Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποσα κιλα ειναι??εγω σε 10μερες θα τον παω στην παιδιατρο αλλα πρεπει να ειναι σιγουρα 4500κιλα..απο ποντους δεν ξερω αλλα λεω να τον μετρησω μονη μου..

:-D

Ξερεις τι εκανα εγω; ανεβαινα στη ζυγαρια μια φορα μονη μου και μια με το μωρο και εβγαζα τη διαφορα! :) πανω κατω μεσα ειχα πεσει! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

ου μια χαρα,ρε συ ελενη μου φαινετε οτι τα μικρα μας μοιαζουνε..:confused:

Ναι ναι!!!!μοιαζουνε!!!και γενικα τα μωρακια σε αυτη την ηλικια ψιλομοιαζουνε μεταξυ τους!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πωπω ρε συ ιωαννα τι θα κανω με το μπουκωμα....αμα δε θηλαζα θα χτυπυσα ενα ζιρτεκ και θα ρχομουν στα ισια μου...τωρα πως θα συνελθω;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γύρισα..............

Είμαστε έτοιμοι........

για το 2#!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Έριξα πολύ γέλιο...Ο ντόκτορ είναι άπαιχτος και το δεύτερο θα το κάνουμε στο Γαία...

Είδατε όλα τα κανονίσαμε .....

Μου έκανε κολπικό υπέρηχο.Η μήτρα σε πάρα πολύ καλό δρόμο..Έχει κλείσει εκτός από ένα μικρό κομματάκι....

Ο τράχηλος τέλειος.....

Μπορώ να ξεκινήσω το άθλημα όποτε θέλω αν δε μας ενοχλεί το ελάχιστο αιματάκι..Αν και μέχρι το Σάββατο το άλλο θα έχω καθαρίσει λέει....

Είμαι πολύ χαρούμενη..............................................

Άννια στο έχω ξαναπεί...κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα τον καμαρώσατε?Τον έχω ποστάρει στο θέμα με τις ευχές τις γέννας....

Φιλάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσια μου εμεις ειμαστε 6,5 κιλα ακι φοραμε για 6 μηνων κξαι πινουμε 150-180 γαλατακι... κατα αλλα τι μου κανετε???

ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου και τα δικα σας κουκλια ειναι

χριστινακι ειδες γαμπρο που θα σου δωσω??? η νυφη μου τι κανει βαλε καμια καινουργια φωτο να τι δω. οσο για το που μοιαζει εγω νομιζω οτι εχει το κεφαλακι του γιαννη και τα χαρακτηριστικα τα δικα μου ετσι νομιζω

ρηνουλα κουκλος ο μπουμπουκος σου μεγαλωσε σε σενα νομιζω μοιαζει

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αχ και εγω εχω αλλεργικο αλλα ευτυχως εχει χρονια να με πιασει..δεν μπορεις να κανεις τιποτα αφου θηλαζεις οποτε υπομονη και θα περασει..κοριτσια την κανω με ελαφρα να κανω μπανακι και να ταισω τον τζουτζουκο μου..φιλια..

:-D

Κορίτσια γύρισα..............

Είμαστε έτοιμοι........

για το 2#!!!!

ΧΑΧΑΧΑ!!!

Έριξα πολύ γέλιο...Ο ντόκτορ είναι άπαιχτος και το δεύτερο θα το κάνουμε στο Γαία...

Είδατε όλα τα κανονίσαμε .....

Μου έκανε κολπικό υπέρηχο.Η μήτρα σε πάρα πολύ καλό δρόμο..Έχει κλείσει εκτός από ένα μικρό κομματάκι....

Ο τράχηλος τέλειος.....

Μπορώ να ξεκινήσω το άθλημα όποτε θέλω αν δε μας ενοχλεί το ελάχιστο αιματάκι..Αν και μέχρι το Σάββατο το άλλο θα έχω καθαρίσει λέει....

Είμαι πολύ χαρούμενη..............................................

Άννια στο έχω ξαναπεί...κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα τον καμαρώσατε?Τον έχω ποστάρει στο θέμα με τις ευχές τις γέννας....

Φιλάκια....

μια χαρα μπραβο!!αντε με το καλο και ο παιδιατρος αυριο.

δεν σε ενοχλει καθολου?φαγουρα η τραβηγμα?εμενα με ψιλοποναει κιολας αν κατσω αποτομα.τι σκατα?

ειρηνακι φαγουρα ειχα και εγω οταν γεννησα την μαρια παρα πολυ..προσπαθησε να στεγνωνεις την περιοχη πολυ καλα μετα το μπανιο χρησιμοποιησε και πιστολακι με κρυο τον αερα βεβαια οχι καυτο και γενικα οταν σκουπιζεσε εκει ταμποναριοστα με την π[ετσετα η αν σε ενοχλει η πετσετα με μπολικο βαμβακι..επισης να αλλαζεις συχναα σερβιετα και να προτιμησεις τις πιο απαλες και χωρις αρωμα..και κατι αλλο να φορας βαμβακερα εσωρουχα αν θυμηθω κατι αλλο θα στο πω..

ευχαριστω κοριτσακι για τις συμβουλες.κανω και πλυσεις με χαμομηλακι και σαν να βοηθαει λιγο την κατασταση

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

Eirinaki δε νομίζω να είναι κάτι έτσι όπως το περιγράφεις! Ίσως καμιά μυκητίαση για τη φαγουρα λέω...όντως καλό σκούπισμα της περιοχής και μπορείς να πλένεσαι με κάποιο ειδικο σαπουνάκι, από το μαιευτήριο μας είχαν δώσει έναν αφρό της frezyderm και επίσης όταν έχεις έντονη ενόχληση χλιαρό νεράκι να ρίχνεις με το ντουζ! Στο γιο μου που ήταν μεγαλύτερο μωρό, είχα ζοριστεί και πολύ περισσότερο είχα θέμα κι εγώ και δεν μπορούσα να καθίσω για μέρες, μάλλον θέλει το χρόνο του να επουλωθεί! Εγώ ρε κορίτσια δε βλέπω καμιά διαφορά εκεί κάτω!

Ήρθε ο παιδίατρος, ρινίτιδα είπε πως έχει και προς το παρόν είναι μια χαρά απλά πρέπει να προσέξουμε να μην το γυρίσει σε βρογχιολίτιδα-όχι ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά δηλαδή, πολύ ορό μονάχα...

Σας αφήνω κοριτσάκια μήπως και κοιμηθώ λιγουλάκι γιατί τα νεύρα μου τσατάλια από τη νύστα!

Επεξεργάστηκαν by marina28

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...