Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις για τα ΣΜΝ εκανα και TSH και επαθα σοκ βγηκε 5.79 (1/2). Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω και πως ηταν να κανω ΕΤ το Σαββατο αλλα μας παιρνει να παμε κ για Δευτερα.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Το μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα? οκ, τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..ο ενδοκρινολογος απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο π θα κανω επαναληψη εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλημερα ο μπεμπης ξυπνησε με πολυ γκρινια σημερα..ευτυχωε εχει φτιαξει ο υπνοε του..ελενη εμενα δεν μου τις βγαζει της φωτο γιατι???οσο για το δωρο εμεις στον κουμπαρο πηραμε ενα διακοσμητικο σβαροφσκι..

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πώς είστε κοριτσάρες μου?

εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλάκια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΑΧ ΜΩΡΕ ΛΟΡΕΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ......ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡ ΠΑΙΔΙ....

ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ......ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟΣ ΒΡΕ......ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΟΚ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ Ή ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΜΕ.....

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ(ΤΕΛΙΚΑΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ...ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΘΗΛΑΣΜΟΣ-ΡΗΛΗΞ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΠΟ ΤΟΥ)ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΠΟ.....

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΑΠΛΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?????????????????

ΤΕΛΙΚΑ ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ.....ΧΜΜΜΜΜ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχ βρε στελλίτσα μου και μένα ειναι ησυχος αλλά με τον ύπνο πάλι χάλασε το πρόγραμμα του... και εκλαιγε που τον άφησα μονο στο κρεβάτι του. δεν αντεξα και τον πήρα αγκαλιτσα...παει η εκπαιδευση παααειειειειειειεειιεει

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετιους πρεπει να σου πω οτι περνανε σταδια τα μικρουτσικα!ξερω οτι χαρηκες που εστρωσε τον υπνο του αλλα που και που αυτα θα τα εχετε....και που να αρχισουν και τα δοντια....(μαμα μουυυυυυυ!!!)

στεγια μου μια χαρα την εχεις καταβρει με τα σλινγκακια ετσι;;;τελεια! ;)

ελα να σου πω σε περπατουρα θα τον βαλεις;;;(ή μηπως υπαρχεις και σλινγκ περπατουρα;;:lol::lol::lol:οχι γιατι αν υπαρχει εισαι η μοναδικη που θα μπορουσες να το βρεις!!:D:D:D)

οι υπολοιπες που αεροζολιθηκατε σημερις;;;;;;:rolleyes:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...