Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχ βρε στελλίτσα μου και μένα ειναι ησυχος αλλά με τον ύπνο πάλι χάλασε το πρόγραμμα του... και εκλαιγε που τον άφησα μονο στο κρεβάτι του. δεν αντεξα και τον πήρα αγκαλιτσα...παει η εκπαιδευση παααειειειειειειεειιεει

ΩΧ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....

ΕΜΕΙΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΚΤΛ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ....ΜΕ ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΟΠΟΤΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΑΡΑ ΔΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΚΑΣΤΑΝΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ.......ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΙΝΑΚΙ...ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ,ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ!!!!!

ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.....

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΓΜΗ ΕΧΩ ΜΠΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΛΙΝΓΚ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΛΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΧΤΗ.....

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΓΜΗ ΕΧΩ ΜΠΑΝΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΛΙΝΓΚ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ......

ημουνα σιγουρη!!!!;););)ποσα εχεις μεχρι τωρα;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ημουνα σιγουρη!!!!;););)ποσα εχεις μεχρι τωρα;;

4!!!

2 ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

φτιάχνω τα πράγματα μας για το τριημερο. ο μικρός θα εχει μια γεμααατη βαλίτσα σαν να πηγαίνει μετανάστης στη γερμανία!!!!

εμείς μια μικρουτσικη βαλιτσουλα με δυο ρουχαλάκια...

το μεσημέρι χτυπιόταν τρια τεταρτα για να κοιμηθεί μετα κόπων και βασάνων 30 λεπτά...μέχρι χθες κοιμόταν μιαμιση ώρα μόνος του!!! ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...ελπίζω οταν αρχίσουμε τα γευματα να ειναι πιο ηρεμος...

στελλίτσα καρότσια πήρατε? η παντου με το σλινγκ? εισαι φαινομενο ε?

οσο για το νονο και γω δε ξέρω τι δώρο...και πόσα χρήματα? γενικά απ'οτι κατάλαβα κάνουν ακριβά δώρα ε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

4!!!

2 ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2-3 ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ......

:lol::lol::lol::lol: αντε σε λιγο θα εχεις και διαφορετικο σλινγκ για καθε ωρα της ημερας!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

γενικά απ'οτι κατάλαβα κάνουν ακριβά δώρα ε?

εγω παλι αυτο δε το καταλαβα!:lol::lol::lol::lol::lol: ο,τι με συμφερει καταλαβαινω οπως...καταλαβατε!!!:lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχ ρε παιδιααααααα!!!τον βλεπω που καθεται μες στο παρκο και τον καμαρωνω!!!ισια πλατουλα και δεν εχει κυλισει για ποση ωρα!!!μεγαλωνουν τα μικρακια μας.......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχ ρε παιδιααααααα!!!τον βλεπω που καθεται μες στο παρκο και τον καμαρωνω!!!ισια πλατουλα και δεν εχει κυλισει για ποση ωρα!!!μεγαλωνουν τα μικρακια μας.......:)

αχχχ Ελενάκι πριν που τον θήλαζα και έκανε τα νέα κόλπα(δε σας τα είπα όταν θηλάζουμε ξάπλα δεν αφήνει εννοείταιο το ζιζάκι και κάνει σβούρες ανάσκελα-μπρούμυτα- και πάλι ξανά ανάσκελα-και πάλι μπρούμυτα και είναι μέσα στο χαμόγελο που μου κάνει ματάκια...)

μετά στην πολυθρόνα ενώ κουνιόμαστε και θήλαζε σκεπτόμενη την φιλενάδα που ζει πρωτόγνωρα πράγματα (βλέπε πιο πάνω...εγκυμοσύνη)σκεφτόμουν κοιταζόμαστε στα μάτια που ήταν πέρσυ που κλώτσαγε και τα λοιπά και κλαψ μου φεύγει ένα δύο δάκρυα.....

Αχχ δε θέλω να μου φύγουν από πάνω μου οι ορμόνες (είμαι τόσο καλά ανθρώπινη και ευσυγκίνητη....

Όσο για το δώρο του νονού εμείς λέμε για ένα ρολόι πιο σπορ βέβαια καθότι ο νονός είναι και easyrider.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λορεττάκι όχι καρότσι δε πήραμε(καημός της Γιαγιάς...χαχαχαχαχα ήθελε να μας το κάνει δώρο για να τον πηγαίνει βόλτα.....)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

μπράβο το αγοράκι μας!!!!:-D:-D μεγαλώνουν όντως πολυ γρηγορα!

εσύ εχεις νονά ε?

ειναι παντρεμένη, μένει μόνη? δωσε καμια πλεροφορία

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι όχι καρότσι δε πήραμε(καημός της Γιαγιάς...χαχαχαχαχα ήθελε να μας το κάνει δώρο για να τον πηγαίνει βόλτα.....)

:lol::lol::lol::lol::lol: ομολογουμενως...αυτος ειναι ενας καλος λογος...για να ΜΗΝ παρεις καροτσι!!!:lol::lol::lol::lol:

rssOp2.pngDiP1p2.png

:lol::lol::lol::lol: αντε σε λιγο θα εχεις και διαφορετικο σλινγκ για καθε ωρα της ημερας!!!!

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ.....ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

μπράβο το αγοράκι μας!!!!:-D:-D μεγαλώνουν όντως πολυ γρηγορα!

εσύ εχεις νονά ε?

ειναι παντρεμένη, μένει μόνη? δωσε καμια πλεροφορία

νονο και νονα!ο νονος πρωτος ξαδερφος του αντρα μου ζευγαρι πολυτεκνο παρακαλω με το οποιο κανουμε πολυ πολυ πολυ παρεα!αυτος ηταν ο λογος που καταφερα να ψησω τον αντρα μου να παρουμε σπιτι περαια(ηδη μενανε εδω τα παιδια)τωρα ομως πηγαν Ωραιοκαστρο!!μπουαααααααααχαχαχαχαχαχα:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

ε καποια στιγμή (κατα το δημοτικό) θα τον πηγαινει και αυτη βόλτα...

εμένα ρε στελλίτσα ειναι πολυ ανεξάρτητος. Θηλάζει ισα ισα για να χορτάσει και μετά θέλει να σηκωθει και να παιξει!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...