Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

τι κάνετε κοριτσάκια? εμείς περάσαμε ενα λίγο ψιλομπλιαξ σαββατοκύριακο χωρις τον μπαμπά μας αλλά εντάξει, περασε και αυτή η εφημερία!

Ελενάκι απίστευτο ρε που κοιμήθηκε στο σωσίβιο! ελπίζω να εχεις βγάλει καμιά φώτο!

Ειρηνάκι γιατι ετσι ρε συ αυπνία? κοιμήθηκες τελικά?

Αντζελ χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!!!!

Πειτε μου λίγο τι πρεπει να παρω μαζί μου για τον μικρό για την παραλία?

σωσίβιο να πάρω? κανονικό?

είπα να πάρω πισινουλα....να παρω τσουγκράνες κλπ εχει νοημα ή ειναι πολύ μικρός?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα φιλεναδα μου!!!μιλουσα στο σκαιπ με την αδερφη μου!εννοειται οτι ισχυει,ολα οκ!

επισης,αν οι τσουγκρανες που θελεις να του παρεις ειναι μικρες πλαστικες και καταληλες για οδοντοφυια παρτες!αλλιως....τζαμπα λεφτα!χαχαχαχαχα!!!εχε μαζι σου παιχνιδακια που του αρεσουν και που μπορει φυσικα να τα βαλει στο στομα!Εγω του εχω ενα σωσιβιο του οποιο φυσικα ηταν του μεγαλου,που εχει και τεντουλα απο πανω και κατω δυο τρυπουλες να μπαινουν τα ποδαρακια ενα παιχνιδακι μπροστα να ασχολειται και ετοιμος!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλημέρα σας κι από μένα

κι εμείς βουτήξαμε αλλά δεν τρελάθηκε νομίζω, μόνο αγκαλιά τον είχα, λέτε να πάρω κι εγώ κανένα σωσίβιο;

θέλω να πάω βόλτα αλλά πλύναμε το καρότσι χθες κι ακόμα δε στέγνωσε :( μόνο λερόυ μπορώ να πάω που έχει τα καθισματάκια στα καρότσια

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

τι κάνετε κοριτσάκια? εμείς περάσαμε ενα λίγο ψιλομπλιαξ σαββατοκύριακο χωρις τον μπαμπά μας αλλά εντάξει, περασε και αυτή η εφημερία!

Ελενάκι απίστευτο ρε που κοιμήθηκε στο σωσίβιο! ελπίζω να εχεις βγάλει καμιά φώτο!

Ειρηνάκι γιατι ετσι ρε συ αυπνία? κοιμήθηκες τελικά?

Αντζελ χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!!!!

Πειτε μου λίγο τι πρεπει να παρω μαζί μου για τον μικρό για την παραλία?

σωσίβιο να πάρω? κανονικό?

είπα να πάρω πισινουλα....να παρω τσουγκράνες κλπ εχει νοημα ή ειναι πολύ μικρός?

καλημερα λορρετακι μου.

και εμεις δεν περασαμε και καλυτερα.τουλαχιστον εμεις το περασαμε μαζι με τον μπαμπα.

κοιμηθηκα κατα τις 4 και αφου ειδα ολες τις προπολεμικες επαναληψεις.τωρα βλεπω και τον θησαυρο τις βαγιας.το εβλεπαν οι γονεις μου παλια και ισα που θυμομουν την μουσικη.

για την παραλια κυρια λορρετα μαλλον θα πρεπει να ξεσηκωσεις το σπιτι σας και να το παρεις μαζι.:mrgreen::mrgreen:πλακα κανω.καλα μπανια!!!για τσουγκρανες μαλλον θα εχει νοημα.......ισως φυγετε απο την παραλια αρον αρον.

εμενα οτι πιανει στο χερι του μετα απο δου τρεις κινησεις το χτυπαει στο δοξα πατρι

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσι μου....αχ...κι εγω πρεπει να πλυνω το καροτσι μας...ειναι....μπλιαχ.....

καλημερα μπουμπου!! που θα το πλυνεις το οχημα θα πας σε βενζιναδικο?

:tongue:

για πες μου και απο που πηρες το σωσιβιο σας?θελω και εγω το ιδιο

κοριτσια το carrefour εχει ολα τα παιδικα και τα μπεμπε -40%,εκτος εσωρουχα και καλτσες

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλιτσες!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!

Πηγαμε και εμεις το 1ο μας μπανακι αλλα επειδη ηταν εντος αττικης δεν βουτηξα την μικρη,την ειχα στο καθισματακι με καπελο,την ηλιοπροστασια απο το καθισμα και κατω απο την ομπρελα.Ειχε και ενα ελαφρυ αερακι και ολα μια χαρα!!

Κατα τα αλλα ειχα επισκεψεις για Σ/Κ συν αυτους που ηρθαν χθες για τα γενεθλια καταλαβαινετε....

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...