Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και εμένα πολύ ! Γιατί είμαι του φυσικού απλού και όχι πολλά πολλά. Έχω στην συλλογή μου , την κλασική τους κουνιστή καρέκλα, έχω το σετ αποθηκεύσεις τύπου μοντεσορι για τα παιχνίδια και οδεύω προς το να αγοράσω κρεβάτι . Α και έχω την παπουτσοθηκη και ένα τρομερό έργο τέχνης θα πω, καλάθι άπλυτων ! 

Μη με γελάνε τα μάτια μου,60-70 ευρώ ένα καλάθι για άπλυτα!!????

Το σετ αποθήκευσης είναι εκείνο το έπιπλο με τα κουτιά? πολύ πρακτικό!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αχχχ λορετακι μου ευχαριστω!!δε θα λεγα οχι για βιολογικα κολοκυθακια! ;) και εμενα τα πεθρικα μου εχουν μπαχτσε αλλα προς το παρον...μονο αγγουρια βγαζει!χαχαχαχαχα!!!εχω το μπεμπακι μου καθιστο στο παρκο ,παιζει και τον καμαρωνω!μιλησα και με χαρουλιτα ειναι καλα δεν εχει νετ φιλια σε ολες ειπε!! :)

μόλις βγουν τα καινουρια θα σου φέρω...:P και σουπερ ντοματίνια!

Βλέπω την νταντά στον σκάι. Κάθε φορά που το βλέπω αγχώνομαι μήπως μεγαλώσει ο μικρός και αρχίσει και μου ρίχνει ξύλο:evil: μα τι παιδιά!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/16-23-Steamer-cooker-blender-Babycook

θα παραγγείλω και γω στελλίτσα...εμείς μαζί θ'αρχίσουμε στερεές ε??? πώς νιώθεις?

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝΜΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ?ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΕΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ.....

ΟΠΟΤΕ.....ΠΑΤΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ....

Α!!!ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΕΕ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γειααααααααααααα σας!!!τι κανετε?

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΑΣ ΕΞΟΧΑΣ?

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΕΕ?

ΤΕΛΕΙΑ...ΠΟΤΕ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Στελλίτσα εγώ από το Imaginarium το πήρα.. είναι ένα κατάστημα με παιχνίδια σε διάφορες περιοχές... 115 ευρώ.. το πουλάνε και σε άλλα καταστήματα αλλά πιο ακριβά νομίζω.. (γύρω στα 140-150)

Κορίτσια τέλειος ο θηλασμός αλλά ΠΡΕΠΕΙ τα μικρούλια σιγά σιγά να γνωρίσουν και άλλες τροφές ...για το καλό τους είναι...εξάλλου ο θηλασμός μπορεί να συνεχιστεί για όσο εσείς θέλετε τις υπόλοιπες ώρες!

Αχχ και εγώ θα ήθελα λαχανικά από μπαχτσέ... ντελίβερυ στην Αθήνα κάνετε;; :D

PCqNp2.png

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝΜΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ?ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΡΕΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ.....

ΟΠΟΤΕ.....ΠΑΤΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ....

Α!!!ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΕΕ?

ετσι ακριβώς νιώθω και γω! Τον βλέπω οτι θέλει να δοκιμάσει και άλλες γεύσεις...απο την άλλη κλεινει ενας μεγάλος κύκλος, αυτός του αποκλειστικού θηλασμού και αυτό με συγκινεί. Μεγαλώνουν τα μωρά μας! Και γω δε θα τον κόψω τον θηλασμό, θα του δίνω οσο συχνά θέλει αλλά εχω μια αισθηση πως θα του αρέσει το μαμ γενικά και ισως το γαλατάκι το βάλουμε σε δεύτερη μοιρα. Πάντως δε θέλω με τιποτα ετοιμες τροφές. Ισως μόνο ρυζάλευρο, που θα το φτιάχνω με δικό μου γάλα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Στελλίτσα εγώ από το Imaginarium το πήρα.. είναι ένα κατάστημα με παιχνίδια σε διάφορες περιοχές... 115 ευρώ.. το πουλάνε και σε άλλα καταστήματα αλλά πιο ακριβά νομίζω.. (γύρω στα 140-150)

Κορίτσια τέλειος ο θηλασμός αλλά ΠΡΕΠΕΙ τα μικρούλια σιγά σιγά να γνωρίσουν και άλλες τροφές ...για το καλό τους είναι...εξάλλου ο θηλασμός μπορεί να συνεχιστεί για όσο εσείς θέλετε τις υπόλοιπες ώρες!

