Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα, ειχαμε και αλλα 3 παιδακια και το 1 ηταν 3 μηνων.Μαυρο λιθαρι πηγαμε,για πιο μακρυα δεν προλαβαιναμε αλλα επειδη περισυ δεν εκανα ουτε 1 μπανιο (δεν με αφηνε ο γιατρος) και κοιταγα την θαλασσα κατω απο μια ομπρελα μπορω να πω οτι εστω και στην Αθηνα το ευχαριστηθηκα αρκετα.

Εσυ εχεις κανει κανενα μπανακι?

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

και εγω περσι ουτε το δαχτυλακι μου δεν εβαλα στην θαλασσα.μπουμπου απο κει μερια που πηγατε λενε οτι βρηκαν πισσα.καλα εκανες και δεν την εβαλες την μικρη.εγω αθηνα δεν ξαναπαω για μπανιο.ποτε!!!!σιχαθηκα πολυ.καλυτερα καθολου

δες παρακατω

http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/9085/petrelaio-stis-aktes-tou-souniou/

4ywWp2.png

Πλακα κανεις! Δεν ακουσα τιποτα, για πες ποτε ακουστηκε? Στις ειδησεις? Μου αρεσει που πηγαμε και οσο πιο μακρυα μπορουσαμε για να ειναι πιο καλα! Τα νευρα μου με τις βρωμικες θαλασσες ρε γ@?ωητο στην Αττικη!!!!

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

σου εβαλα το λινκ στην προηγουμενη απαντηση μου

ασε ρε καλυτερα χωρις μπανιο παρα με "δωρακια".εγω εχω 4 χρονια που δεν εχω μπει σε θαλασσα της αττικης.μονο σε νησι μπανιο.μονο.

εδω τι να μου αρεσει.πας στην βαρκιζα και ο ενας ειναι πανω στον αλλο η θαλασσσα ειναι ζεστη απο τον κοσμο που ειναι μεσα για να μην σου πω οτι ειναι ζεστη απο τα ουρα που κανουν.ασε με ρε συ τους βλεπω και τρελενομαι.θα μου πεις αλλοι κανουν στον αλιμο που περνας απο την ποσειδωνος και μυριζει ολη η περιοχη

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια μικρο μου μανιταρακι!!τι κανεις?μια χαρα οι απαντησεις οποτε ολα μια χαρα!!

πως ειναι η παραμονη σας στο ξενοδοχειο?σας ακουνε οι πελατες οι ειστε ησυχα παιδακια?

καλα μια χαρα ειμαστε και εμεις!!!

εισαι στο face?μπες λιγακι σε παρακαλω

4ywWp2.png

λοιπον τα νεα μας η μικρη της 2 τελευταιες νυχτες γκρινιαζει δεν ξερω γιατι ομως και ρουθουνιζει και χερακια στο στομα και η κοιλιτσα γρ γρ.θα δουμε ελπιζω να περασει γρηγορα γιατι δεν αντεχω το ξενυχτη γερασα πια.

εγω εχω μια στεναχωρια γιατι εφυγαν οι φιλες μου ομως τωρα πρηζω την νυφη μου να ερθει και μαλλον θα ερθουν η κορη της ειναι η νονα τησ μικρης οποτε τους εχει ζαλισει.(σας εχω ξαναγραψει δεν θυμαμαι οταν πεθενε η μανα μου η μικρη εγραφε στο ημερολογιο της ειμαι στεναχωρημενη μπλα..... ομως ευτιχως που εχω το μωρακι που με κανει τοσο χαρουμενη κτλτ.λορεττΑ ελενη μαρη σπιτι δεν εχετε ?

α ξεχασα εχω αρχισει διατροφη εδω και μια εβδομαδα και δεν εχω χασει γραμμαριο ομως πριν λιγο ειδα ροζ οποτε μαλλον γι αυτο ελπιζω δηλδη γιατι εχει πεσει πεινα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερουδια μικρο μου μανιταρακι!!τι κανεις?μια χαρα οι απαντησεις οποτε ολα μια χαρα!!

πως ειναι η παραμονη σας στο ξενοδοχειο?σας ακουνε οι πελατες οι ειστε ησυχα παιδακια?

καλα μια χαρα ειμαστε και εμεις!!!

εισαι στο face?μπες λιγακι σε παρακαλω

περιμενε 2 λεπτα ερχομαι

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...