Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια στις νέες εγκυούλες κ καλή επιτυχία σε όσες αναμένουν χοριακη... έκανα σήμερα την αυχενική διαφανεια κ με τα πρώτα αποτέλεσματα που μου έδωσαν η πιθανότητα για down βγαινει1:248 ενώ τη θέλουμε 1:300, περιμένω βέβαια αύριο τα τελικά αποτελέσματα για να βγει κ η papp-a. Στον υπερηχο όλες οι μετρήσεις ήταν πολύ καλές, όλα μια χαρά τίποτα ανησυχητικό... Σας έτυχε κάτι ανάλογο κ με την papp a να αλλάξουν τα ποσοστά προς το καλύτερο? Έχω κάνει κ προεμφυτευτικο... 

Πριν την αυχενική είχα 1/84,λόγω ηλικίας, είμαι σχεδόν 40.Μετα την αυχενική 1/181 και μετά την pappA 1/1290. O γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ,γιατί όλα φαινόντουσαν άψογα.Βεβαια σε ένα μήνα έχω β επιπέδου και ελπίζω να πανε όλα καλά..Σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και με το καλό το μωράκι σου ❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να'μαι και γωωωωωω

οντως σήμερα ηταν πολυ καλά...ωραίο πράγμα να περιποιείσαι τον εαυτό σου. Την επομενη φορά θα πάμε και λίγο αγορά μετά...εμμμμμ πως...

μανιτάρι να τα χιλιάσετε. να μας ενημερώσεις τι δώρο πήρες παρακαλώ...

πάω να παιξω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

εμείς πήγαμε χαλκιδική για μπανάκι σήμερα έβαλα τη μικρή (αδερφή) να οδηγάει και χαλάρωσα...μια χαρά τον έβαλα στο σωσίβιο αλλά δε στηριζόταν και τέλεια έπρεπε να τον κρατάω πάλι

i1lzp2.png

mammycool εμένα δε στηρίζεται τελικά στο καθισματάκι που πήραμε...

γέρνει λιγο προς τα μπρος

αχ έπρεπε να το δοκιμάσεις, εμένα στηρίζεται αλλά σε κάποια στιγμή χαλάρωσης του φυγε το κεφάλι πίσω και κατατρόμαξα αχ τι θα κάνω με αυτό το παιδί; πρώτα θα περπατήσει και μετά θα στηρίξει τέλεια το κεφάλι του λες και βαριέται, θα το συζητήσω με τη γιατρό τη δευτέρα

i1lzp2.png

ουφ σας διαβασα εμεις ολα καλα ηρθαμε απο παιδιατρο πηγαμε σ.μ και ολα καλα..ο μεπμπης κυριος 2ωρες σχεδον μεσα στο αυτοκινητο συνολικα ουτε κιχ δεν εβγαλε εριξε και ενα χ....ο και μας εσκασε.. icon_lol.gificon_lol.gif λοιπον βαρος 6820 εχασε το μαναρακι μου απο την ιωση που ειχε περασει υψος 69εκ και κεφαλα 44.ειναι ψηλος λεει για τον μηνα του..η μαρια στα 15κιλα 1μετρο γκαριζε σαν τρελη ουτε να την ακοαστει δεν μπορεσε χαλια μαυρα..εριξα και μια μαχη τρεληγ με την πεθερα γιατι ηθελε ντε και καλα να κρατησει κατω την μικρη σημερα επειδη δεν δουλεευει αυριο.. icon_eek.gificon_eek.gif τις λεω αποκλειετε σημερα γιατι εκανε εμβολιο και επεμενε και νευριασε και το εκλεισε το τηλ..και γυρναω στον αντρα μου και του λεω αμα θυμωσε η μανα σου δωστης τα μπουκαλια με το ξυδι πουε χουμε στο ντουλαπι εκτος και αν θελει μπαλσαμικο.. icon_lol.gificon_lol.gif

Διαφημίσεις

Να΄μαι κι εγώ!!!

Στέγια τί κρίμα για τον κουμπάρο σου... Εύχομαι να το ξεπεράσει γιατί και η κορούλα του τον χρειάζεται. Ήταν θρομβοφιλικός ή το έπαθε στο άσχετο?

Ελενολορέτα μεγειά το μποτέ!!!

Μανιτάρι να τα εκατοστήσετε!!!

Ιωάννα μου μια χαρά είναι το παλικαράκι σου και από ύψος λελέκι όντως!!!!!!

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τις συμβουλές που δίνετε στη φίλη σας τη ψειρού!!! :tongue::tongue::tongue:

Βασικά δεν έχουμε βρει καμία, αλλά είναι στιγμές που ξύνομαι λυσσαλέα ρε γμτ... Σήμερα λούστηκα με το προληπτικό σαμπουάν, θα επαναλάβω το φάρμακο πάλι σε λίγες μέρες και βλέπουμε. Είναι που έχω μακρύνει και το μαλλί μου γιατί το είχα κόψει κοντό καρέ το Νοέμβρη και δεν μου άρεσε καθόλου και αποφάσισα να τα μακρύνω και αυτό δυσχεραίνει τον "εντοπισμό", γκρρρ!!!!