Αχχ και εγώ θα ήθελα λαχανικά από μπαχτσέ... ντελίβερυ στην Αθήνα κάνετε;; :D

χριστινάκι κάτι θα κάνουμε και για σένα!!!! έχουμε και αχλαδιά γεμάτη. Περιμένει τον μικρούλη!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσια παλι σκατα κοιμηθηκα..τι θα γινει επιτελους με αυτο το πραγμα??δεν μπορω να παρω τα ποδια μου..ειμαι ξυπνια απο τις 8,30κοιμηθηκα στις 2,30και εκεναα και 3-4διαλειματα για ταισμαρα και ιστοριες...πονανε τα ματια μου..και εχω να κανω και δουλεεις για αυριο..γιορταζει ο συζυξ και πρεπει να τα συγυρισω ολα..

μια χαρα ημαστε μεγαλωνουμε καιν θεριευουμε....

η βαφτιση θα γινει στις 12/9 τελικα και εχω ηδη παρει προσκλητηρια και μπομπονιερες τωρα ψαχνω για βιβλιο ευχων και αλμπουμ και τα διαδικαστικα της γιορτης...

εσεις τι κανετε?τα μικρα σας?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Μπαίνω κυριολεκτικά σαν την αστραπή, κι όχι όπως κάνω συνήθως που τελικά κάθομαι μία ώρα!!!!

Έχω δύο πολύ σοβαρά θέματα:::::::::8-)8-):cool:

1) Νομίζω πως αν αρχίσω να σημειώνω πόσες ώρες περνάω μέσα σε ένα μήνα στην κουζίνα, πιθανότατα μια βδομαδούλα τη συμπληρώνω, γκρρρρρρρρ!!!!

2) πρέπει να μου βρείτε άμεσα μία κλινική αποτοξίνωσης (όχι από αυτό που σκέφτεστε λυσσάρες γιατί είμαι σίγουρη ότι εκεί πήγε ο νους σας, φτου σας βρε!!!!!;););)), από το σιδέρωμα, πρέπει να απεξαρτηθώ επιτέλους!!!!!

Στέγια, ο γιατρός σας τί σας είπε για την εισαγωγή των στερεών?

Χριστίνα μιτσισόλες τελικά τα παπουτσάκια???? κρίμα ρε γμτ. Τί συνέβη? Κοίταξε, μου λένε πως η αρχοντομουτσουνάρα μου τα φτιάχνει πολύ ωραία (ψωνάρα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:), οπότε αν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ ευχαρίστως. Ποιό ήταν το πρόβλημα οεο????? Με τη δουλειά πολύ καλά κάνεις, εγώ δε με βλέπω για freelancer έτσι μάλλον θα επιδιώξω να δουλέψω part time σα το Λορετάκι!

πρινσι αστα...πονεμενο θεμα το πρωτο.....οσο για το δευτερο....εγω τουλαχιστον δεν εχω τετοιο θεμα...μαλλον με παρακαλανε τα ασιερωτα να τα σιδερωσω!!!χαχαχαχα!!!γλυκουλα αντε με το καλο κοριτσι μου οι προετοιμασιες!!!πρεπει κι εμεις καποια στιγμη να αρχισουμε ΛΟρετιους;;;;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Πρινσι μου τι κάνεις πως είναι ο μπέμπης?

Καμιά δεν μου απαντησε για το κουταλάκι που σας είπα νομίζω με γράφετε λίγο με την καλή την έννοια βεβάιως βεβαίως!

Εμεις βαφτήζουμε την μικρή μας στις 31/7 και εφτιαξα μόνη μου τις μπομπονιέρες ,τα γλυκά του κουταλιού,τις μπομπονιέρες για τα μικρά και το βιβλίο ευχων πήγαμε και το Σάββατο και μας πήρε ο νονος τα βαφτηστηκά πήρα και φόρεμα και τελειώσαμε!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Ελενίτσα, είναι άνιση η μάχη, δυστυχώς!!!!!!:D:D:D

Μπήκα στον πειρασμό να φέρω μία γυναίκα να μου σιδερώνει (ω ναι!!!), που έχω ακούσει από άλλες γειτόνισσες ότι είναι σούπερ και είπε 9 ευρώ την ώρα!!!!:o:o:o. Καλέ είμαστε σοβαροί???? ποιές νομίζουν ότι είναι??? Έτσι γύρισα πάλι στα παλιά!!!

Γλυκούλα με το καλό η βάφτιση!!

Ιωάννα σε ταλαιπωρούν τα πιτσικολίνια μωρέ?????

Μαράκι εγώ δεν έχω τέτοιο κουταλάκι, αν και κάπου το έχει πάρει το μάτι μου και μπορεί να το χτυπήσω καθότι τρελαίνομαι για γκατζετάκια!!!!

τελικά νομίζω πως μόνο εμείς δεν έχουμε κανονίσει ακόμα για βάφτιση ε? καλά, λέμε για Οκτώβρη, οπότε προλαβαίνουμε, σωστά????

σας ευχαριστω και εσεις το ιδιο...

εγω φορεμα τωρα ψαχνω γιατι μου εχουν μεινει κιλα απο την εγκυμοσυνη και δυσκολευομαι να μπω καπου και να μην φαινομαι βαρελι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...