Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΗ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΡΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΑΓΩΓΗ....

ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ (ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ)ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ....ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΚΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσακια καλημερα τι κανετε??εμεις καλα λιγη γκρινια βεβαια αλλα συνηθισα πλεον..εχουμε 2μερες τωρα ειμαστε ολο βολτες γυρναμε και πεφτουν ξερα..:D..ειρηνη στα κονδυλωματα τωρα,εχω και εγω εξωτερικα ομως..εσενα δεν καταλαβα τα εχεις εσωτερικα??και πως το καταλαβε..αν και νομιζω φαινονται δφεν ειμαι σιγουρη...απλααν υπαρχουν (που ευχομαι να εχει κανει λαθος ο γιατρος)πρεπει να κοιταχτει και ο συζυγος γιατι τα κονδυλωματα ειναι ΣΜΝ..οτι αλλο θελεις ρωτα με..

Διαφημίσεις

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:lol::lol::lol::lol::lol: ημουνα σιγουρη!!αν ποτε ειστε απλως καλα θα ανησυχησω!!!:lol:

με το κουμπαρο τι γινεται βρε στεγια μου;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΤΕΣ ΔΕ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.ΠΗΓΑΜΕ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ....

ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!

ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ....ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ (ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ)ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΑΜΕ......ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ......

ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΕΡΘΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΝΤΣ.....

ΕΙΔΟΜΕΝ.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΣΚΟΡΔΑ....

ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ......ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα

ειρηνακι πως εισαι?ποτε θα εχεις αποτελεσματα?

δυστιχως δεν εχω ιδεα τη ειναι αυτο και δεν μπορω να βοηθισω ομως για να σου ειπαν τα κοριτσια οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο κατι θα ξερουν,κανε λιγο υπομονη και θα περασει κι αυτο .αμα θες παρεουλα ξερεις.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΠΙΣΙ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕΣΩ ΦΕΙΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Να 'μαι κι εγώ! Σας διαβάζω στα γρήγορα και μετά δε θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά που θέλω να σχολιάσω ως συνήθως!

Ειρηνάκι μου μη στενοχωριέσαι για το θεματάκι κι εγώ έχω πολλές φίλες που το αντιμετωπίζουν, μόνο σε 1 είναι πιο σοβαρά τα πράγματα και ο γιατρός της μίλησε για πιθανή επέμβαση και αφαίρεση τμήματος της προβληματικής περιοχής. Να δεις που αφού το βρήκατε τόσο έγκαιρα δε θα έχεις κανένα θέμα.

Ιωάννα μου, τι λεβέντη γιο έχεις που στέκεται κιόλας μόνος του στο παρκοκρέβατο?

Λορεττάκι καλά να περάσετε στις πρώτες διακοπές σας με το λόρδο σας!

Στεγία μου, 1 σλίνγκ για κάθε μέρα της εβδομάδας θα πάρεις? Εμένα πια δε με πολυβολεύει παρόλο που η μικρή είναι αδυνατούτσικη!

Κάθε μέρα λέω ότι θα ξεκινήσουμε στερεά και όλο το αφήνω για την επόμενη!!! Η μικρή μου θέλει κι εμένα να είναι όρθια και να κρατιέται στον καναπέ, την πιπίλα άρχισε να μην την κρατάει πια, θέλει συνέχεια αγκαλίτσα ή παρεούλα από τον αδερφούλη της, ευτυχώς κόψαμε το αερολιν που μάλλον της έφερνε τρομερή υπερένταση και κοιμηθήκαμε κάπως καλύτερα χθες βράδυ! Κατά τα άλλα είμαστε στη γύρα όλη τη μέρα, αλλά γυρίζαμε κατά τις 8.30 για να τα κοιμήσω, χτες όμως μαζευτήκαμε κατά τις 11 και βλέπω ότι στις διακοπές μας θα παρεκλίνουμε πολλές φορές από το πρόγραμμά μας! Σήμερα έρχεται και ο καλός μου επιτέλους Γιάννενα και Δευτέρα αναχωρούμε για μπανάκια. Η περίοδος δε λέει όμως να μου σταματήσει κι ας είναι 6η μέρα, τουλάχιστον έπεσε λίγο η μπάκα! Την κάνω γιατί τα έκανε ΠΑΛΙ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...