Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες κ καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν χοριακη... έκανα σήμερα την αυχενική διαφανεια κ με τα πρώτα αποτέλεσματα που μου έδωσαν η πιθανότητα για down βγαινει1:248 ενώ τη θέλουμε 1:300, περιμένω βέβαια αύριο τα τελικά αποτελέσματα για να βγει κ η papp-a. Στον υπερηχο όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, όλα μια χαρά τίποτα ανησυχητικό... Σας έτυχε κάτι ανάλογο κ με την papp a να αλλάξουν τα ποσοστά προς το καλύτερο? Έχω κάνει κ προεμφυτευτικο... 

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορετακι...και εγω εβαλα μισο..(τουλαχιστον δε τολμαω να ζυγιστω σημερα...)εφαγα τον αμπακα εχτες...τι πιτσες τι λουκανοπιτακια...τι πεινιρλι....τι παγωτο....του δωσα και καταλαβε!Περιμενω σημερα τη νονα μας για να παμε να κλεισουμε τα βαφτιστικα!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειπα και γω...με τις επισκεψεις θα κρατηθεί και δε θα φάει??? χαλάλι σου όμως...

οσο για τις εξετάσεις, τι να πω..ειμαι απαράδεκτη. Το κιλό δε ξέρω γιατι το έβαλα μάλλον τρώω χιχιιχι

περάσατε καλά εχθές? τα παιδιά κοιμόντουσαν?

πάντως οσον αφορά στη τηλεόραση, ο μικρος αν καταλάβει οτι κάπου υπάρχει, κάνει το κεφάλι του στροφή 180 μοιρών για να δει!!!!!! δεν τον αφήνω..αλλά κοιτάει την ηλεκτρονική κορνίζα (που αλλάζουν οι φωτο)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

xaxaxaxaxaxaxa!!!καλα ητανε....απο την ωρα που κοιμηθηκε ο μικρος και μετα...μεχρι τοτε ημουν συνεχεια σηκω κατσε - κατσε σηκω......μια ο μικρος μια ο μεγαλος... ε μετα ηρεμησα λιγο οταν δε εβαλα και τον μεγαλο για υπνο ηρεμησα πολυ παααρα πολυ...χαλαρωσα...και κοντεψα να κοιμηθω στη καρεκλα!!χαχαχαχαχαχα!!!μετα που φυγαν τα παιδια μεχρι να συμμαζεψω το σπιτι μου φυγε ο υπνος και εβλεπα το law and order μπας και μου ξαναρθει και φυσικα το πρωι δεν ειχα σηκωμο....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!!!!

Πρέπει να πάω για κάτι δουλίτσες και βαριέμαιιιιι.... κυρίως βαριέμαι να ετοιμαστώ!!

Μαρίνα μ'ενδιαφέρει η ασύρματη κάρτα ίντερνετ που έβαλες!! Πρέπει και εγώ να πάρω αύριο, μεθαυριο πριν φύγουμε!! Διαλέγεις για πόσες ημέρες την θέλεις; Και κόστος;;

Από χθές η μικρή μου έχει τρελή γκρίνια.... δεν ξέρω γιατί...ελπίζω να είναι αυτό το δοντάκι που λέγαμε.... προ-πολλών-ημερών!!:mrgreen::mrgreen:

PCqNp2.png

Χριστιναααακιιιιιι!!!!!πηγα για ενα γρηγορο καφε και ηρθα!!!σε λιγο θα παμε με τη κομπαρα να κλεισουμε τα βαφτιστικα!τι νεα εσυ;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!επρεπε επειγοντος να ερθει ο προκοπης και απο το δικο μου το σπιτι και ετσι σημερα θα σας χαρω και εγω λιγακι.μια τα τρεξιματα του γαμου,μια οι βολτες και τα μπανια καθημερινα το σπιτι μου ειναι ετοιμο για να εκτρεφει γουρουνια;););)τι κανετε εσεις τσουπρες???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Τζεσικααααααααα!!!που εισαι χαμενη βρε ανρθωπε!!!ωστε ειχες επισκεψεις τον Προκοπη;;;χαχαχαχαχαχα....δεν ερχοσασταν μετα μαζι και κατα δω;;;;γιατι μονος του ο προκοπης αν ερθει στο σπιτι μου τιποτα δε θα γινει παλι....θελω και βοηθο!!χαχαχαχ!!!για πες πως πανε οι ετοιμασιες;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εγώ προσπαθώ εδώ και δύο ώρες να κοιμήσω τον μικρό που κλαιει σπαρακτικά! ολα τα εκανα, να δουμε...μεχρι και depon του εδωσα μήπως πονάνε τα δόντια του...αυτά τα δοντια ειναι πια η δικαιολογια για τα παντα. χαβλιοδοντες επρεπε να ειχε βγάλει το παιδι...

