Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εγώ σήμερα βαριέμαι τρελάαα!!!

Πάντως στις διακοπές θα έχω σύνδεση και το λαπτοπ μαζί και θα σας στέλνω φωτογραφίες με την κορμάρα μου να ζουλεύετε όλες!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

(εδώ πέφτει τρελό γέλιο...μέχρι δακρύων θα έλεγα....)

Ελένηηη μιας και σε βλέπω ονλάιν..για πες τι θα κάνεις στις διακοπές με το θέμα 'μωρό & φαγητό"??

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:mrgreen::mrgreen: Θα κάνω την έκπληξη σου λέω!!!!!!

Ελένάκοοοο είχα κάνει έντι και σε ρώταγα για την διατροφή των τέκνων μας στις διακοπές...για πες..τι σκέφτεσαι να κάνεις; Θα του μαγειρεύεις; Θα δίνεις έτοιμα; Και με τη θάλασσα;;;

PCqNp2.png

γεια σας και απο μένα!

θα βγω για ενα καφεδάκι εδω κοντά...

τι κανετε???? ελενακι εμενα κάνει ολο κακά το ριλάξ του... το πλένω κανα δυο φορές την εβδομάδα...χιχι... αλλά οταν θηλάζεις δεν ειναι πολυ πιφ!

και γω σκεφτομαι τι θα τον ταιζω τον αυγουστο στις διακοπές! καμια τηγανιτη πατάτα μάλλον...μπουαααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ηρθααααα!!!λοιπον τα εχω σκεφτει ολα και να με συγχωρει η χαρη σας αλλα δε προκειται να κουβαλαω μπλεντερακια και κρεατα και φρουτα και λαχανικα και δε ξερω γω τι αλλο στις διακοπες!Λοιπον θα του τα μαγειρεχω απο τη προηγουμενη θα τα βαλω σε ταπερακια και στη καταψηξη και θα τα κουβαλησω ολα με ψυγειακι και καθε μερα θα βγαζω ενα να απο ψυχω να το ζεσταινω και ετοιμο!Οσο για τα φρουτα σκεφτομαι εκεινη τη νδομαδα να του δινω απο τις ετοιμες κρεμουλες,ή τη σκονη,...θα δω!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Kαι να σου πω, που θα τα ζεσταίνεις στην παραλία;; Και δεν θα χαλάει το φαγητό με τόση ζέστη;;

Ναι υπάρχουν και αυτά τα frutapura που και καλά δεν έχουν καθόλου συντηρητικά!!! (χχααχαχ..εδώ γελάνε!!! αλλα στην ανάγκη....)

PCqNp2.png

Εμείς επειδή νοικιάσαμε σπίτι για τις διακοπές μας και το νοικιάσαμε γι'αυτό το λόγο.. για να έχουμε τις ανέσεις αλλά και για να περνάμε αρκετή ώρα εκεί και όχι μέσα σε ένα δωμάτιο.. και επειδή αγόρασα και το βαλιτσάκι της beaba και πρέπει να του κάνω απόσβεση... για όλους αυτούς τους λόγους σκέφτομαι να της μαγειρεύω κανονικά εκεί!! Είμαι τρελή;; Πάντως κορίτσια για να μην κοροιδευόμαστε δεν θεωρείται μαγείρεμα με το beaba..είναι τόοοοσο εύκολο που νοιώθω και άσχημα να της δίνω έτοιμα αφού το έχω....

Απλά δεν έχω ιδεά αν χαλάει το φαγητο ζεστό..και πόση ώρα αντέχει κάτω από το λιοπύρι....

PCqNp2.png

Ηρθα και γωωωωωωωω

Το μωρό μου κουράστηκε και κοιμάται. Τέτοια άσχετη ώρα δεν έχει ξανακοιμηθεί. Να δω πως θα τον κοιμήσω το βράδυ...

Δεν έχω εμπειρία για την προετοιμασια τροφών αλλά δε νομίζω οτι θα ειναι πρόβλημα να φτιάξουμε μια φρουτόκρεμα. Και θα φροντιζουμε τα παιδιά να ειναι φαγωμένα πριν πάμε παραλία και εκει να πίνουν νερό... Εγώ δεν ανησυχω γιατι εχω και τη μηχανή παραγωγής γαλακτος μαζί μου χιχιχιχι

Λοιπόν τερμα τα ψέματα θα παραγείλω τον ατμομαγειρα ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Να 'μαι κι εγώ!

Λορέττα είδα το φορεματάκι σου από κοντά και είναι πάρ πολύ ωραίο! Καλοφόρετο και πάλι!

Τον ατμομάγειρα τον είχα κι εγώ αλλά μου χάλασε και λέω να πάρω κι άλλον! Είναι πολύ εξυπηρετικός! Δε νομίζω να χρειάζεται να πάρεις το μεσημεριανό στην παραλία αφού εκείνη την ώρα δεν αντέχει το μωρό στον ήλιο οπότε του το δίνουμε στο δωμάτιο, μέχρι να πλυθούν όλοι τσουπ αυτό είναι έτοιμο! Στο γιο μου τα φρούτα τα πέρναμε μαζί τα κόβαμαι επιτόπου και πηγαίναμε να παραγγείλουμε καφεδάκι (πάντα σε οργανωμένη παραλία) και ζητούσαμε να χρησιμποποιήσουμε τη μπρίζα για να αλέσουμε αφού είχαμε μούλτι μαζί! Βγάζαμε τα μαχαιράκια και ταίζαμε μέσα από εκεί! Εξάλλου τι ώρα θα πας παραλία για να είναι ταισμένο το μωρό? Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!:wink:

mGKop3.png60Jvp3.png

Πήγαμε βόλτα τρομάρα μας και τώρα ταίζουμε τα μωρά για να μαζέψουμε βαλίτσες! Προκόπηηηη έλα γρήγορα να τις φτιάξεις!

Αν δεν καταφλερω να ξαναμπώ να περάσουμε τέλεια όλοι στις διακοπές μας, να ξεκουραστούμε και να χαρούμε τα μωράκια μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλε....σιγα μη ταιζω το μωρο στη παραλια....δεν ειμαστε και τυποι που γουσταρουν να ξημεροβραδιαζονται εκει,θα πηγαινουμε το πρωι,το μεσημερι ομως σπιτι! :)

Μολις κοιμισα το μωρο και παω να κανω λιγη παρεα στον αντρουλη μου!φιλια τσουπρες!!

Μαρινακι μου σου ευχομαι να περασεις τελεια!!!!Φιλια πολλα!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

μαρινακι σου ευχομαι να καταευχαριστηθειτε στις διακοπες σας!!φιλια πολλα και ευχομαι να περασουν πολυ αργα οι μερες.

λενακι μου να περασετε και εσεις τελεια!!!φιλια πολλα

4ywWp2.png

εδώ ειμαι ακόμη να πω την αλήθεια...παρήγγειλα τον ατμομαγειρα.

Τι κάνεις ειρηνάκι????

καλα το πρωί που πήγα για καφέ με τον μπαμπά μου ξεχάσαμε το θερμός, το μπιμπερό και μία σαλιάρα!!!! στον κόσμο μας. Ευτυχώς τα βρήκαμε τώρα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...