα βλέπεις πιο ψύχραιμα τα πράγματα και όλα θα πάνε καλά! Εξάλλου όντως πλέον είναι αρκετα συνηθισμένο..το ξέρω και εγώ αυτό και αντιμετωπίζεται εύκολα γι'υατο μην πέφτεις όσο μπορείς!! Να στενοχωριόμαστε μόνο για πράγματα που δεν θεραπεύονται...για όλα τ'αλλα ψηλά το κεφάλι!!!!

Λορέττακι καλή διασκέδαση!!!! Σου εύχομαι να περάσετε σούπερ στις πρώτες σας μίνι διακοπούλες και να το διασκεδάσετε όσο μπορείτε!!

Ιωάννα μου κούκλος ο μικρός!! Καλέ εμένα όχι απλά δεν στέκεται μόνη της...ούτε καθεται στον π0π0 της ακόμα καλά καλά. μόνο αν έχει κάποιο στήριγμα..αλλοιώς πέφτει! :rolleyes::rolleyes:

Επίσης εξοπλίστηκα και με ασυρματο ίντερνετ για τις διακοπές οπότε θα τα λέμε και τότε!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με τίποτα δεν μπορώ χωρίς ιντερνετ πλέον!!! Θέλω να ξέρω ότι υπάρχει και ας μην το χρησιμοποιήσω!!!8-)8-):cool:

Μεθαύριο φεύγουμε!!! Μαρινάκι από Γιάννενα είσαι; Πάντως είναι πανέμορφη πόλη! Μια φορά έχω πάει και είχα ξετρελαθεί.. και πολύ ωραίο φίλινγκ....

PCqNp2.png

Kοριτσαρες μου καλησπέραααα!!

καλα, για αλλο μπηκα να γραψω και εμεινα στο εξης - στον τρομερο μπεμπη που στεκεται ορθιοοοοοςςςς!!! πως το κανει αυτο βρε παιδια? εμενα δεν καθεται ακομα στην πλατη της!!

τωρα, σε αυτο που ηθελα να σας ρωτησω, υπαρχει κανενα μωρο απο του καφε που να ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ καθολου στερεα τροφη?? προσπαθησαμε να ξεκινησουμε φρουτο και η νεαρα σφραγιζει το στομα και κλαιει με το στομα κλειστο. Προσπαθησα με κολπα, διαφορετικα κουταλια, συνδυασμους φρουτων κλπ αλλα δεν δοκιμαζει καν! με το που πλησιαζει το κουταλι και λιγο ακουμπαει επανω της, κλαιει και εκνευριζεται! παλευω 10 μερες και σημερα αποφασισα να σταματησω για λιγες μερες, δεν αντεχω!

γιατι μου συμβαινει ο ιδιος εφιαλτης 2η φορα?? ο αλεξανδρος νομιζα οτι ηταν το πιο κακοφαγο μωρο,αλλα τελικα εκανα λαθος!

στα κιλα της ειναι πολυ καλα, λιγο πανω απο 8..

ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕ!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες παρα πολυ για την "συμπαρασταση".λυπαμαι που σας στεναχωρω για τα δικα μου ,εχω φρικαρει και απο χτες κανω ολα τα χειροτερα σεναρια.

ιωαννα μου ευχαριστω.ειχα κανει τεστ παπ και εδειξε φλεγμονη στον τραχηλο και μου ειπε ο γιατρος να το ξαναδουμε σε 6 μηνες.επαθα τον πανικο μου και τον ξαπαπηρα τηλεφωνο να μου πει γιατι σε 6 μηνες και οχι τωρα και με τα πολλα αφου τον επριξα μου ειπε να πηγαινα οποτε μπορουσα να μου κανει κολποσκοπηση.αυτο γινεται με οξικο οξυ (ξυδι) βαζουν στο σημειο που υπαρχει η υποψια και αν ασπρισει σημαινει (απο οτι λεει) οτι εχει προβλημα και με ενα αλλο υλικο σαν μελανι οπου οτι δεν χρωματιστει εχει προβλημα.απο οτι ειπε ο γιατρος υπαρχουν γυρο στα 100 ειδη κονδυλωματων,αστα!!

στεγια μιην στεναχωριεσαι για τις κουμπαριες.δεν νομιζω να σας παρεξηγησουν.δεν φταιτε εσεις.

μανιταρακι μου σε ευχαριστω πολυ.τα αποτελεσματα θα ειναι ετοιμα την αλλη εβδομαδα.

μαρινακι μπραβο στο κοριτσακι σας που ειναι καλα!!αντε να του δωσετε για επιβραβευση καμια νεα γευση.φανταζομαι θα εχεις καλοδεχτει τον αντρουλη σου.να περνατε τελεια!!!

χριστινα και εγω απο τις εξαρτημενες ειμαι και εγω απο καιρο με το ασυρματο απο το κινητο και οταν ειμαι εξω με χρεωση.ευτυχως μπαινω απο το καρτοκινητο οποτε εχει καποιο οριο.αντε με το καλο και εσεις να την κανετε για καλοπεραση και για καλοξεκουραση!

ευα που εισαι εξαφανιζεσαι και εσυ ε?τι κανει η μπουμπου?τεμπελιαζει?φερτην να κανει παρεα με τον δικο μας τον τεμπελχανα.και εμενα δεν καθεται μονος του αλλα τσιριζει και απο πανω οταν παμε να τον ξαπλωσουμε,βοηθα ομως ρε φιλε!!!!

4ywWp2.png

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.....ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΡΕΛΑ....

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ?ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ...)

ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΙΤΣΑ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΩ ΒΑΛΙΤΣΑ....ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΠΡΩΙ.....

ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝ...ΜΑΚΙΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλημερα

που πατε καλε ολλες μαζι?

θα το κλεισουμε το μαγαζι εδω?

ειρηνακι πως εισαι?

εμεις με τα φρουτα ακομα στο μηλο ειμαστε στο αχλαδι μαλλον εχει αλεργια .ουτε γαλα δεν της αλλαξα ακομα περιμενω να δω τη θα κανουμε με τα φρουτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας κοκόνες μου!!!

Επιτέλους ξεφορτώθηκα τα αηδιαστικά παράσιτα και τώρα έχω κούτελο καθαρό!!!! Αμήν παναγία μου!!!!

Ελενίτσα τέλεια τα βαφτιστικά! και τα παπούτσια φοβερά αλλά και η γραβάτα μούρλια!!! Καλοφόρετα!!!

Κελάκο τί καλά που έκανες εμφάνιση!!! Πολλά φιλάκια!

Ειρήνη μου μπορώ να καταλάβω τη στεναχώρια σου. Κάπως έτσι είχα φλιπάρει κι εγώ όταν ο γιατρός μου είχε βρει πολύποδες στη μήτρα και τον τράχηλο οι οποίοι κάποια στιγμή (πριν 2 χρόνια) άρχισαν να γίνονται επιθετικοί εμφανίζοντάς μου αιμορραγία και τους αφαίρεσα με υστεροσκόπηση. Έχω ακούσει κι εγώ πως έχουν κονδυλώματα κάποιες γνωστές μου και τείνει να γίνει λίγο της μόδας. Μην στεναχωριέσαι βρε, γιατί ακόμα κι αν σου πει να τα αφαιρέσεις (που δεν είναι και σίγουρο), είναι πια υπόθεση ρουτίνας.

Εύα έχω ακούσει περίπτωση σαν τη δική σου, δηλαδή παιδιού που αρνιόταν εντελώς να φάει στερεές τροφές μέχρι 10 μηνών, το οποίο θήλαζε αποκλειστικά. Από τη στιγμή που η μπουμπού σου είναι φράπα μην ανησυχείς καθόλου. Τί να πω κι εγώ που το 8 δεν ξέρω πότε θα το δω στη ζυγαριά???

Λορέτα κι εμένα τον τελευταίο καιρό έχει χαλάσει το πρόγραμμα ύπνου του κι ενώ κοιμόταν σερί μου ξυπνάει στάνταρ στις 4 τα χαράματα:(:(:(. Έλεος!!

Μαρίνα καλά να περνάτε στις διακοπές σας!!!

Τζέσικα, έχω να φορέσω τη βέρα μου από πέρσι τέτοια εποχή, γιατί τα χέρια μου είχαν γίνει μικρά λουκάνικα. Επιχείρησα πριν λίγες μέρες να τη φορέσω και μπαίνει με αρκετή δυσκολία στο αριστερό χέρι. Πάλι καλά!!! Δεν θέλω να βιαστώ να την μεγαλώσω γιατί θα χάσει τη γεωμετρία της!!! (κούκου!!!!!!!)

Παρεπιπτόντως έχουμε πάνω από 15 μέρες που τρώμε φτουτόκρεμα. Έχω εισάγει σταδιακά στην κρέμα του μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι και πριν 2 μέρες μπανανούλα. Ευτυχώς ο κανακάρης μου τα δέχτηκε όλα μια χαρά, τρελαίνεται με την κρεμούλα και ανοίγει το στόμα του από μακρυά με το που βλέπει το κουτάλι. Ιδίως τις τελευταίες μέρες έχω δει ότι έχει τσουπώσει αρκετά (για τα δικά μας δεδομένα έτσι?:tongue::tongue::tongue:) και ανυπομονώ να πάμε στον παιδιάτρο να μας ζυγίσει. Αχ, το παιδάκι μου ήταν έτοιμο να φάει μπριζόλα κι εγώ το παίδευα η κακούργα με το γάλα!!!!:mrgreen::mrgreen:. Περιμένω να ξεκινήσουμε επιτέλους και χορτόσουπα. Στέγια εσύ δεν έλεγες πως ο μικρός λιμπίζεται όταν σας βλέπει να τρώτε? Ε λοιπόν έτσι κάνει και ο δικός μου, ψαρώνει απίστευτα όταν μας βλέπει να τρώμε ή να πίνουμε!!! Αχ, λέτε να γίνει λιγούρης σα τη μάνα του???

Γυρίσαμε!!!

νωρίς βέβαια αλλά δε πειράζει. Περασαμε σουπερ. Συστήνω ανεπιφύλακτα το ξενοδοχείο για οικογένειες με παιδιά!!!!

τελεια θαλασσα, πολυ καλο σερβις, δροσερα δωματια-διχωρα (χωρίς κουζίνα), πολυ νοστιμο φαι, πισινα, τελειο περιβαλλον με λουλουδια-δρομακια-δεντράκια, η θαλασσα σε αποσταση 30δευτερολέπτων απο το δωμάτιο...και πολλα πολλα παιδιά...

λίγο ακριβουτσικα βεβαια αλλά αξίζει...εμείς κλεισαμε ενα ακομη τριήμερο και τον αύγουστο!

www.antigonibeach.gr

Βουτηξαμε τον μικρό στη θαλασσα και του αρεσε πολυ!!!!

Εμείς καναμε μπανιο με βαρδιες οταν κοιμοταν ο μικρός, ποτε ο ένας ποτε ο άλλος. Αλλά δε πειράζει, χαλάλι του....

αυτά προς το παρόν, παω για ξαπλα

εσεις, ολα καλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...