Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , mariamik είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά τωρα μπαίνω στον αγωνα και εγω....!!εσεις έχετε πέρασει απο αυτο και μας δίνετε δύναμη!!😍

Όλα καλά θα πάνε,είσαι σε πολύ καλά χέρια😊 Και αν θες τη γνώμη μου,καλύτερα να μαζέψεις μερικές βλαστοκυστες πχ 3-4 και μετά να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά.Γιατι δυστυχώς ακόμα και αν όλες σου οι βλαστοκυστες είναι ΑΑ,αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσουν ολες τελειομηνη εγκυμοσύνη...

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσούδια!!!

Είμαι φρικαρισμένη γιατί κολλήσαμε ψείρες από την ανηψιά μου στο νηπιαγωγείο:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:. Ρε παιδιά αν έχετε το θεό σας μα τις τελευταίες μέρες του σχολείου έπρεπε να γίνει αυτό? Ε ναι λοιπόν, είμαι μία φρικαρισμένη ψειρού που τα έχει δει όλα:evil::evil::evil:. Βασικά μόνο κόνιδες έχουμε βρει αλλά τί να κανεις που μία κόνιδα είναι αρκετή για φτιάξει την πολιτεία της?????? Τί να σας πρωτοπώ, 1)που έχω κατσιάσει τα μαλλιά μου να τα χτενίζω με το χτενάκι, 2)που μυρίζω χταπόδι ξυδάτο 3)που πήγα να κάψω τα μαλλιά από το ζεστό πιστολάκι 4)που κυκλοφορώ σπίτι σα τον πιστολέρο με τον ατμοκαθαριστή ένα οινόπνευμα και μεγενθυτικό φακό 5)που δεν κοιτάω πια το παιδάκι μου στα μάτια αλλά στα μαλλιά, αφού θα λέει πάει τζάζεψε η μάνα μου!!! 6)που έχω βάλει ένα τσεμπέρι στα μαλλιά σαν τους σιχ? 7)που το φάρμακο έγραφε πως είναι εντομοκτόνο???? Πάνω στο κεφάλι μου??????????????

Ένα θα πω: Όου φ*κινγκ σιτ!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ, δεν ξέρω τί άλλο πια να κάνω.... Αλλάζω καθημερινά σεντονάκια στο μικρό και παρατηρώ οτιδήποτε μπορεί να είναι ύποπτο, μπορώ να πω πως πλέον εξευρευνώ το μικρόκοσμο!!!!! Τόσο καλά...

Sorry, αλλά στην κατάστασή μου δε θυμάμαι πολλά:

Θάλεια χαρά στο κουράγιο σου που βρίσκεις κουράγιο να διαβάζεις!!!

Λορέτα πολύ ωραίο το φόρεμα!!!! Όσο για τον πεθερό σου είναι "συγγραφέας ντετέκτιβ???????? "χα,χα (ας γελάσω και λίγο η άμοιρη αντί να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο!!!!!)

Χριστινάκι τέλειο το διασκεδαστήριο της μικρής, φοβερό εργαλείο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ,ΤΡΕΧΑΜΕ ΒΟΛΤΕΣ,ΤΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΑ,ΕΧΤΕΣ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΑΣ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ.....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΑ ΜΕ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΕΧΩ 2.....

ΦΙΛΙΑ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλημερούδια!!

Ωχ βρε στέγια μου δεν είμαστε καλά... :(:(πόσο χρονών είναι ο κουμπάρος;; Πως είναι τώρα; Έχει διαφύγει τον κίνδυνο;...

Πριντσάκο τι να πω...έχω να ζήσω αυτό το σκηνικό πολλάααα χρόνια και ούτε θυμάμαι πως είναι.. αλλά πρέπει να είναι πακετοοοο!!! Πόσες μέρες θα πρέπει να κυκλοφορείς σαν ξιδάτο χταπόδι;;

Μαρίνααα τώρα θα είσαι καθοδόν!!! Να περάσετε τέλεια!!!!! Βρες και ένα ιντερνετ καφέ να μας πεις τα νέα σου!!

