Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Γνώμη μου από την στιγμή που θα κάνεις υστεροσκοπηση να κάνεις ταυτόχρονα και prp ωοθηκών και scratching  μόνο καλό θα σου κάνουν 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Εμείς ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πρωτοσχολιάσω καλέ με το μπίρι μπίρι σας?

ΤηνΕλένη που άρχισε από πρωί τημ σοκόλαση και μετέ νευρίσε που δε της μίλαγε καμία?

Την Λορέττα που μας λέει πως δ ,πορεί να βρεί φόρεμα ενώ ακούμε από την φίλτατη Ελενίτσα πως είναι μονδελάκι?

Το Μαρινάκι μας που σιγά σιγά βάζει τα ζουζουνάκια της σε πρόγραμμα?

Την Ιωάννα που γιορτάζει ο μπαμπούλης σας?ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ να τον χαίρεστε!!!!(Τι γιορτή είναι σήμερα?Αύριο ξέρω και για εχτές)

Θάλεια καλό κουράγιο,μια πτυχιακή έχουμε και μάλλον θα την κάνω παρέα με τον Πρίγκιπα...

Χρύσα όπως είδες η κάθε μια βάζει διαφορετικά το νινί για νάνι.......Διάλεξε και πάρε...

Ευάκι μου τι κάνεις?Τι να κένεις και εσυ τρέχεις Βέγγο εε?Πολλά φιλάκια....

Ειρήνη συγκατοίκη με τα πεθερικά?Τι είπες τώρα?Καλύτερα συγκατοίκηση με τα ζωύφια που ξαπόστειλες μς την απολύμανση.....

Εμείς κάναμε το εμβόλιο.......Μια χαρά και είμαστε 7125γρ και 71 εκ....

Φρουτόκρεμα και χορτόσουπα μόλις κλείσουμε τον έκτο..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μου κοριτσάκια καλησπερούδια.....

τι μου κανετε;;;;

Πήγαμε Θεσ/νικη και ξεχασαμε να γυρίσουμε, ήταν από τίς φορές που δεν ήθελα να γυρίσουμε! Ηρθαμε όμως γ@@μ@@το!!! Επιστροφή χθες κατά τις 9 λοιπόν και όπως καταλαβαίνετε σήμερα έγινε χαμός με το συμμάζεμα και τα πλυντήρια.

Βρεθήκαμε και με Λορέτα και Ελένη. Ήταν απλά τέλεια, τα κορίτσια ήταν όπως ακριβως τα περίμενα, γλυκιες και όμορφες μαμάδες, τα παιδάκια τους πανέμορφα, ο μικρός της Λόρετας πολύ ήσυχος και ο μεγάλος της Ελένης καταξανθος..... αχχχχχ!!!! και από ότι πήρε το μάτι μου ξαναβρεθήκατε κοκόνες;;;; εε;;; ζηλεύω!

Τεσπα, ας σκέφτομαι απλά ότι θα ξαναβρεθούμε όταν ανέβουμε πάλι πάνω!

Κατα τ' αλλα πίεση πολύ με τα παιδιά σπίτι, πρέπει να φτιάξουμε προγραμμα μήπως και στρώσουμε λίγο γιατί τώρα είναι πολύ σε υπερένταση, δεν βολεύονται με τίποτα, δεν κουραζονται καθόλου και η Χριστίνα θέλει όλο αγκαλίτσες και γαλα μαμάς- ίσως να ναι τα δόντια - αλλά εγώ τα χω παίξει και κυρίως νιώθω ψυχολογικά φορτισμένη, δηλαδή νιώθω ανικανη, κλαψ, λιγμ!!!!

έχω να κανω και αίτηση για αναπληρωτές και αναρωτιεμαι: θα προλάβω;;; λήγει η προθεσμία για την αίτηση την Παρασκευή και γω πρεπει να αγγαρέψω παππουδογιαγιάδες για τα παιδια ωχ ξυπνησε η μικρή καληνυχτες

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

αχ βρε ελενακο τι θα γινει πια?τιποτα δεν σου ξεφευγει?μαλλον εμενα δεν μου ξεφευγει τιποτα.ελπιζω να μην με ταλαιπωρησει αυτο.

και σταματηστε πια να κανονιζεται εδω μεσα .τωρα θα κανετε και beaute μαζι κυριουλες μου?αμαν πια.ειπαμε οτι ζηλευουμε αντε.

