Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ....θα δουν οι ερμες οι κοπελες τα ποδια μου και θα τρομαξουν!!!! :) :)

ελα ρε ρηνακι.......:)

καντε υπομονη κι ο ουρανος θα γινει πιο γαλανοοοοοοοοος!!!!(ασχετο;;)

η στεγια παλι εξαφανιστηκε...τι να γινεται αραγε με το κουμπαρο βρε παιδια....;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

τελικα τι ειχε παθει το μικιο και δεν κοιμοταν?μηπως σου ετοιμαζει κανενα δοντακι?

του μεγαλου μαλλον θα του πηρε τα αυτια με το κλαμα και γι αυτο σου παραπονιωταν οτι ποναει.

οσο για τα ποδια κανε πρωτα μια αποτριχση μονη σου και μετα πηγαινε κυρια.χιχι

4ywWp2.png

Καλημέρα ειρηνάκι!

και μενα τα ποδαράκια μου δεν ειναι οτι πιο απαλο υπάρχει στη φύση! και τα εκανα πριν δυο βδομαδες....

οντως και γω σκεφτόμουν τη στέγια πριν λίγο. Μακαρι ολα να εινα καλά!

Ελενάκι περιμένω τη μαμά μου και προσπαθω να καθυστερήσω τον μικρό να κοιμηθεί οσο κανουμε μποτέ...δε βλέπω να τα καταφέρνω βέβαια...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ρηνιω μου......κι εμενα αυτη ηταν η πρωτη μου σκεψη να σου πω την αληθεια....χαχαχαχα!!!καλε λορετα γιατι να κοιμαται το παιδι με τη μαμα σου;;;αστη να το χαρει και να το παιξει λιγο! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ρηνιω μου......κι εμενα αυτη ηταν η πρωτη μου σκεψη να σου πω την αληθεια....χαχαχαχα!!!καλε λορετα γιατι να κοιμαται το παιδι με τη μαμα σου;;;αστη να το χαρει και να το παιξει λιγο! ;)

δε ξερω εχω ανασφάλεια...ειναι μες στο άγχος η μαμά μου... ασε!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΑΣΙΜΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ)

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ....

ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΟΙΚΙΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.....

ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ......ΘΑ ΠΑΜΕ 4ΜΕΡΟ....ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΝΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ....!!!!!

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ....

ΑΑΑΑΑΑ ΕΛΕΝΑΚΙ,ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΤΕ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σου στεγια.το καλο ειναι οτι η κατασταση ειναι στασιμη.ειναι σε καταστολη ή επικοινωνει κανονικα?μακαρι να πανε ολα μια χαρα.

μπανακια ε?εγω δεν εχω και πολυ ορεξη για μπανιο.δεν μπορω την ζεστη.αν ημουν σε κανενα νησι θα ημουν ολη μερα παραλια.εδω με τιποτα.με το καλο οι διακοπες σας.

ο μικρος ξεκινησε φρουτακια?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...