Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, mariamik είπε:

Κορίτσια καλήμερα, πήγα εχθές στον κύριο Θωμά Σταυρακ...στο Γένεσις που προτεινε μια κοπέλα από εδω...εμεινά ικανοποιημένη εσεις έχετε κάποια εμπειρία με τον συγκεκριμένο?

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι φόρεμα υπερπαραγωγή ήταν αυτό που κόστιζε μισό μισθό?

Εγώ με έκπτωση αυτά που είδα το ένα είχε 220 και το άλο 200, βάλε και παπούτσια, τσάντα κλπ, μαζεύονται πάλι κάμποσα! Κι εγώ το σκέφτομαι πάντως με τα κιλά, ΑΝ (που δεν το βλέπω έτσι όπως πάω) καταφέρω να χάσω τιποτα ακόμα φαντάζομαι δε θα στέκεται καλά, αν το αφήσω και ψάξω αργότερα φοβάμαι ότι δε θα βρίσκω τίποτα!

Λορέττα το γυμναστήριο πού το βαζεις και παίζει ο μικρός? Επίσης τα μωρά σας πώς κοιμουνται? Με πιπίλα, γάλα, κουνώντας τα ή μόνα τους?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα ο δικός μας κοιμάται μόνο με κούνημα... ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ!! Ευτυχώς που στο σπίτι έχουμε μια κουνιστή πολυθρόνα που μας έχει σώσει. Τα δύσκολα είναι όταν κοιμόμαστε κάπου άλλου. Υπάρχουν μήπως κουνιστές πολυθρόνες πτυσόμενες με θήκη μεταφοράς;;

ΛΟρετακι....ενα θα σου πω,ελα στη Καλαμαρια!εχει κανα δυο μαγαζακια ετσι για πιο καλα ρουχα και εχει και ρεξεβσκι!τα συνδυαζουμε ολα παιδι μου!! :) :) :)

ναι...τελικα δε κοιμηθηκα...γιατι δε με αφησα ο μεγαλος!!!καλο;;;;;;

τωρα σε λιγο θα ρθει ο συζηξ και ετοιμαζω τραπεζι...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

παιδια εγω δεν εχω κοιμισει καποιο παιδι μου με κουνημα(εξον αυτο του καροτσακιου...:) ) και τα δυο εμαθαν να κοιμουνται μονα τους απο μικρα!γαλα,πιπιλα,καληνυχτα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ωχ Θαλίτσα καλή δύναμη γιατί και ο μεγάλος μου έκανε τέτοια και ήθελε χέρια αλλά τώρα προσπαθώ να μην επαναλάβω το ίδιο λάθος γιατί τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση ήθελε όλο και περισσότερη ώρα κούνημα για να αποκοιμηθεί και καταλήγαμε να κουνιόμαστε για μισή ώρα και βάλε για να κοιμηθεί στο κρεβατάκι του κανένα τέταρτο! Η μπουμπού τελεταια μου κάνει τσιριμόνιες αλλά τη θηλάζω ηρεμεί την αφήνω στο κρεβατάκι τσιρίζει την ξαναπαίρνω και πάλι από την αρχή. Προσπαθώ όμως να την αφήνω στο κρεβατάκι της ενώ είναι ήρεμη αλλά όχι κοιμισμένη για να μάθει να κοιμάται εκεί! Μπράβο ρε Ελένη πολύ καλά τα έχεις καταφέρει εσύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

τους εβαλα και του δυο μικρους στα κρεββατακια τους και προσπαθησα να τους μαθω να κοιμουνται μονοι τους...δεν ειναι ευκολο....εδω και ενα μηνα ξυπνουσα πανω απο δεκα φορες το βραδυ αλλα τωρα εχουν ψιλοστρωσει τα πραγματα...ειναι το μοναδικο παργμα που ελεγα οτι θα κανω απο οταν ημουν εγκυος και το τηρησα...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πως να τον καταφέρω βρε κορίτσια να κοιμάται μόνος του;

Εδώ και κοιμισμένο που τον βάζουμε στην κούνια του, πολλές φορές μόλις τον ακουμπάμε ξυπνάει και άντε πάλι από την αρχή!! Έτσι και τον αφήσω χωρίς να κοιμάται ακολουθούν 2 σενάρια: βάζει αμέσως τις φωνές, ή αρχίζει να κοιτάζει γύρω-γύρω, ξυπνάει και μετά θέλουμε το διπλάσιο χρόνο για να τον κοιμήσουμε... SOS κορίτσια!! τα χεράκια μου!!

