Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

βρε νόμιζα πως ξύπνησε ο Πρίγκιπας και λέω πάω για μαμ(θηλασμό)και τελικά ήταν το απέναντι......

ρίχνω τρελά γέλια...

όσο για το βιβλίο το πήρα,καλό αλλά πολύ αυστηρό.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νομιζα οτι εσυ θα πηγαινες.ασε και μου εβαλες ιδεες.και εχω καιρο να παω να κανω επιδρομη στο ξενο ψυγειο.

εγω παντως δυστυχως δεν μπορω να κοιμηθω χωρια απο το μωρο μου.ολο αγκαλια ειμαστε.δεν ξερ1ω αν ειναι καλο ή κακο αλλα και αυτο κοιμαται τοσο ηρεμα και εγω νιωθω τελεια.την εχω πατησει τελειως λεμε

4ywWp2.png

Καλημέρα προυνό προυνό!!!!:D:D:D

Τί κάνουμε όταν έχουμε αυπνίες? μα μπαίνουμε στο parents φυσικα!!!!!

Βασικά μου ξύπνησε στις 4:30 και κοιμήθηκε πριν λίγο.

Λορέτα 5 ευρώ για σίδερο τα δίνω, 9 όμως δεν τα δίνω με τίποτα, αν είναι έτσι να πάω να γίνω κι εγώ σιδερώστρα! Συμφέρει!!!!

Χριστινάκι με παρεξήγησες καλή μου, δεν είμαι τόοοοοοοσο τρελή:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Όχι λοιπόν δε σιδερώνω τα ρούχα μέσα έξω (αν και το έκανα μέχρι 40 ημερών:tongue::tongue::tongue:!!!)

Ιωάννα χρόνια πολλά να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!!!!!!

Στέγια , φτου φτου το βλαστάρι σου είναι απλά τεράστιοοοοοοοο!!!!

Ειρήνη περαστικά!!! Είναι ανάγκη να τα παθαίνουμε αυτά ρε γμτ?

Μαρίνα συμφωνώ, το budget για το φόρεμα της μαμάς κουκουβάγιας δεν χρειάζεται να ξεπεράσει τα 200 ευρώ να μη σου πω 150, τα λεφτά τελείωσαν κυρίες μου, finito, πώς το λένε? Να μη σας πω πως αγόρασα ένα φόρεμα lussile πριν 15 μέρες για τη βάφτιση του γιου της κουνιάδας και έδωσα 68 ευρώ από 100 που είχε, καθώς το κατάστημα έκανε στάνταρ έκπτωση 30% με το καλημέρα σας, και έκανε και πολύ καλή εντύπωση το φόρεμα!!!! (μήπως γιατί παρεπιπτόντως είμαι και κούκλα????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Εμένα ευτυχώς μέχρι στιγμής κοιμάται αρκετά κατά τη διάρκεια της ημέρας, δηλαδή το μεσημέρι ή απόγευμα χτυπάμε 2,5 -3 ώρες σερί!!! Έχει αρκετό καιρό που δεν μου κάθεται καθόλου στο ρηλάξ παρά μόνο για 10 λεπτά αφού φάει:(:(:(, κι αυτό με κόπο και καραγκιοζιλίκια!!! Τον κρατάω αρκετά αγκαλιά, αν και προσπαθώ να μην το παρακάνω, κάθεται και στο κρεβατάκι του και χαζεύει το mobile του ή στο παρκοκρέβατο με τα παιχνίδια του αλλά και πάλι όχι για πάρα πολύ. Το καλό είναι πως τις περισσότερες φορές αποκοιμάται αμέσως με το που τον βάζω στο κρεβατάκι του, με κάποιες εξαιρέσεις βέβαια που γκρινιάζει και θέλει κούνημα περίπου 15 λεπτά. Αλλά γενικά δείχνει πως αισθάνεται πολύ άνετα στο κρεβατάκι του και του αρέσει! Το καρότσι κι εγώ δεν το ξανάβαλα μέσα στο σπίτι μετά την πρώτη βόλτα. Αυτά προς το παρόν.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Λορετα παμε ρεεεεεεεεεε λες δευτερα;;;;ασε το μικρο στη μανα σου και κλεισε μας ραντεβου!πρωι ε;;;; :)

Καθε μανουλα ξερει πως να κοιμισει να κανακεψει και να ηρεμησει το μωρο της!!!Και ο τροπος που επιλεγει η καθε μανουλα ειναι ο σωστοτερος για το μωρο της! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα

τη ειναι καλε αυτο που σας εχει πιασει?

πειραζει που δεν θυμαμαι και πολλα?παντως τα διαβασα ολα μην χασω και τα νεα(και ναι ειμαι και λιγο κουτσομπολα.)

ταο να σε ρωτησω τωρα με την 3 καισαρικη ειδες διαφορα? πονους παραπανω η ενοχληση ?εγω ακομα ψιλοποναω καποιες φορες και αισθανομαι και την μητρα μου πρησμενη να το πω? δεν ξερω καπως περιεργα.

ιωαννα να χερεσαι τον αντρα σου αργυρης η κανω λαθος?

ειρηνακι τη επαθε η πεθερα οταν εμεινες εγκυος? δεν της ειχε περασει απο το μυαλο οτι μια μερα θα ερχοταν?

ελενακι λορεττα δεν ζηλευω λεμε....... ομως με εχετε εκνευρισει λιγο:evil:

σοφια ακομα να γυρισεις? θα ερθεις?

χρυσα καλως ηρθες κουκλακι το μωρο.

εμεις απο εχτες μετακομισαμε στο ξενοδοχειο καλα ειναι η μαλλον καλυτερα γιατι τους εχω ολλους μαζεμενους παιδια ,τουριστες,ταξιτζηδες μια χαρα αν εξαφανιστω μην ανυσιχισετε θα εχω παρει τα βουνα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

μανιταρι μου!!εισαι ηρωας λεμε που βαστας ακομα!

καλε κι εγω δε χαιρετησα τη ταο!ελπιζω να περασατε καλα στα μερη μας και να μας ξαναρθετε συντομα!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ελενάκι σου έστειλα πμ...αντε να μη ζηλευουν και τα κορίτσια!!!;)

Τάο μου να μας ξανάρθεις σύντομα!

Σημερα ΘΑ γιορτάζει ο γιος μου!!! Βασικά εχει δυο γιορτές. Δε ξέρω ποια να κρατήσω βρε κορίτσια! Χθες γιορταζαν οι απόστολοι!!!

Μανιτάρι πριν που μενατε? ειναι καλά στο ξενοδοχείο? πως τα πας γενικά? κουράζεσαι?

Στελλίτσα ο πριγκιψ ειναι αυτό που λεμε ψιλολιγνος (οχι σαν κάτι άλλα μπουμπουλάκια με χοντρά ποδαράκια:mrgreen::mrgreen:).

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ναι λορετακι μου....κι εμενα γιορταζει σημερα ο αντρας μου!!!αλλα τον γιορταζουμε το Νοεμβρη κανονικα !;) σου απαντησα δεν ειδες;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι λορετακι μου....κι εμενα γιορταζει σημερα ο αντρας μου!!!αλλα τον γιορταζουμε το Νοεμβρη κανονικα !;) σου απαντησα δεν ειδες;;;;

αργύρη τον λένε??? δε μου το είπες! και γω τον νοέμβρη θα τον γιορτάζω. Το αποφάσισα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...