Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλως την.στο τεστ παπ εδειξε μια φλεγμονη στον τραχηλο.πηγα σημερα (αρχικα μου ειχε πει να παω σε 6 μηνες αλλα φρικαρα και μου ειπε να παω σημερα)

μου εκανε κολποσκοπηση εβγαλε και κατι φωτοφραφιες και μου εδειχνε ποιο ειναι το προβληματικο σημειο....

στην γεννα δεν με ειδε εσωτερικα οπως σημερα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακουσε με!νομιζω οτι μοντη της η κολποσκοπηση δε μπορει να ειναι σαφης χρειαζεται τεστ παπ απ΄οσο ξερω ΑΛΛΑ και ετσι να ειναι ειναι ιασιμο ηρεμησε!ξερω τουλαχιστον 2 κοπελες που ειχαν κονδυλωματα και θεραπευτηκαν!ηρεμησε!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ρε συ ειρηνη...λιγο περιεργα μου ακουγονται ολα αυτα.....δηλαδη τοσο καιρο που σε εξεταζει κολποσκοπηση δε σου κανει;;;και αφου ειδε οτι το τεστ παπ κατι εδειξε δεν επρεπε μονος του να σε ξαναδει;;επρεπε να του το πεις εσυ;;;;περιεργα πραγματα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

ξερω γω?τι να πω?μετα το τεστ και αφου ειδε την φλεγμονη οπως ειπε απο τα αποτελεσματα μου ειπε να το ξανακοιταξουμε μετα απο 6 μηνες και οτι συνηθως μετα την εγκυμοσυνη συμβαινουν τραχηλιτιδες κ.α.

η κολποσκοπηση αυτη γινεται με κατι σπρευ που χρωματιζει την περιοχη και οτι δεν χρωματιστει ειναι το παθογονο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

μαλιστα......λοιπον ηρεμησε κατα πρωτοις πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα παραπανω απο καποια μορφη τραχιλιτιδας....κοιτα να κοιμηθεις οσο μπορεις και αυριο θα παουμε και αλλες πληροφοριες ναι;καλη σου νυχτα κοριτσι μου.

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσακι και εγω εχω το ιδιο προβλημα! Και εμενα πριν την εγκυμοσυνη μου εδειξε το παπ φλεγμονη στον τραχηλο και κονδυλωματα και μαλιστα εναν τυπο του ιου που ειναι και επικινδυνος ! και τραβηξα την ιδια φρικη με εσενα..χαθηκα στις πληροφοριες .

Μου εκανε κολποσκοπηση και καναμε και εμεις βιοψια ...οταν ημουν εγκυος αλλα δεν το ηξερα ακομα εκανα και καλιεργεια τραχηλικου επιχρισματος και ειχε δειξει ουρεοπλασμα και χρειαστηκε να κανω και θεραπεια τοτε με εντιβιωση !!

Η βιοψια δεν εδειξε κατι ανησυχητικο και γενικα τα παρακολουθουμε με τακτα (δλδ ανα εξαμηνο) παπ ! Σε καταλαβαινω με την ανησυχια αλλα θα δεις ολα καλα θα ειναι ! Αυτο που μου ειχε πει τοτε χαρακτηριστικα ειναι πως μονο εγω μπορω να βοηθησω τον εαυτο μου με την καλη ψυχολογια και αν καποια στιγμη κατι δεν παει και τοσο καλα ισως χρειαστει να κανουμε μια μικρη επεμβαση και να αφαιρεσουμε το κοματι του τραχηλου που ειναι μολυσμενο !!

Να σκεφτεις πως πηγα για επαναληπτικο παπ μετα απο 6 μηνες που με ειχε δει αρχικα γιατι ειχε δειξει τραχηλητιδα και ηθελε να το ξανακανουμε και τα βρηκαμε !! θυμαμαι χαρακτηριστικα του ειχα πει πως ειχα θυμωσει επειδη ειμαι γενικα πολυ τυπικη με τα παπ μου και μου ειπε πως ακριβως επειδη ειμαι τυπικη το ανακαλυψαμε και να μην με ανησυχει αφου τα βρηκαμε ! μαλιστα μου ειπε πως ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων πια το εχουν !!

Ολα θα πανε καλα εριαντον !!! μην αγχωνεσαι !!!!

σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση κοριτσακι μου.και σε σενα ευχομαι να πηγαινουν ολα καλα παντα!

τπτ !! καλη μου ! απλα σε καταλαβαινω σου λεω απολυτα ...

και επειδη και εγω ειχα γυρισει φρικαρισμενη και εψαχνα να δω τι γινεται εστω και λιγο να σε βοηθησα μακαρι !!

εχει δικιο η κοπελα που σου ειπε να μην ψαχνεσαι με την εννοια οτι φρικαρεις ....ασε να βγουν τα αποτελεσματα και αλλωστε οπως ειπες σου ειπε να πας σε 6 μηνες σωστα ?? αρα κατι ξερει και ο doc παραπανω ..

