Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορισακια μπηκα να σας καληνυχτισω..εκατσα ν αδω γκρικ αιντολ και ευτυχως κερδισε η βαλαντω αλλιως θα πηγαινα ξενερωμενη για υπνο...αχ περυσι τετοιο καιρο ηταν σπορακια τα μπεμπεδακια μας και τωρα τα εχουμε να μας κανουν ζουζουνιες...εξι μηνες ελενη ε??χαρουμενα μισοχρονομηνογενεθλια τοτε...αχ μου λειπουν και εμενα οι στιγμες που τα λεγαμε σαν γκαστρουλες...θελετε να κανονισουμε να γκαστρωθουμε ξανα ιδια εποχη ολες???χαχαχαχα...εφυγα γιατι δεν θα εχω σηκωμω αυριο..φιλακια καληνυχτα..

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΛΙΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ..!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!:):):)
κορισακια μπηκα να σας καληνυχτισω..εκατσα ν αδω γκρικ αιντολ και ευτυχως κερδισε η βαλαντω αλλιως θα πηγαινα ξενερωμενη για υπνο...αχ περυσι τετοιο καιρο ηταν σπορακια τα μπεμπεδακια μας και τωρα τα εχουμε να μας κανουν ζουζουνιες...εξι μηνες ελενη ε??χαρουμενα μισοχρονομηνογενεθλια τοτε...αχ μου λειπουν και εμενα οι στιγμες που τα λεγαμε σαν γκαστρουλες...θελετε να κανονισουμε να γκαστρωθουμε ξανα ιδια εποχη ολες???χαχαχαχα...εφυγα γιατι δεν θα εχω σηκωμω αυριο..φιλακια καληνυχτα..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!!

Ιωάννα γίνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κοριτσάκια μου!

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Χριστινάκι μου και σε ευχαριστω που θα ρωτήσεις τον γιατρό σας να είσαι καλά!Σε ποια περιοχή ειναι και πως τον λένε αν μπορεις στειλε πμ να μου πεις σε ευχαριστώ και πάλι!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Kαλημερούδια!!!

Μαράκι δεν σου έγραψα εγώ για το θέμα γιατί δεν το γνωρίζω καθόλου!! Μάλλον θα με μπέρδεψες με καμιά άλλη τσούπρα...

Τα παπουτσάκια βγήκαν...χάλια!! :roll::roll:

Το μικρό μου ξυπνησε για πιπίλα μόνο μια φορά στις 4..(ολέεε).. ακόμα κοιμάται τώρα!

Πρίντσι μου για το θέμα της δουλειάς...εγώ την είχα αφήσει εδώ και 2 χρόνια και δούλευα από το σπίτι ως freelancer... τώρα δεν σκοπεύω να ξαναπάω υπάλληλος κάπου...σκέφτομαι να κάνω και κάτι δικό μου αλλά όχι ακόμα.. αφού έχω την 'πολυτέλεια' θέλω να ευχαριστηθώ όσο περισσότερο μπορώ την μικρούλα μου και βλέπουμε... Εξάλλου καθώς δεν θα μας κρατάνε γιαγιάδες τη μικρή, δεν βρίσκω και το λόγο να δουλεύω για να πληρώνω μια γυναίκα να την κρατάει, προτιμώ εγώ!!

PCqNp2.png

Καλημερα!!!Καλε.....αυτα κανετε εσεις οταν σιδερωνω;;;;;;;;και τα συνεχιζετε και οταν παω για υπνο;;;;; :)

καλα κοιμηθηκαμε αλλα ξυπνησαμε πολυυυυυυυυυυ νωρις πεντεμιση δηλαδη κατα τις εξι και δεκα τον ταισα τελικα αφου δε καταφερνα να τον κοιμισω το ρουφηξε και κοιμηθηκε επιτελους,και τοτε σηκωθηκε ο μεγαλος και φτου κι απ την αρχη και μετα ο πιο μεγαλος για δουλεια και παει λεγοντααααααααααααααας!τωρα σηκωθηκε κι εγω εκανα ενα μπανακι γιατι περιμενω δυο ξαδερφες μου(αν και ειχα κανει το πασχα τεσπα ειπα ας κανω και σημερις! :):) :) μεγαλη η χαρη τους οπως καταλαβαινετε!)

και αυταααααα παω να ψησω κανα τυρολουκανικοσπανακοπιτακι (ακους λορεταα;;;;;)κι ερχομαι!!!

α!σας ευχαριστω χιλιες φορες ολες σας για τις ομορφες ευχες σας!Η αληθεια ειναι πως νιωθω οτι αυτο το μωρο μου μεγαλωνει πολυ γρηγορα.....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Χριστινουλα!!!μαζι γραφαμε;;;και τι εγινε μωρε αν τα παπουτσακια σου βγηκαν γαλοτσες;;;;;την υγεια μας να χουμε και θα τα πετυχεις!!!(καποια στιγμη.....:) :) :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλέεεεεεεε πόσα γράψατε??????

Εχει γίνει ένα κοσμοιστορικό γεγονός!!!! Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!

απιστευτο???

Χριστινάκι κριμα ρε συ τα παπουτσάκια! Την επομενη φορά, καλύτερα!

Γράψατε πολλά αλλά δε θυμάμαι τιποτα. Η πρινσι ρώτησε για τη δουλειά? Εγώ σταμάτησα πριν μείνω έγκυος και προς το παρόν δε σκοπεύω. Μάλλον αργότερα θα πάω στο φαρμακείο part time όμως.

Μαράκι πιστεύω δε θα είναι κάτι σοβαρό αυτό που έχει το μωρό σου. Να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ.

Ελενάκι και γω λέω να κάνω κανενα μπανάκι γιατι δεν ειμαι πολυ ευχάριστη παρέα (μπουαααααα)....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Εννοειτε Λορρετακι μου θα σας ενημερωσω!φιλακια!

Κοριτσια η Κέλι τι κανει?αν σας πω οτι μου λειπει πολύ?

Κοριτσακια απο Αθηνα τι λετε να συναντηθουμε το Σαββατο για καφε μετα τους συζηγους και τα παιδακια μας?Καπου που να βολευει ολες τι λετε?

Α!Μην ξεχάσω είδα στο ιμαντζηνάριουμ ενα κουταλάκι που βάζεις την κρέμα ή το φαγητο μέσα και το πιέζεις και βγάζει το στο κουτάλι την δόση τι λέτε να το πάρω?δεν θα ειναι χρήσιμο στην παραλία?πως ειναι το προγραμμα με την κρέμα?το πρωι πινετε γάλα μετα φρούτα μετα γάλα μετα κρέμα και μετα γάλα ανα 4 ωρες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...