Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κορίτσια στην παραλία που στο καλό τα βάζουμε τα μωρά να κάθονται;; Εμένα ακόμα δέν στέκεται μόνη της.. και είναι καλή ιδεά της angel με το καθισματάκι αλλά δε νομίζω ότι στη δικιά μου της αρέσει και πολύ..... για πείτε ιδέες...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaaxaxaxa!!!ναι ρε!δεν ειχα περασμενα βεβαια τα ποδαρακια του,τον ειχα βαλει μεσα να καθεται,και καθοταν μια χαρα.....αρκει να ειχε κατι να μασουλαει....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

HALLO...Εδω και γω απλά δεν προλαβαινωωω, αχ! θυμάσται τότε την ΄φεεετα;;; καμιά σχέση πια!

Στέγια περαστικά! Θα ταν ότι καλύτερο, κρίμα να το πάθει ο κουμπάρος σας.... εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Αγγελική χρόνια πολλά, κάτι γενέθλια πήρε το αυτί μου!

Ελένη και Λορέτα, δεν σας ξαναμιλάω. Τελεία και παύλα.

Να μάθετε να πηγαίνετε για μποτε.... χωρίς εμένα!!!!!

Μανιτάρι, δεν σου ξαναμιλάω. Α, μα και συ διατροφή και διατροφή.... πάλι χωρίς εμένα!!!!

ΑΧΧΧΧ! τα πα και αυτά!!

Μπανιο έκανε και μένα η Χριστινούλα και ήταν τέλεια πολύ της άρεσε, βέβαια στα πέντε λεπτά είχε αρχίσει να κρυώνει, αλλά πάλι καλά που το ΄χαρηκε.

ΦΙΛΙΆ και σε όλες τις άλλες τσούπρες, άντε δεν θα ρθει το φθινόπωρο να μαζευτούμεεε;;; - κατά το γνωστό πότε θα ρθει η άνοιξη, πότε το καλοκαίρι;;; αυτό που λέγαμε, παλιά ντε!

ΦΙΛΙΆ

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

κοριτσακια μου καλησπερα τελικα δεν εκανα το εμβολιο γιατι δεν ειχανε τα παιδια αμκα και με του συζυγου δεν τα κανανε:twisted::twisted:..ευτυχως πηγε ο συζυξ στα κεπ και του το βγαλανα οποτε αυριο κατα της 6.30θα παω να τα κανω..φιλακιαααα...

καλησπέρα κουρίτσια!

ειμαι ενα πτώμα ιδρωμένο:?

πήγαμε τζάμπο και πηραμε πισινούλες, σωσίβιο (οχι ωραίο σαν της ελένης), ενα καθισματακι και ενα ακομη καθισματάκι για το μπανιο. Τα δυο τελευταια προς το παρον αχρηστα γιατι ο μικρός δε στηρίζεται με τιποτα!!!!

Και εκει που περιμενα τον αντρουλη μου να πληρώσει ακουω ενα ΛΟΡΕΕΤΑ...λέω απο το parents θα ειναι γιατι μονο εσεις με φωνάζεται ετσι (κανονικά με λένε λώρα) και ήταν η mammycool με μία φιλη της (η οποια φίλη ηταν παλιά μου συνεργάτης στη δουλειά)...ηταν και ο μικρός της μαζί! ειναι γλύκας όμορφος με λεπτά χαρακτηριστικά (νόμιζα οτι ειναι κορίτσι :rolleyes:) και κοιμοταν το πουλάκι μου (τσιου)

αυτααααααα

ειμαστε παντου οι μαμαδες ιανουαρίου μου φαινεται!

ρε παιδιά χαμός στα τζάμπο ε????

παω για ξάπλα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

α χα χα έτσι ρε γμτ όλο για κοριτσάκι μας περνάνε!! μάλλον πρέπει να τον κυκλοφορώ χωρίς πάμπερς :tongue::tongue::tongue:

ούτε εμείς βρήκαμε σωσίβιο με τέντα αλλά πήρα ένα 6-18 μηνών που έχει τρύπες για τα πόδια

ο δικός μου είχε ξεραθεί...της λορέτας πάλι μάτι γαρίδα, με πουλούσε και με αγόραζε κανονικά, στο τέλος μου σκασε και ένα χαμόγελο έτσι να με γλυκάνει, μορφή ο γιος σου τρελή μορφή!!

i1lzp2.png

αυτα ειναι!!!ετσι να γνωριζομαστε σιγα σιγα ολες!!!

πως ειναι το ονομα σου μαμι?ελα μωρε το μωρακι σας ...απλα ειναι πιο γλυκουλη αντρακι.δεν ειναι σκατοφατσα σαν το εδικο μου

4ywWp2.png

Καλημερα!!!παρουσαααα!!!(και ξυπνια βεβαιως βεβαιως!!)τι κανεις ρηνιω μου;;;εμειις ετσι κι ετσι..ο μικρος ξαγρυπνησε απο τις 430-600 και μαζι του ξυπνησε και τον μεγαλο ο οποιος εκλαιγε και χτυπιοταν οτι τον ποναει το αυτακι του...του εδωσα παναντολ τελικα και κοιμηθηκαμε μαζι...τωρα ξυπνησε λεει δε ποναει...ευτυχως γιατι αν δεν ηταν καλα θα χανα το πεντικιουρι :) :) :) και σα να μη φτανουν ολα αυτα....πηγαν στους γονεις μου εκτακτως τα μαστορια για το κλιματιστικο και θα ρθει μονη της η μανα μου να κρατησει τα παιδια μεχρι να τελειωσουν και να ρθει και ο μπαμπας μου...και αυτο σημαινει οτι πρεπει να κατεβω απο Περαια κεντρο με το λεωφορειο...μπουααααααααααα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...