Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Γνώμη μου από την στιγμή που θα κάνεις υστεροσκοπηση να κάνεις ταυτόχρονα και prp ωοθηκών και scratching  μόνο καλό θα σου κάνουν 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημερούδια!! Καλά 15ευρώ μανικιουρ ΚΑΙ πεντικιουρ;;; Σοκαρίστηκα!!!! χχαχαχα.... Εδώ στην Αθήνα μιλάμε οι τιμές ειναι διπλάσιες σε όλα γμτ.....:roll::roll:

Ελενάκι εχθές που με ρώτησες αν κοιμάται η μικρή μεσημέρι..βασικά αλλάζει το πρόγραμμα της ημέρας κάθε τόσο.. ας πούμε την τελευταία εβδομάδα καθώς κοιμάται κανένα 2ωρο μετά τις 11...ε, τότε δε νυστάζει και μεσημέρι.. οπότε κοιμάται απόγευμα πάλι...

Σήμερα κατάφερα και την κοίμισα στις 10παρά (και ακόμα κοιμάται) άρα θα κοιμηθεί μεσημέρι και όχι απόγευμα...αυτό μπορεί να το κρατήσει κάποιες ημέρες τώρα... πάντως έτσι κατά τις 7 νυστάζει τρελά και αρχίζει απίστευτη γκρίνια και κοιμάται και τότε κανένα μισαωράκι στο καρότσι και μετά άνετα ξανακοιμάται για βράδυ στις 8.30-9..!!:mrgreen::mrgreen:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινακι καλημέρα!

και δω οι τιμές ειναι τραγικές. 36 ευρώ έδινα εγώ αλλά φτάνει πια!!!!

οσο για τον ύπνο, απ'οτι διαβάζω ο πρωινός υπνάκος ειναι ο πρώτος που κόβουν τα παιδιά...κλααψψψ και ειναι τόσο πολυτιμός για τις μαμάδες!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!!!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Μόλις κοίμησα το μικρο μου και έκανα μια δοκιμη. Τον άφησα στο κρεββάτι του πριν κοιμηθεί εντελώς και κοιμήθηκε!!!! Μόνη μου βγάζω τα ματάκια μου, μου φαίνεται... Θα τα καταφέρω!! Έβαλα στόχο!

Λορέτα με γεια το φορεματάκι! Εγώ πήρα ένα σε μπλε χρώμα με κάτι κεντήματα αριστερά μπροστά στην κοιλάρα μου εεε κοιλίτσα μου! Μια χαρά εντύπωση έκανε και έδωσα μόνο 70κάτι ευρώ!

Όσο για νύχια, έδωσα προχθές 20 ευρώ για πεντικιούρ σε μια κυρία που πήγα στο σπίτι της και δεν μου άρεσε και τόσο... Το κακό ήταν ότι πήρα τον μικρό μαζί γιατί δεν είχα να τον αφήσω πουθενά και αντί να το ευχαριστηθώ, μου βγήκε ξινό από την γκρίνια του...

Πάω για διάβασμα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Χριστίνα εμείς που είχαμε πάει για κάποιες μέρες στο χωριό, είχα πλύνει τη λεκάνη των ρούχων καλά-καλά και την κάναμε μπανιέρα! Μια χαρά μας βόλεψε.

Διαφορετικά υπάρχουν κάτι μπανιερίτσες που διπλώνουν. Νομίζω ότι κάποια τις είχε αναφέρει. Πιθανότατα η Στέλλα που ξέρει πολλά και ο νους της κατεβάζει :-)

Να 'μαι κι εγώ! Αφού δουλειές δε με αφήνει να κάνω η κυρία, ας κάτσω εδώ να χαζολογήσω, άλλο που δε θέλω! Ακόμα ωστόσο να μαζευτούμε, θέλω 1,5 πλυντήριο να βάλω και 2,5 σιδέρωμα καλά πάμε!

