Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χμμ πρέπει να πάρω πάρκο τελικά γιατί το άλλο μιας και δε χρησιμοποιήθηκα το πήγα στο Γιάννενα για να κοιμούνται όταν πηγαίνουμε. Το καρότσι δε θέλω να το βάζω μέσα στο σπίτι και για τις βρωμίτσες αλλά και για να μη μας γίνει συνήθεια γιατί το γιο μου σε κάποια φάση τον παρακουνούσαμε εκεί για να κοιμηθεί και δε θέλω να το ξανακάνω αυτό με τίποτα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χμ...μαρινακι εχεις απολυτο δικιο γιατι εγω ημουν πολυ ανετη με αυτο το μωρο και οπου και να πηγαινα τον εβαζα στο καοτσι να κοιμηθει και σπιτι που ημασταν παλι στο καροτσι και μου χαλασε ο υπνος του φυσικα......εχει τωρα περιπου μια εβδομαδα που δεν τον κοιμιζω καθολου στο καροτσι και κατι παμε να κανουμε....;)

κανενα μυστικο χρυσα μου..απλα ειναι βολικο μωρο...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΟΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΘΙΣΤΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ..!!ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΗ..ΟΠΩΣ ΝΑ΄ΝΑΙ,ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΕΙ..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλα και ο δικος μου πεφτει στο παρκο,και με τα μαξιλαρια δηλαδη παλι πεφτει αλλα βλεπω οτι το προτιμαει πλεον απο το ξαπλωτο....τρεχω τον σηκωνω και σταματαει η γκρινια...!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσια!

πήγα να βρω φόρεμα και δε μου άρεσε ΤΙΠΟΤΑ!!! δεν ειναι και το σώμα μου στην κατάλληλη φάση.

Εμένα ο μικρός ΔΕ κοιμόταν με τίποτα αλλά τώρα τον έστρωσα (με την εκπαίδευση που λέγαμε...)

Τώρα ξυπνάει γύρω στις 8 με 8μιση κατά τις 10 ξανακοιμάται για καμιά ώρα ή και μιάμιση, το μεσημέρι κατα τις 2 ξανακοιμάται και το απόγευμα αν δεν ειμαστε έξω πάλι (φροντίζω μέχρι τις 6 με 6μιση). Χθες βέβαια ήρθε απο την πεθερά μου φοβερά κουρασμένος και κοιμήθηκε στις 8...

Το βράδυ βέβαια ξυπνάει αρκετά αλλά μη τα θέλουμε και όλα. Οσο για την ημερα κάθεται πολυ στο ριλάξ, παιζουμε πολυ στο γυμναστηριο και τώρα θα αρχίσω να τον βάζω στο παρκοκρέβατο με μαξιλάρια όπως το ελενάκι...

Δεν τον βάζω καθόλου στο καρότσι παρα μόνο για βόλτα, ουτε στο κρεβάτι του αν δεν ειναι να κοιμηθεί.

αυτααααααα

Α το καινουριο ειναι οτι μεχρι το μεσημέρι δε θέλει να φάει! τρώει απο το απόγευμα και μετά!!!!!

Το πρωί ολο κάτι του αποσπάει την προσοχή. Εχει να κοιμηθεί την ώρα που θηλάζει απο 3 μηνών νομίζω!!!! αχ μεγάλωσε το αγοράκι μου!!!

πάω για ξάπλες και γω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Επιτέλους κοιμήθηκε!!!!!!! Για να δούμε για πόσο...

Να δω τι θα προλάβω να κάνω στο μεταξύ...

Διάβασμα

Ξεκούραση

Μαγείρεμα

Σφουγγάρισμα

Πλύσιμο μπιμπερό

Σίδερο

....

Θα προτιμήσω την ξεκούραση... :-) :-) :-)

Επιτέλους κοιμήθηκε!!!!!!! Για να δούμε για πόσο...

Να δω τι θα προλάβω να κάνω στο μεταξύ...

Διάβασμα

Ξεκούραση

Μαγείρεμα

Σφουγγάρισμα

Πλύσιμο μπιμπερό

Σίδερο

....

Θα προτιμήσω την ξεκούραση... :-) :-) :-)

ΝΟΜΙΖΩ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..!!!:D:D:DΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΑΛΕΙΑ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λορέττα ρίξε μια ματιά στη raxevsky. Πήρα ένα φόρεμα για ένα γάμο και έχει πολύ ωραία σχέδια-χρώματα και οι τιμές είναι λογικότατες!

Λες ε? δε το είχα σκεφτεί. Θα πάω. Γιατι βρήκα ενα φορεματάκι που μου άρεσε (δε τρελάθηκα κιολας) και μου ειπαν 450 με την εκπτωση:evil: Ε ΟΧΙ!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...