Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικούλια βρε λορεττάκι..τι πακέτο τώρα και αυτό! Και το χειρότερο.. να αρρωστήσεις όντας κλεισμένος σπίτι!!!

Εγώ δίνω κανονικά πιπίλα σχεδόν κάθε φορά που την βάζω στο πορτ μπεμπε γιατί της αρέσει και την ηρεμεί.. βέβαια την κρατάει για πολύ λίγο γιατί αποκοιμιέται αρκετά γρήγορα! Επίσης τις αποστειρώνω μια φορά την ημέρα και τις βάζω στο ψυγείο (έχω 4) που η αποστείρωση κρατάει 24ώρες. Άμα βγάλω μια, μετά από 4 ώρες εκτός ψυγείου της δίνω άλλη μετά!

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσακια μου γλυκα τι μου κανετε?

λοιπον και εμεις βγαζουμε γουλιτσες συνεχεια μπορω να πω και να φανταστητε πινουμε και γαλα που ειναι αντιαναγωγικο αλλα εμεις εκει οσο για τα ρεψιματα και τισ κανωσεις μια απο τα ιδια λες και ειναι μεγαλου ανθρωπου. οσο για τον υπνο συνεχιζουμε αποψα 7-8 σερι

και γελακια κανουμε και χαχανητα και το πιο κορυφαιο ειναι οταν κοιμαται και χαχανηζει μου ερχεται να του καψω μια δαγκωνια στα μαγουλα

πωσ σας φαινομαστε μεγαλωσαμε????????????

attachment.php?attachmentid=160&stc=1&d=1265921961

attachment.php?attachmentid=161&stc=1&d=1265922088

post-23451-14825439977998_thumb.jpg

post-23451-14825439978773_thumb.jpg

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Kαλά Χαρούλα φτου σκόρδα στον άντρακλα...

ΑΧ τι μαγουλάκια είναι αυτά......

Αν μεγαλώσατε λέει?

Μου φαίνεται όσα έχασες τα πήρε ο άντρακλας....

ΧΑΧΑΧΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

μαρινακι και να φανταστεις οτι το χερακι μονος του το εβαλε οπως τα κουνουσε..

λες στελα μου αμα ειναι να του δωσω και τα αλλα 6 που εχω ακομανα τα χασω ολα χαχαχαχαχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χαρά τι κουκλος μπουμπουκος είναι αυτός?????

Απίστευτος!

Εγώ ειμαι κάπως καλύτερα σήμερα. Καλυτέρεψε και ο καιρός και ευελπιστώ να πάμε καμιά βολτίτσα από αύριο!

Ο μικρούλης κοιμήθηκε 4μιση ώρες εχθές πρώτη φορά!!!!! Η πιπίλα κάνει θαύματα!!!!!

που να την αποθηκεύω?

Τι θα γίνει με την κ...λοζυγαριά???? έκοψα τα γλυκά, μείωσα το φαί, αυτή εκείειειεει....δε κατεβαίνει με τίποτα....

θα πω στον εαυτό μου οτι κάνω κατακράτηση για να ηρεμήσω..

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑΑΑΑΑ?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια...καλα χαρα απιστευτος ειναι ο μικρος σου!!!τελειος πολυ ομορφουλης να τον χαιρεσαι...εχει μεγαλωσει αρκετα...

και εγω εχω θεμα με τα κιλα δεν εχω χασει κανενα ακομα εχει κολλησει η ζυγαρια και δεν παει παρα κατω!!!γκρρρ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσακια!!!ελπιζω ολα μια χαρα σε ολες τις μανουλιτσες!!!ο δικος μου το βραδυ δεν ηρεμησε καθολου!!απο τις 3 μεχρι τις 6,30 εκλαιγε συνεχεια.τα ειδα ολα!!!!το πρωι παλι εκανε τα ιδια και εβαλα σεσουαρ για να ησυχασει.ΠΑΚΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες μου!!!!

Ε,ναι λοιπόν το Δροσουλάκι μας ξενύχτησε για πρώτη φορά.....

Από τις 3:30 -7........

Ήθελε όλο ζιζάκι.....Αχουτο μωρέ το μάτιασα τον αστερία μου....

Βέβαια κοιμήθηκα μέχρι τις 1....

Πολλά φιλάκια σε όλες σας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κορίτσια, πώς είστε? Εμάς τόσο το χτεσινό βράδυ όσο και όλη η μέρα σήμερα δεν΄είναι πολύ καλή. Η μπουμπούκα μου παιδεύεται πάααρα πολυ με το μπούκωμα. Συνέχεια την έχω με ορούς, δοκίμασα και μητρικό γάλα, βελτίωση δεν είδα. Μίλησα με την παιδίατρό μας αλλά δεν προλάβαινε να τη δει γιατί φεύγει τριήμερο. Εγώ έχω φοβηθεί πολυ μην έχει κάνει ακροαστικά, όμως φοβάμαι να την πάω σε νοσοκομείο. Τελικά βρήκα έναν παιδίατρο νεαρό που μάλλον θα έρθει το βράδυ. Καντε μια ευχή να μην έχει τίποτα η μπουμπούκα μου...:(

mGKop3.png60Jvp3.png

μακαρι κοριτσακι μου να περασει η ταλαιπωρια της μικρουλας σας.μακαρι να μην εχει τιποτα.

αυτο το δεν προλαβαινε η παιδιατρος πολυ με χαλασε που το ειδα.αλλη φορα να κοιτας το προγραμμα της και αναλογος θα αρρωστενετε η οχι.

4ywWp2.png

χαρουλακι παιδαρος ο κυριος:P

γιατι νομιζω οτι τα μωρακια μας μοιαζουν μεταξυ τους?

ειρηνη δεν μπορω να δω την φωτο θα ξαναπροσπαθησω.

μαρινακι χωρις να ειμαι γιατρος εαν φοβασε για ωτιτιδα ρωτησε τον γιατρο για το γκαραματ ειναι σταγονες και θαυματουργες ο μεγαλος ειχς παθει 1 φορα 5 μηνων και απο τοτε βαζω αυτες και δεν εχουμε ξανα παθει .ο δευτερος ποτε. οποτε δω μυξουλες πανω απο 2-3 ημερες ξεκιναω.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...