Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κατάλαβα. Δεν πειράζει, να βγει με το καλό η απόφαση, να πας να πάρεις με την ησυχία σου τα φάρμακα και ξεκινάτε τον επόμενο μήνα. Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι και να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα!!☺️

διέγερση ποτέ ξεκινάς κοπέλα μου εσύ?

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ειστε μοναχουλια σας κοριτσακι?μια χαρα θα την περασετε.ειναι μακρια το φαρμακειο απο το σπιτι σας?

οσο για το τι βλεπεις μπαινοντας στο σπιτι ας μην σου περιγραψω τι βλεπεις στο δικο μου.

το φαρμακείο ειναι πολυ κοντά, ευτυχώς...ο μπαμπάς μας ήρθε λίγο πιο νωρίς, πήγε η πεθερά και ο πεθερός στο φαρμακείο! ε να τον δουμε και λίγο!

καλά ηταν με τον μικρό αλλά οι τρεις μας ειναι σαφώς καλύτερα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ.....

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ.ΑΙΜΑΤΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ 26 Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΕΙΝΑΙ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΝΤΕΡΕΚΙ 2 ΜΕΤΡΑ....

ΠΗΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ....

Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑ ΤΗΣ(ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ)

ΔΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στελλα μου περαστικά σας! Το αιμάτωμα στο κεφάλι ειναι μεν σοβαρό αλλά αντιμετωπίζεται! Εχω δυο περιστατικά που έγιναν εντελώς καλά. Μάλλον θα επερνε σαλοσπιρ καθημερινά και τώρα το αίμα του δε πήζει. Τέλος παντων, μακαρι ολα να πανε καλά και για τον άνθρωπο και για την οικογενεια του. οταν εχεις νεότερα πες μας σε παρακαλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια

τη ωραια νεα βρε στεγια παλι ας ελπισουμε οτι θα ειναι περαστικο.

ειρηνακι μου εισαι καλα ? ανεβασμενει νομιζω οτι εισαι μπραβο.

θαλια περαστικα στο μωρακι σου ελπιζω μεχρι τωρα να εχει περασει.

οσο για τις ψειρες κολλησα περσι απο το σταθμο τα παιδια τα καθαρισα σε 1 ημερα και εγω απλα πηγα και τα εβαψα δεν υπαρχει περιπτωση να περασει ψειρα απο διπλα μου και να μην κολλησω μια ζωη η μανα μου με καθαριζε κι εγω ξανακολαγα ελπιζω τα παιδια μου να μην μου μοιασουν.

λορεττα για πες ακριβως πως παραγγηλες τον μαγειρα σε ποσες μερες θα ερθει?θελω να παρω κι εγω.

κελακο να εισαι καλα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα κοριτσακια εμεις εδω σκ σημερα και τωρα εχω λιγο χρονο να μπω..λοιπον εδω και 2μερες το μαναρακι το μικρο κοιματε απο τις 9τον ταιζω στις 11,30κοιμισμενο και μετα ξυπναει 5,30-6και τρωει και κοιματε μεχρι της 9ρολοι!!αλλα εχω την μαρια που θα ξυπνησει 2-3φορες για τσισα νερο γαλα κλπ..πρεπει να την εκπαιδευσω να πηγαινει μονη της για τσισα..:rolleyes:αυριο εχουμε και εμβολιο και τα 2τα μικρα μου:(...στεγια μου τι να πω στεναχωρηθηκα πολυ περαστικα να ειναι και γρηγορα καλα να γινει ο ανθρωπος ευχομαι...πρινσι για τις ψειρες ειχα κολλησει και εγω και ο αντρας μου και η κουνιαδα μου προπερσι που ειχα την μαρια μωρο,κολλησαμε απο μια ξαδερφη του που παει σχολειο...εμενα παντως με ξυδι μου φυγανε και σακουλα στο κεφαλι...απλα οταν θα εχεις το μωρο να μαζευεις ψηλα τα μαλλια σου..

ξεχασα να σας πω για το φαγητο του εδωσα πρωτη φορα την πεμπτη εφαγε 6κουταλιες την παρασκευη 10και χτες που του εφτιαξα και εβαλα και κρεμμυδι το εφαγε ολο..

Διαφημίσεις

καλε αφου σε το πα.κρατα τις προβες για αργοτερα!!χαχαχαχα!ηρθαμε νωρις το απογευμα!καλα ητανε.καναμε μπανιο και το μπεμπη ειχε πολυ φαση!!!κρυωσε στην αρχη ο καημενος,μετα οκ μετα του κανα μια βουτιτσα και τα ειδε ολα η ψυχουλα μου και μετα...τον πηρε ο υπνος πανω στο σωσιβιο....και ολα αυτα...μεσα σε 10 το πολυ λεπτα!!χαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...