Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γλυκουλα που εισαι?

δεν ειπες οτι τριτη θα εισαι αθηνα?αντε να παμε καμια βολτα.

αγγελικουλα και εσυ αν εχεις ορεξη να τα πουμε,πρινσι και και και ......... οποια αλλη θελει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου στεγια.το καλο ειναι οτι η κατασταση ειναι στασιμη.ειναι σε καταστολη ή επικοινωνει κανονικα?μακαρι να πανε ολα μια χαρα.

μπανακια ε?εγω δεν εχω και πολυ ορεξη για μπανιο.δεν μπορω την ζεστη.αν ημουν σε κανενα νησι θα ημουν ολη μερα παραλια.εδω με τιποτα.με το καλο οι διακοπες σας.

ο μικρος ξεκινησε φρουτακια?

ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ.....

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ?

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΓΛΥΚΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!;););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

πως ειστε κοριτσια?

εμεις τριτο βραδυ που δεν κοιμηθηκαμε εχει μυξουλες και ξυπναει.

η μαρινα που ειναι?

σοφια ακομα να γυρισεις?

λοιπον τα νεα

σημερα κλεινω με τον αντρα μου 14 χρονια και φυσικα δεν το θυμαται (η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα το θυμηθικα κι εγω)δεν πειραζει μολις παω να ψωνισω το δωρο μου θα το θυμηθει.

izE6p2.png?S6UQkQqM

και εχτες το μεσημερι περιμενα μια οικογενεια με το καραβι 15¨30 και εχω πει στον αντρα μου να παει να τους παρει απο το λιμανι και να τους φερει αυτος οχι ταξι για να παω εγω να ξαπλωσω.

με περνει τηλ και μου λεει πηγαινε ρεσεψιων στελνω την οικογενεια και 1 τρικλινο που ειρθε στην ταμπελα. εγω μεσα στην γκρινια σε λιγο ερχομαι

izE6p2.png?S6UQkQqM

πως ειστε κοριτσια?

εμεις τριτο βραδυ που δεν κοιμηθηκαμε εχει μυξουλες και ξυπναει.

η μαρινα που ειναι?

σοφια ακομα να γυρισεις?

λοιπον τα νεα

σημερα κλεινω με τον αντρα μου 14 χρονια και φυσικα δεν το θυμαται (η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα το θυμηθικα κι εγω)δεν πειραζει μολις παω να ψωνισω το δωρο μου θα το θυμηθει.

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ.......................................................

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

μανιταρι να ειστε παντα ευτυχισμενοι,αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!το τελευταιο με μετρο γιατι σας βλεπω με μια ντουζινα με τα παιδια!!!περαστικα θα ειναι και στην μικρουλα.

γλυκουλα εγω ειμαι στην διαθεση σου,ωρα πες μου μονο για να ξερω.λογικα πλατεια ε?κουνιες η haagen?

4ywWp2.png

και εχτες το μεσημερι περιμενα μια οικογενεια με το καραβι 15¨30 και εχω πει στον αντρα μου να παει να τους παρει απο το λιμανι και να τους φερει αυτος οχι ταξι για να παω εγω να ξαπλωσω.

με περνει τηλ και μου λεει πηγαινε ρεσεψιων στελνω την οικογενεια και 1 τρικλινο που ειρθε στην ταμπελα. εγω μεσα στην γκρινια σε λιγο ερχομαι

ηρθα λοιπον ερχονται πανω και βλεπω τον αδελφουλη μου .χαρηκα παρα πολλη. ηρθαν για λιγες μερες ομως καλο κι αυτο.το μονο ασχημο οτι εχω περιοδο γμτ σημερα δευτερη μερα ομως λεω αυριο να παω για μπανιο.

αυτα τα νεα.

θελει καμια σας κουπονια λιμπερο? εως 31-7

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

μανιταρι να ειστε παντα ευτυχισμενοι,αγαπημενοι και ερωτευμενοι!!!το τελευταιο με μετρο γιατι σας βλεπω με μια ντουζινα με τα παιδια!!!περαστικα θα ειναι και στην μικρουλα.

γλυκουλα εγω ειμαι στην διαθεση σου,ωρα πες μου μονο για να ξερω.λογικα πλατεια ε?κουνιες η haagen?

σιγα μην του κατσο κιολας (συγνωμη αντμιν)αμα δεν το θυμηθει.

θα παω να παρω κανονικοτατο δωρακι και δεν θα τσιγκουνευτω κιολας.αυτο εννοω.πονηρουλα ειρηνη.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΜΑΝΙΤΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΤΕ.......................................................

ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ....

ευχαριστω στεγια μου υγεια να εχουμε και ηρεμια μονο αυτα θελω

izE6p2.png?S6UQkQqM

σιγα μην του κατσο κιολας (συγνωμη αντμιν)αμα δεν το θυμηθει.

θα παω να παρω κανονικοτατο δωρακι και δεν θα τσιγκουνευτω κιολας.αυτο εννοω.πονηρουλα ειρηνη.

ασε ρε!!!!!

4ywWp2.png

τι κανετε? μου λειψατε!

την κυριακη γυρισα απο διακοπες κ χτες φυσικα ολη μερα συμμαζευα. αυτο ειναι το σπαστικο μετα απο τα ταξιδια.

εκανα κ τα δοκιμαστικα μου για μαλλια κ μακιγιαζ.

γυρισαμε κ γω κ ο μπουμπουλης μου με τελειο μαυρισμα!

κ α ξαναπαμε σε δυο εβδομαδες διακοπες. εσεις πως τα περνατε?

μανιταρακι, να τα χιλιασετε!

QhLMp3.png tdTOp3.png

qglBp3.png

Καλησπερεεεεεεεεες!!!!τελειο το μποτε!περασαμε φινα!!θα το ξανακανουμε ωσονουπω!!! :)

Μανιταρακι μουυυυυυυυ να τα χιλιασετε καρδουλα μου!!παντα αγαπημενοι γεροί με τα παιδακια σας και ευτυχισμενοι!!!!!Οσο για το δωρο....να του δωσεις να καταλαβει...ξερεις εσυ!!χαχαχαχαχα!!!

Στεγια νομιζω οτι πατε καλα!Εμενα πρωτη μου ξαδερφη το ιδιο σεναριο 32 χρονων εκανε εγχειρηση τελικα δοξα το θεο ολα πηγαν καλα και εχει επανελθει..σχεδον πληρως!Φιλια σε ολες!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...