Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια κορίτσια!!

Αντε Μαρινάκι αύριο ξεκινάνε οι διακοπές σας!!! Τέλεια!!!!

Το x factor έχει 90€!! Ελένη μου δεν είναι περπατούρα (αν και εμένα δεν μου την απαγόρεψε η γιατρός δε θα πάρω όμως). Αυτό ουσιαστικά είναι σαν παιχνίδι.. στέκεται το μωρό στις μύτες των ποδιών και έχει σαν ελατήρια που βάζοντας δύναμη στις μύτες πηγαίνε πέρα δώθε... μπρος πίσω κλπ... έχει πολύ πλάκα!

Βασικά τώρα που θα βγάλω το ρηλάξ και την κούνια ήθελα να της πάρω και ένα παιχνιδάκι να κάθεται για λίγο.. κατα τ'άλλα αυτές τις μέρες έχω στρώσει στο πάτωμα του σαλονιού ένα παπλωματάκι που πάνω της έχω διάφορα παιχνιδάκια και χαζολογάει εκεί... και δεν φοβάμαι μην χτυπήσει...

PCqNp2.png

ηρθααααααααααααα!!!!ρηνιω μου καλημερα και σε σενα!!!γυρισατε στο σπιτακι σας;;;χριστινα βρε καταλαβα οτι δεν ειναι περπατουρα απλα επειδη μου τη θυμισε ειπα να σε ρωτησω!! :) :) :)

εγω εστειλα τον μεγαλο στη βεργια με τα πεθερικα μου και εμεις θα παμε αυριο!ο καιρος μηπως ειναι χαλι;;;;;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ελα βρε ρηνιω μου!ταιζα το μωρο!η βεργια ειναι αρχες χαλκιδικης,μετα απο τη Καλικρατεια,εχουν τα πεθερικς εκει εξοχικο.

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

μπααααααααααα ουτε γκατζετ ουτε τιποτα...αλλα οκ αυριο θα φυγω κυριακη θα γυρισω δε θα προλαβετε να με πεθυμησετε ! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλα ρε μπουμπου!!

που εισαι ελακο ?μας λειπεις???????

χαχα.

κανω προβα!!

ελακο ποτε θα γυρισεις?

οχι οχι!!!!

αχ ελπιζω να περνατε τελεια εκει που ειστε!!

μμμμμ καπως καλυτερα.καλα θα δω τι αλλο θα σκεφτω

4ywWp2.png

ασε μη σκεφτεσαι αλλα και κουραζεσαι!φτανουν αυτα!!!χαχαχαχα!!!εκανε ο γιος μου κακα και ετσι οπως τον ειχα στο παρκο καθιστο περα δωθε εφυγε το μπαμπερς απ΄τη θεση του και τα μισα κακα πηγαν στο γυμναστηριοοοοο μπουααααααααα αντε καθαριζε....και θα καθαρισει....ασε που σιχαινομαι...μηπως να το πεταξω;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κι εγώ εσένα συμπαθώ Λορεττάκι κι όχι την παλιοΕλένη που και καλά σαβουριάζει παγωτά και χάνει κιλά! Η διατροφή πήγερ υπέρ πίστεως αυτή την εβδομάδα φαντάσου τι έχει να γίνει στις διακοπές!

Στο μποτέ μας κυρία η κόρη μου παρόλο που μας πήρε 2,5 ωρίτσες! Τη θήλασα κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ κανά 2 φορές και λίγο πριν να φύγουμε άρχισε μόνο να γκρινιάζει!Γυναίκα παιδί μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ελα ρε παιδιαααααααααααααααα!!!σκεφτητε οτι τα καταβροχθιζω με το που ανοιγω το ματι μου ομως....ξερετε τι δυσκολο ειναι αυτο;;;;χχαχαχαχαχα!!!

μπραβο στη κορακλα σου!!!μαλλον επαιρνε μαθηματα για το τι θα κανει και αυτη σε λιγα χρονια!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αχ....καλοκαιρακι...εφερες την ερημια στο καφε μας....που ναι οι παλιες καλες μερες...που να αρχισουμε να φευγουμε και διακοπες(ναι για σενα το λεω μαρινα...)

αχχχχχχχχχχ.......:D

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...