κοριτσια μπαιν στα γρηγορα γιατι εχω ετοιμασιες γιορταζει ο αντρας μου σημερα και θα εχουμε κοσμο...και εγω στον υπνο των μικρων ετσι ειμαι στην κουνια και μονα τους για υπνο..μονο σε ιδιαιτερες περιπτωσεις κουνημα π.χ δοντια η αοταν ειναι αρρωστουλικα..η μαρια που επαιρνε πιπιλα κοιμοτανε αμεσως..ο μπεμπης που δεν παιρνει γκρινιαζει κανει κολοτουμπες αλλα μετα κοιματε..σημερα που πηγα για εξωτερικες δουλειες εχει πεσει ξερος απο τις 3,30..το κολπο ειναι να κουραζετε και για κανα 3να μην κοιματε ωστε να κοιμηθει καλα εστω 2ωρες το μεσημερι..θαλεια αφησε τον και λιγο να κλαψει μια 2 τρεις θα το καταλαβει και θα κοιμηθει..βαλτου to mobile μηπως το χαζεψει και του εθει υπνος..τι να πω..για πες το προγραμμα μηπως μπορω να σε βοηθησω

Θα είναι λίγο δύσκολο Θάλεια μου τωρα γιατί έχει συνηθίσει αλλιώς, αλλά σου λέω νομίζω ότι τον βάζεις ενώ είναι ήρεμος αλλά όχι κοιμισμένος αν τσιρίξει τον σηκώνεις και συνεχίζεται μέχρι να μείνει ήρεμος στο κρεβάτι του! Στην αρχή θέλει πολλαπλάσιο χρόνο αλλά μετά αποζημιώνεσαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν σας πρόλαβα :-(

Ακολουθούμε το βράδυ τα γνωστά. Δηλαδή μπάνιο, γάλα και ύπνο (μετά από κούνα-κούνα βέβαια). 22.30-23.00 έχει κοιμηθεί

Το βράδυ θα ξυπνήσει γύρω στις 3 για φαγητό και μετά πάλι στις 7.00-7.30 πάλι για φαγητό.

Κατά τις 10.30-11.00 κοιμάται για περίπου 45 λεπτά και μετά κοιμάται πάλι το μεσημέρι και περίπου 1 ώρα. Το απόγευμα κοιμάται σπάνια. Συνήθως αν βγούμε βόλτα με το καρότσι που τον νανουρίζει.

Το κακό είναι ότι τον βάζουμε για ύπνο και μετά από 2-3 λεπτά ξυπνάει και γκρινιάζει!

Καμιά πρόταση;; Όλες καλοδεχούμενες!

Με το γάλα πόσο συχνά τα ταίζετε; Εμάς δεν αντέχει για παραπάνω από 3 ώρες! Το πολύ 3.5!!!Αν αργήσουμε παραπάνω σηκώνει τον κόσμο με τις φωνές και τα κλάματα!!

Για αυτό έχουμε κάνει και 34562 δίπλες στα χεράκια και τα ποδαράκια...

λοιπον κ εμενα εχει καθε 3ωρες που τρωει το πολυ κ εμεις 3,5αντε 4στις μεγαλες νυστες..ποσο γαλα του δινεις??κρεμες τρωει καθολου??εγω να σου πω το δικο μα προγραμμα οταν ειναι σταθερο..ξυπναμε το πρωι κατα της 9τρωμε κ κοιμομαστε 11,30=12,00μετα φρουτοκρεμα και προσπαθω να τον κρατησω ξυπνιο μεχρι 3της που θα ιει γαλα και θα τον βαλω για υπνο..ποτε κοιματε 1ωρα ποτε 40λ ποτε κ 3..:roll:μετα θα φαμε στις 6παλι κρεμα βανιλια θα κατσουμε λιγο να παιξουμε κ 8,30-9υπνος παλι θα ξυπνησει και θα τον κανω μπανακι θα πιει γαλα και στις 11υπνο 12τον ταιζω μεσα στην νυστα του ρευετε τον κραταω 10λ κ για νανι παλι..κοιταω βεβαια απο τα 150που πινει στα γευματα του να του δινω 180να τον πιανει καλυτερα..αν δεν ειναι ανησυχος μπορει να μου ξυπνησει κατα της 6-7-8να πιει γαλα αλλιως καθε 2-3ωρες ξυπνιος....:evil:

τον μικρο εχεις δοκιμασει να τον κοιμισεθις στο καροτσι??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...