Για την παραλία και πυ λέτε κορίτισα.. εμείς ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ να πηγαίνουμε για μπανιο πρωί πρωί.. δηλαδή μου φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός.. μας βλέπω να της δίνω και το μεσημεριανό σπίτι και να πηγαίνουμε μετά για μπάνιο και να τρώει και την κρεμούλα στην παραλία... Θα δέιξει βασικά.....

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσακια!!πρινσι ευχομαι να φυγουνε να πανε αλλου.οντως πανε χρονια πολλα που ειχαμε κολλησει και εμεις ομαδικος.

στεγισα μακαρι να ειναι περαστικα και να επανελθει συντομα ο ανθρωπος.

χριστινακο κανεις τα παραλιακα σχεδια?ποτε και που θα πατε διακοπες?

4ywWp2.png

Έλα Ειρηνάκο μου..τα δύο μας ξεμείναμε μάλλον Αθήνα!! :wink:

To επόμενο σαββατοκύριακο πάμε διακοπές.. μια εβδομάδα στην Λευκάδα!! Εσείς θα πάτε πουθενά φέτος ή χλωμό με όλα αυτά; Αλήθεια σπίτι πότε λες να αρχίσεις να ψάχνεις;; Εγώ ακόοοομα να βρω σπίτι....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω καθολου αν θα παμε πουθενα.ωραια στην λευκαδα εμεις ειχαμε μεινει στο νυδρι.ποσο το βρηκατε το δωματιο?

για σπιτι ισα που κοιταω απο το ιντερνετ αλλα δεν το κανω αποφαση να παω να δω κανενα.καλα εμεις το εχουμε ξεφτυλισει το εχουμε γραψει τελειως.εσεις τι περιοχες ψαχνετε?

4ywWp2.png

Eγώ έχω πάει να δω πολλά (με το μωρό μαζί....) αλλά δεν μου κάνουν 'κλικ'... και δύο που ειχα βρει που μ'αρεσαν τρελά...είχαν άλλα θέματα και το αφήσαμε! Με έχει κουράσει απίστευτα αυτό το ψάξιμο...... Βόρεια κοιτάμε..εδώ που μένουμε δηλαδή...από Μαρούσι και πάνω!

Λευκάδα κλείσαμε σπίτι.. άσε μην σου πω καλύτερα πόσο.. :-) Aλλά θέλαμε φέτος να έχουμε ανεξαρτησια και να μην κλειστούμε σε ένα δωμάτιο..δεν ξέρουμε και τις αντιδράσεις του μωρού οπότε αποφασίσαμε να νοικιάσουμε ολόκληρο σπιτάκι..!!

PCqNp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ειπα να μπω λιγο να δωσω το παρων αν και με τοσες απουσιες εχω μεινει ηδη.:?Εμεις εδω ειμαστε μια χαρα,δεν μπορω να πω οτι περναω το πιο ανεμελο καλοκαιρι της ζωης μου αλλα Δοξα το Θεο ειμαστε καλα μην ειμαι και αχαριστη.:)Τα ηθελα και τα επαθα:mrgreen:

Ακομα να φανταστειτε δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο κι ας ειναι μολις 500 μετρα απο το σπιτι μου..κλαψ θα ερθουν και καλυτερες μερες....Δεν εχω πολυ χρονο να μπαινω γι'αυτο να μην ανησυχειτε που εχω χαθει,μου λειπετε πολυ πολυ ολες......

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς τρέχαμε στην κλινική πρωί πρωί γιατί ο μικρός μας κόλλησε ιωγενή επιπεφυκίτη (μάλλον έτσι γράφεται) από το θείο του και είναι χάλια το ματάκι του. Κόκκινο, πρησμένο... χάλια!