λορρετακι η απολυμανση γινεται δυστυχως για τις κατσαριδες.ασε τα εχουμε δει ασπρομαυρα.ειμαστε σε μονοκατοικια με κηπο μπρος και πισω και εχουμε φαει φρικη.στο τελος θα μας μεινει ψυχολογικο.

ευακι ευχομαι να εχεις κουραγιο και ολοι σου οι κοποι να ανταμοιφθουν.κοιτα να τηρησεις την υποσχεση σου.

στεγια με την συγκατοικιση δεν εχω προβλημα .εμενα μαζι τους 6 ολοκληρα χρονια ενω πληρωνα νοικι για ενα σπιτι που πηγαινα μονο για μπανιο πλυσιμο ρουχων σιδερωμα και κανα υπνο οταν δουλευε ο καλος μου βραδυ και τον περιμενα να σχολασει να παμε μαζι για υπνο σπιτι τους.οχι σε αυτο δεν ειχα ποτε παραπονο.απο φιλοξενεια ειμαι καταυποχρεωμενη.

ταο μου που εισαι εσυ?τι κανει η πανεμορφη οικογενεια?

4ywWp2.png

στεγια με την συγκατοικιση δεν εχω προβλημα .εμενα μαζι τους 6 ολοκληρα χρονια ενω πληρωνα νοικι για ενα σπιτι που πηγαινα μονο για μπανιο πλυσιμο ρουχων σιδερωμα και κανα υπνο οταν δουλευε ο καλος μου βραδυ και τον περιμενα να σχολασει να παμε μαζι για υπνο σπιτι τους.οχι σε αυτο δεν ειχα ποτε παραπονο.απο φιλοξενεια ειμαι καταυποχρεωμενη.

ταο μου που εισαι εσυ?τι κανει η πανεμορφη οικογενεια?

να λοιπόν που έχουμε και κάτι άλλο κοινό

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

βρε καλως την!

εμενες και εσυ με τα πεθερικα?να σου πω με την πεθερα μου ειχαμε τις ιδανικοτερες σχεσεις και ημουν παμπολυ ευτυχισμενη μεχρι που εμαθε οτι ημουν εγκυος (στο πρωτο που εχασα) και την ειδα να αλλαζει.εκει αλλαξα και εγω τελειως.δεν ειναι οτι δεν μου εχει φερθει καλα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εγώ ήμουν φοιτήτρια αλλά φοιτούσα εξ αποστάσεως!!;););););)

και εγώ καλές σχέσεις έχω αλλά δεν είναι για πολύ,ζούνε σε άλλη εποχή.........

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?Ο "ΦΑΚΕΛΟΣ" ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ... ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ....!!!!ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ..!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ετσι κι αλλιως εχουν ζησει σε αλλη εποχη.τελος παντων.

ο γιοκας σου μαζι μην το πιασει το παιδακι σου ειναι μια χαρα.μαλλον απο τα πιο αναπτυγμενα του γεναρη.μπραβο το μωρουλι.μοναχουλα εισαι και δεν κοιμασαι?

4ywWp2.png

Καλώς την Χρύσα....

Ναι τελευταίο βράδυ νύχτα ο μπαμπούλης....

Φτού μη το ματιάσω ΄καλός είναι.....

εντωμεταξύ έκανα χάζι...πάει να τον σηκώσει στο ποπό και αυτός σηκώθηκε όρθιος...

Τρελάθηκε,μπράβο του λέει και της λέω στέκεται όθιος στον καναπέ...και χοροπηδάει κιόλας.....μιλάμε τρελάθηκε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτα Χρύσα.....

Ειρήνη είδες τι έγραψα?Ζούνε σε άλλη εποχή...Έχουν παραμείνει δεκαετία 50..............

την κάνω....

πάω για μαμ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

ποποποπ ρεζίλι...κάθε βράδυ τα ίδια εκτός από το ξύπνημα για τον Πρίγκιπα ξυπνάω και όταν κλαίει το απέναντι μωρό που είναι και 6 μήνεσ μεγαλύτερο..............

cIhqp3.png

9knMp3.png

εδώ είμαι πάτε για τούφες?????????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

δεν μπορεις να κανεις τιποτα ρε κοριτσακι.δεν μπορουμε να αλλαξουμε κανενος τα μυαλα και πως βλεπουν το καθετι.

καλη ορεξη. οσο για το απεναντι παιδακι ...

εκει δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα ,εκτος και αν τους κανεις δωρο κανενα απο τα βιβλια που εγραφε η λορετα,κοιμησου παιδακι μου.επιτυχια ο τιτλος

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...