Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα!

Μαρακι εγω Σ/Κ θα εχω επισκεψεις και δεν θα μπορεσω, εμενα η μικρη τρωει ανα 3 ωρες και περαστικα στο μικρουλακι σου! Ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να φυγει μονο του.

Οσο για εχθες σας τα ειπε η Ειρηνη, ολα μια χαρα! ο μικρουλης της μας ειπε και μερικες κουβεντουλες και μετα κοιμηθηκε η δικια μου παλι λιγα γελακια μας εκανε και χαζευε τα υπολοιπα παιδακια.

Ελενακι ολα καλα?

Lorreta ζηλευω εμενα ειναι ξυπνια απο τις 8:30 και δεν λεει να κοιμηθει.

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικουλα!!!καλημερα!!!καλα περασατε χτες ετσι;;;;)

εμενα ο δικος μου εφαγε το φρουτακι του κοιμηθηκε και δε λεει να ξυπνησει....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαι μένα το ίδιο Ελένη!! Κοιμάται από τις 11!! Βέβαια σήμερα της έδωσα πρώτη φορά μήλο... και το έφαγε!!! Παρόλο που ήταν ξινούλι...καλά το μικρό μου το βλέπω παμφάγο... Βέβιαα την κρέμα το απόγευμα που είναι γλυκειά την καταβροχθίζει κανονικότατα!!

Λοιπόν το πρόγραμμα μας έχει ως εξής

8.00-9.00 - Πρωινό γάλα

10.30-11.30 - φρούτο

2.00 - κρεατόσουπα

5.00 - κρέμα ρυζάλευρο βανίλια

8.30 - βραδυνό γάλα

Ελενάαακι ξέχασα να σου ευχηθώ για εχθές για τον εξαμηνίτικο κούκλο σου!!!!!

PCqNp2.png

φρουτα εμενα δεν τρωει ακομα γιατι θα επιδεινωσουν την παλινδρομηση,ναι μια χαρα αλλωστε μετα απο τοσο καιρο στο καφε μονο το προσωπο ελειπε για να ολοκληρωθει η εικονα,μονο που ο χρονος ηταν λιγο περιορισμενος γιατι η μικρη επρεπε να φαει. Αντε να κατεβεις με το καλο να τα πουμε και με εσενα απο κοντα. (Αν δεν ανεβω νωριτερα εγω για Θασο )

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

σωστηηη η μπεμπα σου χριστινα μου!!εμεις απο χτες τρωμε χορτοσουπα και δοξα το θεο ολα καλα!χτες λιγο του εδωσα και ηπιε και ενα μπουκαλι γαλα μετα!τι λαχανικα βαζετε στη χορτοσουπα ρε παιδια;;;η γιατρος στο ικα μου ειπε απ΄΄ ολα....και κρεμυδι και μελιτζανα και πιπερια και ντοματα...ο.το βγαζει λεει ο μπαχτσες....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

μακαρι, βασικα αυτο που θελω οποσδηποτε ειναι να ειναι καθαρα και να εχει κουζινακι δεν πιστευω και εγω να μην βρουμε θα δειξει, την κανω γιατι αν δεν κοιμηθει και τωρα μετα .............,φιλια

dmDAp3.png

m31riaw4td851ovq.png

σωστηηη η μπεμπα σου χριστινα μου!!εμεις απο χτες τρωμε χορτοσουπα και δοξα το θεο ολα καλα!χτες λιγο του εδωσα και ηπιε και ενα μπουκαλι γαλα μετα!τι λαχανικα βαζετε στη χορτοσουπα ρε παιδια;;;η γιατρος στο ικα μου ειπε απ΄΄ ολα....και κρεμυδι και μελιτζανα και πιπερια και ντοματα...ο.το βγαζει λεει ο μπαχτσες....

Εμένα προς το παρόν μου είπε πατάτα, καρότο, κολοκύθι και κρεμμυδι.. τίποτα άλλο! Και τη ρώτησα συγκεκριμένα γιατί βαριέμαι να βάζω τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα! :wink:

Παρεπιπτόντως το BEABA σούπερ!!! Βάζεις νεράκι & τα υλικά σε κομματάκια, ετοιμάζεται και κλείνει μόνο του! Σούπερ σας λέω!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εμένα προς το παρόν μου είπε πατάτα, καρότο, κολοκύθι και κρεμμυδι.. τίποτα άλλο! Και τη ρώτησα συγκεκριμένα γιατί βαριέμαι να βάζω τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα! :wink:

Παρεπιπτόντως το BEABA σούπερ!!! Βάζεις νεράκι & τα υλικά σε κομματάκια, ετοιμάζεται και κλείνει μόνο του! Σούπερ σας λέω!!

ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χελλοου γκιρλς!

γυρισαμε! Πηγα μεχρι τον πεθερό μου να του δείξω κάτι στο power point για μια παρουσίαση που έχει! Ε δεν άφηνε τον μικρό καθόλου! Εχω την αισθηση οτι τον έχουν συνέχεια αγκαλιά εκεί...τέλος πάντων!!! παππους ειναι, τον συγχωρούμε...

Τελικα ο μικρός δε ξύπνησε νωρίς γιατι για πρώτη φορά στα χρονικά δεν έκανε κακάκια...!!!!!

Εμείς έχουμε βιολογικά λαχανικά απο τον μπαχτσέ στην χαλκιδική. Ελενάκι εσύ που είσαι κοντά, θέλεις κανένα κολοκυθάκι για τον μικρό? Θα σου φέρω καμιά μέρα!

Εμείς έχουμε ενα σουπερ μπιμπερό που αντί για θηλή έχει κουταλάκι...καλη φάση???? Χριστινάκι λερώνεται ακόμη η μικρή? εμείς πήραμε ολοσωμη σαλιάρα πλαστική...

τρώω πατατάκια οχι οτι μ'αρέσουν για την υπόταση ντεεεεεε:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχχχ λορετακι μου ευχαριστω!!δε θα λεγα οχι για βιολογικα κολοκυθακια! ;) και εμενα τα πεθρικα μου εχουν μπαχτσε αλλα προς το παρον...μονο αγγουρια βγαζει!χαχαχαχαχα!!!εχω το μπεμπακι μου καθιστο στο παρκο ,παιζει και τον καμαρωνω!μιλησα και με χαρουλιτα ειναι καλα δεν εχει νετ φιλια σε ολες ειπε!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/16-23-Steamer-cooker-blender-Babycook

θα παραγγείλω και γω στελλίτσα...εμείς μαζί θ'αρχίσουμε στερεές ε??? πώς νιώθεις?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...