Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Την ημέρα της ωοληψια αγχώθηκα και βουρκωσα μέσα στο χειρουργείο (στο τσεπακι το έχω το κλάμα απ' ότι καταλαβαίνεις ) και ο γιατρός μου έκανε αστεία για να μου φύγει το άγχος 

Ναι ρε κορίτσι μου αλλά δεν θα σου είναι ζορι τα πάνε έλα Θεσσαλονίκη -Γιαννενα;

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ναι ρε συ το μου το ειπες,πλακα κανω.Οποτε το μικιο πηρε το βαπτισμα .μπραβο το δελφινακι σας.εγω τον εβαλα στο μπανακι με νερο πολυ και ο μπαμπας μαζι (μην τυχον και μου γλιστρισει ) και εκανε φουρτουνες με τα ποδαρακια του

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ψυχουλα μου!!!χαιρονται με το νερακι μωρε!!!ο μεγαλος μου...το μπανιο το λατρευε...μεχρι που....βαφτιστηκε...απο τοτε...και μεχρι τωρα....με κλαματα κανουμε μπανιο....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ξερω γω μωρε...στη βαφτιση μερικα μωρακια επηρεαζονται...τι να πω....εγω φυσικα ως αλλη αριελ(η γοργονα ντε! :) )βουτηξα στα κρυσταλινα νερα(ναι σιγα.....)και αφου εγινα παγακι και αφου εγιναν και ολα οσα σου εξιστορησα παραπανω...βγηκα! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

το σκατο μου αφου μου ξεπατωσε τα ηδη λιγα μαλλια που εχω και αφου με ξεματιασε καλα καλα.κοιμηθηκε παλι εντελως συμπτωματικα στο κρεβατι μας.πωπω προβλεπω να τον κανω μαλακοπιτουρα.ολο αγκαλιτσεςτουκανω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

μισ γρηγορη καλησπερα και και καληνυχτα...ταιζω μπεμπουλη και παω για νανι με ξεπατωσανε παλι σημερα...φιλακια κοριτσακια μου θα τα πουμε αυριο πιο ανετα..καληνυχταααα...

χαχαχαχα....μην ανησυχεις....τα αγορακια την εχουν ουτως λη αλλως τη ταση της μαλακοπιτουριασης!!χαχαχαχαχ!!ο μεγαλος μου ξυπναει το βραδυ και λεει εγω δε θα παντρευτω κανεναν!με σας θα μεινω!!!χαχαχαχαχα!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

μισ γρηγορη καλησπερα και και καληνυχτα...ταιζω μπεμπουλη και παω για νανι με ξεπατωσανε παλι σημερα...φιλακια κοριτσακια μου θα τα πουμε αυριο πιο ανετα..καληνυχταααα...

Φιλακια Ιωαννα μου!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Πολυχρονη Αγγελικουλα μας!!!Να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια σου!!!Τι κανετε καλε οι υπολοιπες;;;αεροζολ;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...