Το κλάμα που έριξε ο κακομοίρης στην εξέταση δεν λέγεται!!Και αφού δεν άνοιγε με τίποτα τα ματάκια του αναγκάστηκε να του βάλει βλεφαροδιαστολέα... αφήστε....

Τώρα αντιβίωση, αλοιφή και ο Θεός βοηθός. Σίγουρα θα κολλήσουμε και εμείς... Μόνο να μην μπούμε σε φαύλο κύκλο....

και γω εδώ στην άδεια πόλη!! έχει ο άντρουλης μου εφημερία!

Κελι πολύ χαίρομαι που σ'ακουω! σιγουρα με 4 παιδιά το καλοκαίρι δεν μπορεί να ειναι ανέμελο αλλά

α) σ'αρεεεεεεσει λίγο να παιδεύεσαι

β) το βασικό ειναι να χαίρονται τα παιδιά

και μεις θα αλλάξουμε το δωμάτιο που κλείσαμε στο πήλιο και θα παρουμε διαμερισματάκι. Ε δε γινεται σε ενα δωμάτιο! μπορεί να περνάμε αρκετό καιρο μεσα οποτε να εχουμε απλα...Το κακό ειναι οτι εχει σκαλιά, να δουμε πως θα τα ανεβαίνουμε...το καρότσι???? δε ξέρω, θα δειξει!

πρινσι εχει σαμπουαν για τις ψείρες ρε συ! μη παιδευεσαι με ξυδια και χτενίσματα!!!!

Θάλεια περαστικά σας βρε παιδί.. πώς κολλησε ο μικρός! θέλει πολυ προσοχή και οποιος συγγενής η φίλος εχει το οτιδήποτε καλό ειναι να προσέχει!!!

ΠΡΕΠΕΙ να συμμαζέψω το σπίτι...Ενα θα σας πω, μια συσκευασια χαρτιών υγείας ειναι απο χθες πανω στο τραπέζι του σαλονιου. Με το που μπαίνεις, τα βλέπεις...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Θάλεια μου περαστικά στον μικρούλη... δεν είανι σίγουρο ότι θα κολλήσετε και εσείς!!

Καλό πλύσιμο χεριών τακτικά, μην βάζετε τα χέρια σας καθόλου κοντά στα μάτια και να του πλένετε τα ματάκια καλύτερα με χαρτομάντηλα μιας χρήσης παρά με πετσέτα. Επίσης να μην του ακουμπάτε το πρόσωπο σε σεντονια σας, μαξιλάρια κλπ για να μην κολλήσετε!

Μην ανησυχείς πάντως, δεν είναι κάτι φοβερό.. σε 1-2 μέρες θα δεις μεγάλη βελτίωση!!

Κελάκο μας έλειψες!!!!!!!!!! Δεν σου βάζουμε απουσίες γιατί.....καταλαβαίνουμε!!!! :-D:-D

PCqNp2.png

Κελι πολύ χαίρομαι που σ'ακουω! σιγουρα με 4 παιδιά το καλοκαίρι δεν μπορεί να ειναι ανέμελο αλλά

α) σ'αρεεεεεεσει λίγο να παιδεύεσαι

β) το βασικό ειναι να χαίρονται τα παιδιά

και μεις θα αλλάξουμε το δωμάτιο που κλείσαμε στο πήλιο και θα παρουμε διαμερισματάκι. Ε δε γινεται σε ενα δωμάτιο! μπορεί να περνάμε αρκετό καιρο μεσα οποτε να εχουμε απλα...Το κακό ειναι οτι εχει σκαλιά, να δουμε πως θα τα ανεβαίνουμε...το καρότσι???? δε ξέρω, θα δειξει!

πρινσι εχει σαμπουαν για τις ψείρες ρε συ! μη παιδευεσαι με ξυδια και χτενίσματα!!!!

Θάλεια περαστικά σας βρε παιδί.. πώς κολλησε ο μικρός! θέλει πολυ προσοχή και οποιος συγγενής η φίλος εχει το οτιδήποτε καλό ειναι να προσέχει!!!