Θάλειαααα με απογοήτευσες έχουν σπάσει όλα τα νύχια μου πολύ βαθιά και αύριο έχω κλείσει ραντεβού για μανικιούρ, πεντικιούρ ε και μια αποτριχωσούλα για τις διακοπές, αλλά δεν έχω ποιός να μου κρατήσει τη μικρή οπότε θα είναι guest star! Κι εμένα από τη μύτη θα μου βγει το βλέπω!

ΜΠανιερίτσα εγώ έχω μόνο στο πατρικό μου μία απο τα jumbo που τη χρησιμοποίησα και στο γιο μου όσες φορές πηγαίναμε αλλά στις διακοπές στη θάλασσα δεν παίζει να πάρω εξτρά, απλά θα πλένουμε το μωρό μαζί με τον άντρα μου ένας θα το κρατάει και ο άλλο θα πλένει!

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσακια καλησπερααα,ευχαριστω για τις ευχες..αποστολη τον λενε τον συζυξ καλε..εχω δουλειες με φουντες που λενε και θα μπω πιο αναλυτικα το απογευμα..παντως περασαμε πολυ ωραια χτες..ειχαμε αρκετο κοσμο..φιλιααα..

Nα τον χαίρεσαι Ιωάννα μου!!

Ούτε εμείς παίζει να πάρουμε μπανιερίτσα μόνο για την μια εβδομάδα διακοπών.. θα ακολουθησω το παράδειγμα σου Μαρίνα και ότι γίνει!!

Λοιπόν άσχετο...το μήλο της αρέσει τρελά!!! Ελπίζω να φάει με ευκολία και τα άλλα φρουτάκια που θα μπούνε σιγά σιγά...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

γειαααααα σας!!!!τυχερη εισαι βρε χριστινα μου εμενα ξινιζει πολυ στην φρουτοκρεμα και εχω κανει αρκετους συνδυασμους σε φρουτα αλλα τζιφος!!!τρωει πολυ λιγη δυστυχως...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Θάλειαααα με απογοήτευσες έχουν σπάσει όλα τα νύχια μου πολύ βαθιά και αύριο έχω κλείσει ραντεβού για μανικιούρ, πεντικιούρ ε και μια αποτριχωσούλα για τις διακοπές, αλλά δεν έχω ποιός να μου κρατήσει τη μικρή οπότε θα είναι guest star! Κι εμένα από τη μύτη θα μου βγει το βλέπω!

Μαρίνα η δικιά σου που είναι γυναίκα μπορεί να κάτσει πιο ήσυχη. Ο δικός μου τα πήρε στο κρανίο με τις γυναικείες "ασχολίες" μας...

Πάντως για αποτρίχωση (αρκούδα έχω γίνει...) θα πάω μόνη μου!

Ηρθα!!! αφου εσκασα απο τη ζέστη. Είδε η μαμά μου το φόρεμα που πήρα και της άρεσε αλλά οχι για τα βαφτίσια. Θέλει λέει κάτι αερινο, κατι μοναδικό κατι που να με κάνει σα νεράιδα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κάτι που μόλις με δει ο παπάς θα κολαστεί θα αφήσει την ιεροσύνη και τη γυναικα με τα 5 παιδιά για μένα:mrgreen:

Οπότε για να μη της χάλάσω το χατήρι πήγαμε πάλι αγορά, βρήκαμε ευτυχώς το φόρεμα των ονείρων της και θα μου το κάνει δώρο. Αφου θέλει να πληρώσει, δε φέρνω αντίρρηση. Είναι πολυ ωραίο, αερινο κλπ κλπ...

θα παραγγείλω τον ατμομάγειρα σήμερα και μάλλον και την μπανιερίτσα...

φιλιααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Θέλει λέει κάτι αερινο, κατι μοναδικό κατι που να με κάνει σα νεράιδα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κάτι που μόλις με δει ο παπάς θα κολαστεί θα αφήσει την ιεροσύνη και τη γυναικα με τα 5 παιδιά για μένα:mrgreen:

Ε όχι να κολλαστεί και ο ιερωμένος για να κάνει το χατηρι στη μαμά σου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue: Για πες από πού το πήρες, πώς είναι κλπ!

Άννια μου ξεχάστηκα να σου ευχηθώ για το σύζυγο να τον χαίρεσαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...