εγω παντως το ειχα μαθει τον προπερσινο ιουνιο και το καλοκαιρι ειπα θα χαλαρωσω και θα μαθω να ζω μ αυτο !! εκανα τα μπανακια μου και το μοιραστηκα γιατι γενικα ετσι με βοηθαω να αντιμετωπιζω τα ζητηματα μου ( και εγω δεν ειχα κανενα να μπορει να με καταλαβει --- αλλα παρ ολα αυτα ολο μιλαγα για αυτο , καλα ειμια και τρανη πολυλογου :wink:;-):wink:)

τωρα εσυ εχεις και το γατζακο σου ..παρτον αγκαλιτσα, παιξε μαζι του και οολα καλα θα ειναι !! αλλωστε ειμαστε στο 2010 !!! υπαρχουν πολλες δυνατοτητες σημερα

και να σου πω και κατι ??? μπραβο του που σου εκανε κολποσκοπηση αμεσως !!εχετε μια αρχη να παρακολουθειτε το θεματακι που προεκυψε !

παρε το γατζακο αγκαλια, εχε εμπιστοσυνη στο γιατρο σου και εμεις εδω ειμαστε !!!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημερα.Ειρηνουλα περαστικα κοριτσακι και ευχομαι ολα να πανε καλα.Εμενα οταν εδειξε φλεγμονη το τεστ παπ με εστειλε για καλλιεργεια υγρου για να δει ακριβως τι ειχα και αφου πηρα αντιβιωση μου ειπε να το ξανακανω σε 6 μηνες.Αν εχεις αμφιβολιες δεν ειναι κακο ναπαρεις μια δευτερη γνωμη...

Σημερα ο αντρας μου πηρε τα μεγαλα παιδια στο μαγαζι να δουν πως βγαινει το μεροκαματο.:lol:Κι ετσι ειμαστε 3 γυναικες μονες.:-)

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημέρα και απο μένα!

Ειρηνάκι περαστικά σου κορίτσι μου. Ελπίζω σήμερα να εισαι καλύτερα. Κονδυλώματα είχε μία φίλη μου και τα ξεπέρασε με αγωγή! δεν ειναι σοβαρά αυτά, καθημερινές καταστάσεις ειναι.

Εμείς παιδια ΦΕΥΓΟΥΜΕ! αν δειτε τις βαλίτσες μας θα πειτε οτι φευγουμε για δεκα μέρες αλλά δυστυχως Κυριακή θα ειμαστε πίσω...

ελπίζω να περασετε καλά και να περάσουμε και μεις καλά. εχω λίγη αγωνία με τον ύπνο του μικρού. χθες με πιασανε τα κλαματα που δε μπορουσε να κοιμηθει και εκλαιγε. τον πήρα αγκαλίτσα και εκλαιγα και γω και αυτός φυσικά γελουσε...

αααχχχχχχ

σας φιλωωωωωωωωω

(εχει λίγο ψοφοκρυο η μου φαίνεται?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα.Ειρηνουλα περαστικα κοριτσακι και ευχομαι ολα να πανε καλα.Εμενα οταν εδειξε φλεγμονη το τεστ παπ με εστειλε για καλλιεργεια υγρου για να δει ακριβως τι ειχα και αφου πηρα αντιβιωση μου ειπε να το ξανακανω σε 6 μηνες.Αν εχεις αμφιβολιες δεν ειναι κακο ναπαρεις μια δευτερη γνωμη...

Σημερα ο αντρας μου πηρε τα μεγαλα παιδια στο μαγαζι να δουν πως βγαινει το μεροκαματο.:lol:Κι ετσι ειμαστε 3 γυναικες μονες.:-)

μαλισταααααααα...δηλαδη με λιγα λογια...ειστε τρεις γυναικες μοναχες τες(χεστες χαχαχαχαχαχα ο μπαμπας μου το λεει συνεχεια αυτο και λυνομαι στα γελια!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:)μολις ξυπνησαααα ο μπεμπης απο τις 4.30 μεχρι τις 600 που τον ταισα εκανε προβα για το ελλαδα εχω ταλεντο εχω το πιο δυνατο κλαμα του κοσμου!!!ευτυχως λειπει ο μεγαλος....Ειρηνουλα χαιρομαι που σου εγραψεη jend που τα εχει περασει απο πρωτο χερι,γι αυτο τωρα λιγο ηρεμησε ναι;πανω απ΄ολα η καλη ψυχολογια ειναι αυτο που βοηθαει! ;)

Λορετακιι αχ κριμα δε σε προλαβα...καλα να περασετε κοριτσι μου....και υπομονη....το χω περασει πολλες φορες αυτο που περιγραφεις με τον μεγαλο μου....ελπιζω να χαλαρωσετε και να περασετε τελεια!!!!!:D:D:D:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ευχαριστουμε για το πρωινο χεσ@#ο......:lol::lol:Ο γιος σου που ειναι κοριτσακι;

Λορετακι καλα να περασετε...Καλο θα κανει σε ολους πιστευω.Εγω την πρωτη φορα που εφυγα για 3 μερες χωρις το παιδι ημουν σαν την Μεγαλη Παρασκευη και γυρισα πιο γρηγορα.Τωρα ευχαριστως θα τα αφηνα 2 μερουλες αλλα τωρα ειναι 4 πως να το ζητησω οεο;:tongue:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...