Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Koριτσάρες μου γειά σας...

Εμείς είμαστε καλά μετά το ξενύχτι...

Καλέ καλά λέω το γκρούπ μας έκανε τα πιο όμορφα μωρά......

Φτου σκόρδα σε όλα τα μπεμπόνια μας.....

Φιλάκια...

Μαρινάκι υπομονή......

Εγώ θα πάω σήμερα στο γιατρό....

Ακόμα δεν έχω τελειώσει από τα λόχεια αλλά μου είχε πει οτι θα με δει στις 20 μέρες....

τα παιδακια ιανουαριου ειναι τα καλυτερα ever!!!!

εμενα μου ειπε στις 40 μερες θα με δει αλλα νομιζω οτι εχουν ανοιξει τα ραμματα,,υπαρχει περιπτωση.οταν το ειπα του γιατρου μου ειπε οτι δεν του εχει ξανατυχει,ελπιζω μου ειπε να μην εισαι η πρωτη.θα μας κανει και κολπικο υπερηχο οταν θα παμε?αντε στεγια καλα αποτελεσματα να εχεις και να μπεις να μας πεις τι ειδους εξεταση σου εκανε?να παω και εγω προετοιμασμενη

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα κορίτσια και την πρώτη φορά αλλά και ειδικά τώρα που δε ζορίστηκα καθόλου με τη γέννα, μου είπε ότι δε χρειάζεται να με δει καθόλου! Ούτε στις 40 μέρες, κάποια στιγμή για να κάνω τεστ παπ, και καλύτερα αφού ΄μου έρθει κανά 2 φορές περίοδος, δηλαδή στο γιο μου που θήλαζα με είδε μετά από 8 ΄μήνες!!! Γενικά σαν γιατρός είναι πολύυυυυ χαλαρός! Πώς σου ήρθε Ειρήνη ότι άνοιξαν τα ράμαατα? Δηλαδή τι νιώθεις?

mGKop3.png60Jvp3.png

Εχτές που πήρα τηλ να κλείσω ραντεβού επειδή εκείνη την στιγμή ξύπνησε το Δροσουλάκι μου ξέχασα να πώ πως δεν έχω τελειώσει από λόχεια....

Παίζει να πάω τσάμπα?

Ξέρει καμία?

Όσο για τα ράμματα εμένα έχουν εξαφανιστεί...Και ήταν και πολλά να φανταστείτε...Φοβερός ο ντόκτορ μας....Χρυσοχέρης.....

Αύριο θα έρθει και η παιδίατρος.....

Λοιπόν φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Πάλι κατέβασα ένα κουτί μερέντα... και μετά λέμε για τα κιλά...

Ειρηνάκι στο έχω ξαναπεί ότι ο γάντζουλης σου είναι ένας γλύκας σκέτος!! Βάλε και άλλες φώτος να τον θαυμάσουμε!!

Χαρούλα πόοοσο μεγάλωσε ο γαμπρούλης μου καλέ;;; Πω πω.. και όσο σκέφτομαι που ήταν μια σταλίτσα και τώρα παίρνει και ύφος με το χέρι στην τσέπη!! χαχχαχα..φοβερός!! Εντωμεταξύ όσο ήταν ημερών μου θύμιζε τον γιάννη και τώρα όσο μεγαλώνει νομίζω ότι έχει πάρει και από σένα πολύ.. δεν μπορώ όμως να προσδιορίσω τι ακριβώς... το ύφος, τα μάτια; Τι λες και εσύ;;

Ααα κορίτσια ετοιμαστείτε για κολπικό υπέρηχο στην επόμενη εξέταση με τον ντόκτορ σας!!

PCqNp2.png

Ααα κορίτσια ετοιμαστείτε για κολπικό υπέρηχο στην επόμενη εξέταση με τον ντόκτορ σας!!

Χριστινάκι κι αν δεν έχουμε καθαρίσει????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

χμμ έλα μου ντε και εγώ την ίδια απορία είχα!! Γι΄'αυτό πήγα στη γιατρό στις 45 ημέρες που πλέον είχα καθαρίσει.. δεν ξέρω τι θα είχα κάνει διαφορετικά! Προφανώς όμως ο γιατρός σου για να σου πει ότι θα σε δει στις 20 ημέρες θα το ξέρει ότι θα έχεις ακόμα λόχεια! Θα σου πρότεινα όταν τον πάρεις για να κλείσεις ραντεβού να του το αναφέρεις να δεις τι θα σου πει!