ΠΡΕΠΕΙ να συμμαζέψω το σπίτι...Ενα θα σας πω, μια συσκευασια χαρτιών υγείας ειναι απο χθες πανω στο τραπέζι του σαλονιου. Με το που μπαίνεις, τα βλέπεις...

Γεια σου λορεττάκι!!

ΑΦού τα είπαμε... είμαστε το καφέ του προκόπη εδώ μέσα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PCqNp2.png

Eγώ έχω πάει να δω πολλά (με το μωρό μαζί....) αλλά δεν μου κάνουν 'κλικ'... και δύο που ειχα βρει που μ'αρεσαν τρελά...είχαν άλλα θέματα και το αφήσαμε! Με έχει κουράσει απίστευτα αυτό το ψάξιμο...... Βόρεια κοιτάμε..εδώ που μένουμε δηλαδή...από Μαρούσι και πάνω!

Λευκάδα κλείσαμε σπίτι.. άσε μην σου πω καλύτερα πόσο.. :-) Aλλά θέλαμε φέτος να έχουμε ανεξαρτησια και να μην κλειστούμε σε ένα δωμάτιο..δεν ξέρουμε και τις αντιδράσεις του μωρού οπότε αποφασίσαμε να νοικιάσουμε ολόκληρο σπιτάκι..!!

μια χαρα την καλυτερη δουλεια κανατε.κυριως για να μην ενοχλειται η μπεμπα.μπραβο

4ywWp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Ειπα να μπω λιγο να δωσω το παρων αν και με τοσες απουσιες εχω μεινει ηδη.:?Εμεις εδω ειμαστε μια χαρα,δεν μπορω να πω οτι περναω το πιο ανεμελο καλοκαιρι της ζωης μου αλλα Δοξα το Θεο ειμαστε καλα μην ειμαι και αχαριστη.:)Τα ηθελα και τα επαθα:mrgreen:

Ακομα να φανταστειτε δεν εχω κανει ουτε ενα μπανιο κι ας ειναι μολις 500 μετρα απο το σπιτι μου..κλαψ θα ερθουν και καλυτερες μερες....Δεν εχω πολυ χρονο να μπαινω γι'αυτο να μην ανησυχειτε που εχω χαθει,μου λειπετε πολυ πολυ ολες......

κελακο μακαρι να περνατε καλα και να ειστε και καλα και εμεις θα χαιρομαστε και θα σε καλοδεχομαστε καθε που θα σε βλεπουμε μεσα.φιλια πολλα κοριτσαρα και σε ολα τα ομορφα παιδακια σου.

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς τρέχαμε στην κλινική πρωί πρωί γιατί ο μικρός μας κόλλησε ιωγενή επιπεφυκίτη (μάλλον έτσι γράφεται) από το θείο του και είναι χάλια το ματάκι του. Κόκκινο, πρησμένο... χάλια!

Το κλάμα που έριξε ο κακομοίρης στην εξέταση δεν λέγεται!!Και αφού δεν άνοιγε με τίποτα τα ματάκια του αναγκάστηκε να του βάλει βλεφαροδιαστολέα... αφήστε....

Τώρα αντιβίωση, αλοιφή και ο Θεός βοηθός. Σίγουρα θα κολλήσουμε και εμείς... Μόνο να μην μπούμε σε φαύλο κύκλο....

ελα μωρε το μωρουδακι σας .....πολυ κριμα θα υπεφερε γαμωτο.περαστικα στο αγορακι σας.και πολλα φιλακια να του δωσεις.

4ywWp2.png

ειστε μοναχουλια σας κοριτσακι?μια χαρα θα την περασετε.ειναι μακρια το φαρμακειο απο το σπιτι σας?

οσο για το τι βλεπεις μπαινοντας στο σπιτι ας μην σου περιγραψω τι βλεπεις στο δικο μου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...