Ειρήνη, Γλυκούλα βρεθήκατε τελικά? Εγώ μέχρι να ξεψειριαστώ δεν πλησιάζω άνθρωπο μη τον πάρω στο λαιμό μου κιόλας!!!

Από γκατζετάκια παραλίας έχουμε πάρει κουβαδάκια και πισινούλα με σκέπαστρο, μας λείπει το μαγιό και κανα μπουρνουζάκι!!! Αν και μας είπε ο γιατρός να μην το παρακάνουμε με το μπάνιο και να μην τον κάνουμε βουτιές:lol::lol::lol:, αλλά λίγο τα ποδαράκια και το σωματάκι του, τα πολύ βασικά δλδ.

Μια που λείπετε όλες, σας βάζω homework!!!

Δε με λέτε, με το θέμα τηλεόραση τί κάνετε με τα παιδάκια σας? Εγώ όσο περνάει από το χερι μου δε θέλω να βλέπει καθόλου, γιατί έχω διαβάσει πως σχετίζεται με το σύνδρομο υπερκινητικότητας και διάσπασης προσοχής. Ιδίως τους τελευταίους 2 μήνες δεν ανοίγω καθόλου την τηλεόραση, έχω σιχαθεί πια και με τις βλακείες που παίζει, έλεος πια, με εξαίρεση μόνο τη Σεχραζάτ το βράδυ (άσχετο, ρε παιδιά έχω φάει κόλλημα με αυτή τη σειρά και το ίδιο και ο άντρας μου που σπάνια βλέπει σήριαλ!!!Ντόινγκκκκκ!!!). Εσείς τί κάνετε με αυτό το θέμα?

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Δεν καταφέρνω να αποτοξινωθώ από εσάς! :)! Έβαλα ασύρματο για λίγες μέρες τελικά με κάρτα γιατί έτσι κι αλλιώς είμαι από τις 9 σπίτι με τα μωρούλια συνήθως μόνη μου οπότε βαριέμαι και είπα να μπαίνω πού και πού! Εϋχομαι να είστε όλες καλά. Εμείς περνάμε χμμμμ έτσι κι έτσι, δεν ξέρω τι έχει πάθει η μπουμπού και κλαίει απίστευτα οπουδήποτε αλλού εκτός από αγκαλιά δεν κοιμάται και καλά και τα 'χω παίξει αφού δεν είναι κι ο άντρας μου εδώ να ξεσπάσω λίγο πάνω του να ηρεμήσω! Χι,χι,χι! Κατά τα άλλα μου ήρθε περίοδος πρώτη φορά μετά τη γέννα, από τη μία ευτυχώς τώρα και όχι όταν θα πάω θάλασσα, στερεά δεν ξεκίνησα στη μπουμπού τελικά, κάνω του κεφαλιού μου και λέω άλλες 10 μέρες μέχρι να κλείσουμε τον ΄6ο να κάνω τον Κινέζο! Αυτά τα νέα μας, φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα και απο μένα!

τι μου κάνετε? εμείς ξυπνήσαμε και παιζουμε!!!

ιωάννα μου αδυνατουλης ο μικρός ε? κομψοτατος. Η μήπως το δικό μου ειναι μπουμπουλάκι? σιγουρα θα εχει φτάσει τα 8κιλα!

πρινσι ακόμη ρε συ παιδεύεσαι με τις ψειρούλες?? γκρρρρ

ανυπομονώ και γω να τον βουτήξω στη θαλασσίτσα...να δω αν θα εχει καλό καιρό το σουκου..

Μαρινάκι θυμησέ μου που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή΄! εγώ νόμιζα διακοπές. Η μικρή γιατι ετσι? σιγά σιγά να τη βάζεις μόνη της για νανι.

Εμείς φεύγουμε επιτέλους την παρασκευή αλλά μόνο για τρεις μέρες. Εχω λίγο αγχος πως θα ειμαστε με το μωρό αλλά χαίρομαι πολυ γενικά. θέλω να κάνω μπανάκι...

επίσης έχω βάλει ενα κιλο...τυχαίο? δε νομίζω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσια!!!

Ιωαννα μια χαρα της τα πες της πεθερας!!! :) Εγω παντως θα τον στειλω αυριο μια βολτα και τη Παρασκευη μαλλον θα παμε κι εμεις! :)

Πρινσι μου!Η τηλεοραση δεν ενδεικνυται ειδικα για τετοιες ηλικιες....εγω βεβαια να τη πω την αμαρτια μου....οταν θελω να κανω καμια δουλεια...τον φυτευω λιγο τον μεγαλο μου...:)

Μαρινακι...που ειναι παιδι μου ο αντρας σου;;;τηλεφωνο εκει που ειναι δεν εχει να τον παρεις να τα πεις να ξεσκασεις η γυναικα;;; :) :) :)Να παερνας καλα και να χαιρεσαι το Γωγο σου!!!

ΛΟρετακι παιδι μου προς τι τοση πεινα;;;;;;Και εντελως συνειρμικα...ποτε θα πας γι αυτες τις εξετασεις αιματος επιτελους;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...