Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ε καποια στιγμή (κατα το δημοτικό) θα τον πηγαινει και αυτη βόλτα...

εμένα ρε στελλίτσα ειναι πολυ ανεξάρτητος. Θηλάζει ισα ισα για να χορτάσει και μετά θέλει να σηκωθει και να παιξει!!!!

ε οχι και δημοτικο!!!!ας παει φανταρος το παιδι και βλεπουμε!:lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol::lol: ομολογουμενως...αυτος ειναι ενας καλος λογος...για να ΜΗΝ παρεις καροτσι!!!:lol::lol::lol::lol:

ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΗ ΜΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΤΡΗΣ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

άντε να χωθώ κι εγώ στην κουβέντα σας

αφού ανέλαβε ο μπαμπάς του σήμερα να τον ταίσει κρέμα...άντε να δούμε

εχει πέσει η κρέμα στη σαλιάρα (είναι και νερουλή) και τον ταίζει από τη σαλιάρα αχ θα τρελαθώ

εμείς στο νονό θα πάρουμε ποδήλατο :tongue:

στέλλα κι εμένα έτσι κάνει εκεί που τρώει μου γυρνάει πλάτη και ξαναρχεται μετά από λίγο

καλέ γιατί έχεις τόσα πολλά σλινγκ; α έχω μείνει πίσω μόνο ένα έχω η φτωχή, θα παραγγείλω κι άλλο μου φαίνεται, είπα να το πάρω λαδί να πηγαίνει με όλα τα ρουχα :roll:

i1lzp2.png

ε οχι και δημοτικο!!!!ας παει φανταρος το παιδι και βλεπουμε!:lol::lol::lol::lol:

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

άντε να χωθώ κι εγώ στην κουβέντα σας

αφού ανέλαβε ο μπαμπάς του σήμερα να τον ταίσει κρέμα...άντε να δούμε

εχει πέσει η κρέμα στη σαλιάρα (είναι και νερουλή) και τον ταίζει από τη σαλιάρα αχ θα τρελαθώ

εμείς στο νονό θα πάρουμε ποδήλατο :tongue:

στέλλα κι εμένα έτσι κάνει εκεί που τρώει μου γυρνάει πλάτη και ξαναρχεται μετά από λίγο

καλέ γιατί έχεις τόσα πολλά σλινγκ; α έχω μείνει πίσω μόνο ένα έχω η φτωχή, θα παραγγείλω κι άλλο μου φαίνεται, είπα να το πάρω λαδί να πηγαίνει με όλα τα ρουχα :roll:

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΙ...ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΣΛΙΝΓΚ;);););)

ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝΚΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

χα χα χα εννοείται έχουμε και καρότσι βεβαια στις γιαγιάδες ακόμα δεν τον αφήνω και η πεθερά μου το φέρει βαρέως γιατί έχει μεγαλώσει και 5-6 παιδιά αλλά δεν πειράζει

αλλά με το καρότσι βολεύεται και ο μπαμπάς μας

i1lzp2.png

ΧΑΧΑΧΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ,,ΒΕΒΑΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ....ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερα σας.

πηγα στον γυναικολογο και εκανα την κολποσκοπηση.μου βρηκε κονδυλωματα και μου πηρε και ιστο να τον στειλει για βιοψια.ειμαι σε παρα πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση.γιατι και αυτο τωρα?

4ywWp2.png

Ελα ρε Ειρηνακι μου να δεις δεν θα ειναι τιποτα!! Ποτε σου ειπε οτι θα βγουν οι απαντησεις? Μην πανικοβληθεις, να δεις ολα θα πανε καλα, ηρεμησε και να εχεις μια καλη νυχτα.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

ευχαριστω αγγελικουλα.ασε ειμαι να σκασω .διαβαζω και ολα αυτα τα σαιτ που γραφουν για αυτα.απλα δεν μπορω να καταλαβω το πως .υποτιθεται οτι στην εγκυμοσυνη ειχα κανει καλλιεργεια κολπικου επιχρησματος και δεν ειχε κατι.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Υπαρχει περιπτωση να εκανε λαθος και να μην ειναι τελικα?

Μην διαβαζεις σαιτ γιατι θα φλιπαρεις αδικα και πολυ περισσοτερο, πιστεψε με το εχω κανει και την πατησα ασχημα, κανε υπομονη μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα μονο

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

ρε συ ειρηνη,μπορει μονο απο τον υπερηχο να καταλαβει οτι ειναι κονδυλωματα;;τεστ παπ δε χρειαζεται;κι αφου ησουν καθαρη στη γεννα;;;υπαρχει περιπτωση λαθους που λεει και η Αγγελικη;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μακαρι να εχει κανει λαθος.δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι οφθαλμοφανη αυτα και αν μπορουν να διαγνωστουν με γυμνο ματι και μονο με μεγεθυντικο φακο.

υπομονη ε?μια κουβεντα ειναι χαρα μου.

μακαρι θεε μου να εχει κανει λαθος!!!!

4ywWp2.png

Μακαρι ρε Ειρηνακι μου, προσπαθησε να κοιμηθεις για να εχεις δυναμεις αυριο για τον γατζο σου ε?Καληνυχτα απο εμενα γιατι η μικρη με εχει στο ποδι απο τις 6:30 σημερα και τα εχω παιξει, φιλακια.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...