Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Sisheido είπε:

Τέλεια νέα!!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι... το σπίτι, η καρδιά και η αγκαλιά σας θα γεμίσει!!!

Εμένα σου είχα πει ότι στον πρώτο υπέρηχο φαινόταν μόνο το ένα... ο άλλος φάνηκε στον επόμενο! Ελάχιστη διαφορά είχαν κατά τη διάρκεια της κύησης και μόλις 200 γραμμάρια όταν γεννήθηκαν! Τώρα βέβαια ο μπέμπης έχει ξεφύγει κι έχουν 2 κιλά διαφορά με τη σταλιτσα!

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, φαινόταν ένας σάκος όταν είχα πάει για πρωτο υπέρηχο. Μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκε και ο δεύτερος. Και οι δύο είχαν έμβρυα, αλλά στο ένα δεν ακούσαμε καρδιά. Τώρα είδαμε και τους δύο κατευθείαν, αλλά με διάφορα στο μέγεθος. Ο μικρός εντελώς άδειος κ ο μεγάλος είχε πραγματακια μέσα..! Είναι νωρίς μου είπαν για να ξέρουμε σίγουρα. Κι ότι σε μια εβδομάδα θα φανεί ο.τι είναι..!

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Για κάποιο λόγο με πονάει και εμένα το γόνατο! Μάλλον από τα γεράματα θα είναι 😂

Συγχαρητήρια!!!με το καλό τα διδυμάκια!!! Άντε να ακολουθήσουμε και εμείς!!! 🎉♥️

Σ ευχαριστώ!! Με το καλό και στα δικά σου όπου να ναι!!,❤️❤️ Για το γόνατο .. ένα "πι" ίσως βοηθούσε. Εγώ έχω πάντα ένα στο πατάρι για ώρα ανάγκης. Μεγάλες γυναίκες είμαστε!!χαχαχαχ

πρίν από 15 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κ εγώ καλά είμαι για την ώρα χαχα.Με ποιανει κ μένα η προγεστερόνη,αλλά το βράδυ μου φέρνει αϋπνία.Όλα τ ανάποδα σε μένα.

Είναι η υπερένταση από την εξάντληση της ημέρας! Είναι ύπουλη η προγεστερόνη!!!χαχ

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τζεσικακι!!!!κουκλα η μπουμπουσ ου!!!!μπαμπατσικη κι αυτη σα το δικο μου!!!!ρουφα τα ολα τωρα που μπορεις λεμεεεεεε!!!α!μπομπο δεν ειδα....εκτος αν μπομπο θα ειναι η κορη σου!!χαχαχαχαχα!!

στεγια πατε σπετσες δηλαδη το τριημερο;;;τελεια!:) καλα να περασετεεε!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ευχαριστω για τα καλα σας λογια:D:D:Dελανακι πονανε τα μαγουλα μου απο τα φιλια που της δινω.στελλιτσα περαστικα στον κουμπαρο σου.

:lol::lol::lol::lol:μαρη αν πονανε τα δικα σου το μωρο τι να πει;;;;τελικα η μπομπο που ειναι;;;;:confused:

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΤΣΕΣΙΚΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΕΛΕΝΑΚΙ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ 3 ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ......ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΠΕΡΣΥ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ Η ΦΙΛΕΝΑΔΑ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Υ.Γ. ελανακι το μαγιο του μικρου just perfect!!!!

χαχαχαχαχα του μεγαλου ειναι μωρε....το φορουσε ο μεγαλος οταν ηταν ενος ετος σημειωτεον!!!:lol::lol::lol::lol:ειπατε τιποτις για τα κιλα μας;;;;:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαχαχαχαχα του μεγαλου ειναι μωρε....το φορουσε ο μεγαλος οταν ηταν ενος ετος σημειωτεον!!!:lol::lol::lol::lol:ειπατε τιποτις για τα κιλα μας;;;;:tongue:

ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΩΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ.....

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑ ΜΑΓΙΩ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κορίτσιαααα..το μικρό μου επιτέλους κοιμήθηκε μετά το φρούτο!! Όσο και αν προσπαθώ να της αλλάξω λίγο το πρόγραμμα..δηλαδή να κοιμάται πριν το φρούτο και μετά πάλι το μεσημέρι δεν τα καταφέρνω...άρα το αποφάσισα..θα την αφήσω να κοιμάται όταν θέλει αυτή....αααα... ε, μα γιατί να καταπιεζόμαστε;! :-):smile:

Τζέσικα κουκλίτσα η μικρή!!! Μόνο που την βλέπω στις μικρές φώτος..τις μεγάλες δνε μου τις ανοίγει!!

Δεν σας έλεγα ότι έπρεπε να πάω για κάτι δουλειές το πρωί; Ε...δνε πήγα... για να δούμε αύριο...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

γιατι καλε σωνει και ντε να του αλλαξεις του παιδιου το προγραμμα;;;;;ελα χριστε!!!!!αυτη θα κανονισει εσενα οχι εσυ αυτην!!δε πειραζει που δε ληγες για τις δουλειες σου...οπως λεει και η Σκαρλετ αυριο ξημερωνει μια καινουρι μερα!!χαχαχαχα!!και εμεις ακομα εδω...δεν ηρθε η νονα μας ακομη!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κορίτσιαααα..το μικρό μου επιτέλους κοιμήθηκε μετά το φρούτο!! Όσο και αν προσπαθώ να της αλλάξω λίγο το πρόγραμμα..δηλαδή να κοιμάται πριν το φρούτο και μετά πάλι το μεσημέρι δεν τα καταφέρνω...άρα το αποφάσισα..θα την αφήσω να κοιμάται όταν θέλει αυτή....αααα... ε, μα γιατί να καταπιεζόμαστε;! :-):smile:

Τζέσικα κουκλίτσα η μικρή!!! Μόνο που την βλέπω στις μικρές φώτος..τις μεγάλες δνε μου τις ανοίγει!!

Δεν σας έλεγα ότι έπρεπε να πάω για κάτι δουλειές το πρωί; Ε...δνε πήγα... για να δούμε αύριο...

μαλλον κατι δεν θα κανω καλα γιατι εμενα μου της ανοιγει τεραστιες.θα ξαναπροσπαθησω.

OjQkp2.png?B89kEt5q

τωρα ταιζω την μικρη φρουτοκρεμα.ξεκινησαμε την προηγουμενη παρασκευη και της αρεσει πολυ.βαζω φρουτα εποχης.σημερα εβαλα καρπουζι,πεπονι,νεκταρινι και ροδακινο.μονο που την ταιζω μονο με το παμπερς γιατι τα κανει ολα χαλια.2 μετρα σαλιαρα και καταφερνει να λερωθει απο κατω

OjQkp2.png?B89kEt5q

χαχαχα ναι χάλια γίνεται και εμένα με το φρούτο! Έχουν και πολλά ζουμιά γι'αυτό!!

Ελενάκι ο λόγος που ήθελα να της αλλάξω λίγο το πρόγραμμα είναι για να κοιμάται μεσημέρι και όχι τώρα τόσο πολύ ή απόγευμα.. αλλά αφού αυτό προτιμάει δεν την πιέζω...

PCqNp2.png

xristinaki kalhmera!!!

ti kanei h mpoympoyka soy?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...