πεινουσε κιολας και μαλλον δε του εφτασε το γαλατακι απο το στηθος μου και του εδωσα ενα που ειχα κρατημενο...πρεπει να αρχισει να τρωει κανενα φρουτακι γιατι δε χορταινει μου φαινεται.

ελενακι απο που τα βαφτιστικά?

χριστινάκι και baby jes ειστε καλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

μεγαλωσαν ρε παιδια τα μωρακια σας!!!και επιπλεον νομιζω οτι μπορει μια μανα να καταλαβει ποτε το παιδι της ειναι ετοιμο να περασει στην επομενη φαση.....(και οχι να παθαινει καταθλιψη κυρια Λορετα μου επειδη θα ελατωσει τους θηλασμους!! :) )

Απο εδω Περαια,ειναι ενα μαγαζι ειμαστε χρονια πελατες απο τοτε που μετακομοισαμε δηλαδη,και θα παμε σημερα να τα κλεισουμε...ελπζω να τα βρουμε γιατι περασε λιγος καιρος απο τοτε που τα ειδαμε...!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ολα καλα απλως πολυ ανχος.περιμενω αυτη την εβδομαδα να βγει και η αδεια για να τελειωνουμε.το καλυτερο δεν σας το ειπα.παω και εγω την προηγουμενη εβδομαδα να φορεσω την βερα μου να δω αν μου μπαινει για τον γαμο.μπηκε αλλα δεν βγηκε!!!!!μου πρηστηκε το δακτυλο και εγινε μπλε μαρε το χρωμα του.ευτυχως ηρθε ο αντρας και μου την εκοψε αλλιως θα μου εκοβαν το δακτυλο στο τελος.περιττο ειναι να πω πως πλανταξα στο κλαμα απο την στεναχωρια μου.ευτυχως ομως φτιαχνεται.βρε παιδια ποτε θα επανελθει επιτελους αυτο το σωμα????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Βρε τζεσικα,με λιγο λαδακι με λιγο σαπουνακι μασαζακι δοκιμασες να τη βγαλεις;;;γιατι εφτασες στην εσχατη λυση;συνηθως βγαινει αν βαλεις κατι γλιστερο.....οσο για το ποτε θα επανελθει το σωμα......εεεεεεχουμε ακομα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κάμετε ωρε κοριτσόπουλα?

εδώ χορεύουμε!!!!

όλα ΤΕΛΕΙΑ με τον Πρίγκιπα!!!!!!!!!!

Λορεττάκι μαζί θα πάμε τις πρώτες διακοπές.......Ανυπομονώ να τον βουτήξω στα γαλανά νερά των Σπετσών(γιαυτό και η διάλεκτος!!!χαχα)

Εμείς όπως τα ξέρετε:βόλτες,γλύκες,αγκαλιές κτλ...σήμερα θα παραγγείλω και άλλα 2 σλινγκ(το ένα είναι με αντιηλιακό ύφασμα κάνεις και μπανάκι με αυτο και το άλλο λινό)

πολλά πολλά φιλάκιααααααααααααααα

ΑΑΑΑ Ελένη μου άντε με το καλό να διαλέξετε τα βαφτιστικά...Εμείςεχτές πήγαμε για να διαλέξουμε μπομπονιέρες αλλά είπα της "νονάς"(της μαμάς του νονού)πως δε θέλουμε να τα δούμε,έκπληξη... εξάλλου έχει φοβερό γούστο....

η μαμά του νονού έχει κατάστημα με είδη γάμου-βάφτισης και είναι φωτογράφος...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...