Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ελα ρε συ λορετα!!!ας πηγαινες να τον αφησεις λιγο το πρωι στο φαρμακειο και να πηγαινες ρε παιδι μου!!!!φυσικα βεργια....και θα εχει και κ@λοκαιρο....:(

δίκιο έχεις...μάλλον βαριέμαι ε?:mrgreen:

εμείς το άαααλλλλοοοο σουκου εχουμε κλεισει χαλκιδική τριήμερο. Αντε να κανουμε το πρώτο μας μπάνιο! Θυμάσαι ενα μπάνιο που ΘΑ εκανα εχθές????? ε θα το κάνω σήμερα.....ππππιιιιιιιιιιφφφφφφφ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ακομα δε ξεβρωμισες;;;;αντε πηγαινε τωρα που κοιμαται το βλασταρι σου!!!τριημερο με το μωρο ε;;;;ζηλευω......

εμεις ειπαμε να αδιαθετησω πρωτα και μετα ενα διημερο καλλιθεα αλλα μονοι μας χωρις τα παιδια....για να δουμε......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ααααααααα!!!δε σας ειπααααα!!!μιλησα χτες με τον κελακο!ειναι καλα τρεχει και οπως ειναι φυσικο δε φτανει κατα τα αλλα καλα ομως!!:) εχετε ολες πολλα φιλια και χαιρετισμους!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!!

Είχα μέρες να διαβάσω το μπιρ μπιρ σας και έχει μαζευτεί τόσο που τρόμαξα!!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Εγώ έχω χάσει λίγο τη μπάλα με το διάβασμα... Τι το ήθελα το μεταπτυχιακό με το μωρό!!! Τουλάχιστον να τα καταφέρω να μην πάει χαμένος τόσος χρόνος και προσπάθεια... Για να δούμε... Πρέπει να τελειώσω και τα σχετικά με τη βάπτιση γιατί σε 10 μέρες φεύγουμε για διακοπές (2 εβδομάδων!!!!!) και έχω αρχίσει και αγχώνομαι... και με αυτό....

Σε 10 μέρες θα αρχίσουμε και κρεμούλα και θα έχει πολύ γέλιο... ήδη πήραμε μπλουζοσαλιάρα για να λερωνόμαστε άφοβα :-)

Χρύσα καλως ήρθες στην παρέα μας. Είδα ότι μένουμε και σχετικά κοντά! Μήπως καταφέρναμε να πιούμε ένα καφεδάκι κανένα πρωινό! Τι λες;;

Επιτελους!!ενας ανθρωπος στο καφε!!!μπραβο βρε θαλεια και χαρα το κουραγιο σου που διαβαζεις και προσεχεις και το μωρακι σου συγχρονως!!!Ολα καλα θα πανε γιατι απ΄οτι φαινεται εχεις θεληση και πεισμα! ;)

αχ τι ωραια που φευγετε διακοπουλες...εμεις εεεεεχουμε ακομαααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σου βρε χρυσα....με του τουφεκι σας κυνηγαω σημερα!!χαχαχαχα!!εγω μολις τον κοιμισα τον δικο μου,κοιμαται περιπου 2,5 ωριτσε το μεσημερι!ακομα ομως δεν εβαλα τον μεγαλο μου...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Νέκρα στο καφέ σήμερα! Εγώ από το πρωί στο τρέξιμο χωρίς να κάνω και τίποτα επί της ούσίας δηλαδής! Μας έχουν κόψει και το νερό γιατί έγινε μια ζημιά από κάτω που ξιλώνουν τα πεζοδρόμια και είμαστε τέλεια! Η κόρη μου σας είπα ότι άρχισε κόλπα και θέλει όλο αγκαλίτσες? Εκτός αυτού αποκοιμίζεται ενώ θηλάζει και μόλις τη βγάλω παταει τις τσιρίδες! Εσάς σε τι φάση είναι τα μικρά σας? Α, και στο ρηλάξ κάθεται μόνο το μεσημέρι την ώρα που ταίζω το ΓΙώργο και χαζεύει μαζί του, δεν ξέρω που να τη βάλω πια από το κρεβάτι μας έχει γίνει πολύ επικίνδυνη και κάποια στιγμή θα πέσει, από το γυμναστήριο το σκάει, στην κουνια δεν κάθεται, σκέφτομαι να πάρω πάρκο και να το βάλω στο σαλόνι, αλλά κι ο μικρός εν είχε καθήσει καθόλου. ΓΙα δώστε καμιά ιδέα ή στο ίδιο καζάνι βράζουμε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ 2.5 ΩΡΕΣ..!!ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ..!!ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαρινακιιιιι!!!εγω παντως τον βαζω και καθεται στο παρκο!τωρα καθεται,πριν δυο μερες τον εβαζα ξαπλωμενο αλλα τωρα με μαξιλαρακια γυρω γυρω καθιστο!επισης ανεβασα και το καρεκλακι του φαγητου και καθεται και εκει για λιγο...παντως εχει γινει και εμενα απαιτητικος η αληθεια ειναι αυτη!

χρυσα οχι δε με θελει κανονικα αλλα επειδη ειναι το μωρο ....με θελει....καταλαβαινεις...τεσπα....σε λιγο θα κοιμηθουμε και θα ξεκουραστουμε(λεμε τωρα...:) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

ναι....αλλα μαλλον τον ματιαξα και δε λεει να κοιμηθει!!χαχαχαχα!!!

λοιπον ξυπναει ας πουμε 8.30 με 9.00 κατα τις 11,30 ξανακοιμαται καμια ωριτσα τουλαχιστον και μετα 2.30 με 3.00 για μεσημερι,το απογ ξυπναει κατα τις 17.30 αλλα τον κραταω και μετα κοιμομαστε για βραδυ κατα τις 21.30-22.00!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...