Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια εμενα χτες μου ηρθε περιοδος και ποναω χαλια..δεν θα παω στο γιατρο τελικα θα περιμενω να καθαρισω..σε λιγο θα παμε στην εκλησσια να παρουμε την ευχη αντε να μας διαβασει ο παππουλης μπας και ηρεμησουμε λιγο γιατι δεν αντεχω αλλο αυτη τη γκρινια..

:-D

ποιος σε συγχησε μανιταρακι μου?εμεις τι θα κανουμε που με το που τελειωνει το γευμα του δειχνει να ζοριζεται?και μενα ρουθουνιζει και δειχνει σαν να εχει μαζεψει διαφορα η μυτουλα του.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εγω αννια μου δεν προκειτε να παω στον γιατρο.αυτο περιμενει το γαιδουρη...........

10 μηνες τιποτα καλα να παθει θα το κρατησω κανενα χρονο ακομα.

οσο για την ευχουλα καλη ειναι ομως μην περιμενεις και θαυματα.

ειρηνη οπως καταλαβες το γαιδουρη ο αντρας μου .

οταν λες ζοριζεται εννοεις οτι πειναει ακομα?στην μυτουλα ορο εγω της τον βαζω και της ανοιγοκλεινω την μυτουλα με τα χερια μου (οπως φυσαμε εμεις )και της φευγουν ολα.βεβαια εγω εχω κολλημα μετις μυξουλες και τον οορο

izE6p2.png?S6UQkQqM

και εμενα ειρηνη α ιδια κανει σε καθε γευμα μετα ζοριζετε σαν να θελει να κανει κακα και δεν μπορει τι κακο ειναι αυτο??

μανιταρακι και εγω ειχα τσακωθει με το συζυγο αλλα ολα οκ..δεν τον παιρνει να τσακωνομαστε γιατι μετα θα τον ζαλιζω για μερες οποτε κανει τουμπεκι..

:-D

Καλησπερα κοριτσακια μου!!Εδω ειμαι κι εγω!Ειχα επισκεψεις το πρωι γι αυτο δε μπορεσα να μπω καθολου..και τωρα τελειωσε ταισματα και κοιμισματα!Λοιπον Μαρινακι μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου,ετσι χαλια ηταν ο δικος μου πριν 4 μερες...συνεχεια μου εκανε και απνιες απο το μπουκωμα και αναγουλιαζε επισης συνεχεια επειδη καταπινει τις μυξουλες του μου ειπε η γιατρος και σα να εβηχε κι ολας,τον πλακωσα στους ορους και σηκωσα και το στρωματακι του για να κοιμαται με το κεφαλακι ψηλα και να μη μπουκωνει,κατ΄εντολη της παιδιατρου!Ολα καλα θα ειναι θα δεις,μπορα ειναι θα περασει!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τα παιδακια σας Χαρα και ειρηνουλα ειναι κουκλια!!!Δεν εχω λογια!!!!Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα ετσι;;γερα να ειναι παναγιαι μου!!Επισης ξεκινησαμε κι εμεις επιτελους το αθλημα και ρε παιδια πονουσα πααααααααααρα πολυ.....σα να ξαναξεπαρθενιαστηκα....τεσπα...μανιταρακι μου υπομονη...μιλα του για να ξαλαφρωσεις...εγω αυτο κανω...γιατι αλλιως.....ΜΠΑΜ!!!!θα σκασω!!!!Φιλια σε ολες σας!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ μανιταράκι πολύ γέλλασα με το "γαιδούρι"!!! Μας φουντώνουν κι αυτοί ώρες-ώρες λες και δεν καταλαβαίνουν ότι τα νεύρα μας είναι ήδη κρόσια με τα ξενύχτια και την κλεισούρα!

Ειρήνη όντως άλλαξε το παιδάκι σου και ομόρφυνε κι άλλο! Μου αρέσει που του στρώνει και το μαλλί, το δικό μας ηλεκτρίζεται και είναι συνέχεια σηκωμένο πάνω, σαν πάνκ είναι! Όσο για την παιδίατρο την ώρα που μιλούσαμε μου ειπε ότι θα έφευγε σε ένα δύωρο, οπότε επειδή είναι μακρυά δεν προλαβαίναμε να πάμε! Τι να πεις, όταν τους χρειάζεσαι είναι ζόρι να μην τους βρίσκεις, αλλά κοντά μας δεν έχω βρει κανέναν άλλο καλό, και τη συγκεκριμένη μέχρι στιγμής την εμπιστεύομαι!

Η ζουζούνα μου κοιμάται εδώ και κάμποση ώρα και δείχνει πιο ήρεμη, ενώ υπάρχει απόλυτη ησυχία στο σπίτι αφού και ο άντρας μου και ο Γωγουλίνος κοιμούνται επίσης! Εγώ έχω τρελή υπερένταση και δε μπορώ να ηρεμήσω, ανυπομονώ να ξυπνήσει η μικρή να δω πώς είναι και ο άντρας μου για να πάει να μου κουβαλήσει το ζαχαροπλαστείο ολόκληρο μήπως και φτιάξει η διάθεσή μου!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δέχομαι παραγγελίες!!! Ειδικά εσύ που έχασες και όλα τα κιλά το δικαιούσαι με το παραπάνω, εγώ που κανονικά δεν πρέπει να τρώω τι γίνεται!!!

Exεις ακομα καιρο εσυ μεχρι να σαραντησεις!!!Προλαβαινεις ανετα!!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Koριτσάρες μου γειά σας...

Εμείς είμαστε καλά μετά το ξενύχτι...

Καλέ καλά λέω το γκρούπ μας έκανε τα πιο όμορφα μωρά......

Φτου σκόρδα σε όλα τα μπεμπόνια μας.....

Φιλάκια...

Μαρινάκι υπομονή......

Εγώ θα πάω σήμερα στο γιατρό....

Ακόμα δεν έχω τελειώσει από τα λόχεια αλλά μου είχε πει οτι θα με δει στις 20 μέρες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...