PCqNp2.png

Εμένα κορίτσια και την πρώτη φορά αλλά και ειδικά τώρα που δε ζορίστηκα καθόλου με τη γέννα, μου είπε ότι δε χρειάζεται να με δει καθόλου! Ούτε στις 40 μέρες, κάποια στιγμή για να κάνω τεστ παπ, και καλύτερα αφού ΄μου έρθει κανά 2 φορές περίοδος, δηλαδή στο γιο μου που θήλαζα με είδε μετά από 8 ΄μήνες!!! Γενικά σαν γιατρός είναι πολύυυυυ χαλαρός! Πώς σου ήρθε Ειρήνη ότι άνοιξαν τα ράμαατα? Δηλαδή τι νιώθεις?

αποφασισα να τα δω με καθρεφτακι πριν καμια βδομαδα.βασικα ακομα με κοβει πολλες φορες ενω εχω ελαχιστο αιμακαι αυτο φαινεται καθε δυο τρεις μερες.νιομιζω οτι σε καποιο σημειο ειναι σαν να μην εχει ενωθει.μπορει να κανω και λαθος αλλστε απο οτι σκεφτομαι τιποτα δεν θα ειναι οπως και πριν.τι να πω?πρεπει να παω καμια βολτιτσα να με δει.και εχω και πολυ φαγουρα με το που πλυθω σαν να με τραβαει πολυ.ειναι φυσιολογικο?

4ywWp2.png

ειρηνακι φαγουρα ειχα και εγω οταν γεννησα την μαρια παρα πολυ..προσπαθησε να στεγνωνεις την περιοχη πολυ καλα μετα το μπανιο χρησιμοποιησε και πιστολακι με κρυο τον αερα βεβαια οχι καυτο και γενικα οταν σκουπιζεσε εκει ταμποναριοστα με την π[ετσετα η αν σε ενοχλει η πετσετα με μπολικο βαμβακι..επισης να αλλαζεις συχναα σερβιετα και να προτιμησεις τις πιο απαλες και χωρις αρωμα..και κατι αλλο να φορας βαμβακερα εσωρουχα αν θυμηθω κατι αλλο θα στο πω..

:-D

Γεια σας κοριτσάκια!

τα μωρά σας είναι κουκλιααααα!!!

Ο δικός μου έχει ακόμη πρησμένα ματάκια... γιατί άραγε? θα ξεπρηστούν?

αχ εχω φτάσει στα όρια μου με την κλεισούρα. Δεν άντέχω άλλο. Εχω και την παλιοαρρώστια, κουράστηκα!!!!:-(

Μάλλωσα με τη μαμά μου, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο, έχω νεύρα γενικά.

Ελπίζω να έχει καλύτερο καιρό αύριο, να βγούμε καμιά βόλτα!

Εμείς τετάρτη θα πάμε στον παιδίατρο και ο γιατρός μου θα με δει στις 40 μέρες. Να σας πω την αλήθεια δεν έχω καμιά όρεξη να πάω στον γυναικολόγο και να με εξετάσει.... δεν έχω ξεπεράσει το σοκ της καισαρικής ακόμη!!!:idea:

θέλω και γω γλυκά και μερέντα:( αλλά δεν κάνει!!!!

χαζομέρα η σημερινή!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

λορετα και γω χαλια ειμαι....μπουκωμα φτερνισμα βηχας πονολαιμος...χαλια μιλαμε...δεν εχω ορεξη για τιποτα...ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο..αν και δε το βλεπω πολυ πιθανο...θα κανω ενα ζεστο μπανακι μπας και με βοηθησει...οσο για το γιατρο μην ανησυχεις θα δει λιγο τη μητρα σου και τη τομη σου τιποτα επιπονο! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

να σας βαλω και εγω φωτο του μπεμπουλινο μου ε??ζηλεψα απο την χαρα..καλα χαρα κουκλος ο γιος ετσι??ολοκληρο αντρακι εχει γινει..και σενα ειρηνακι ο μικρος ειναι γλυκας θελω να τον φαω ειναι σαν ζαχαρωτο..αυτη η φωτο του με ξετρελαινει μιλαμε,την εχω βαλει στο κινητο μου και την βλεπω συνεχεια.http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs222.snc3/20972_1336276457021_1534399641_895543_4788842_n.jpg

:-D

Οντως φαινεται μεγαλυτερος!!Ειναι καλοταισμενα τα μωρα μας γι αυτο!!και μενα ο δικος μου οσοι τον βλεπουν αυτο λενε οτι μοιαζει πολυ μεγαλυτερος!!!Τρωνε καλα τα παλικαρια μας!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...