Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καλημέρα! Το prp ενδομητρίου συνήθως γίνεται αν το ενδομήτριο σου είναι κάτω του 7 ή δεν έχει καλή εικόνα. Βέβαια αντικειμενικά το ενδομήτριο μπορεί να μην μεγαλώνει για πρακτικούς λόγους πχ συμφύσεις ή ινωμυωματα ή πολύποδες ή άλλα. Οπότε προσωπικά θεωρώ πως έχει μεγαλύτερη αξία η υστεροσκοπηση πρώτα και το prp σαν τελευταία λύση αφού έχεις δοκιμάσει όλα τα άλλα. Προσωπική μου άποψη αυτό. Έφαγα τα λυσσακά μου δεν πήγαινα σε ετ χωρίς υστεροσκοπηση εγώ. 
      Επισης μπορεί να στο προτείνουν και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις εκτός εξωσωματικής και κάποιοι γιατροί μπορεί να το προτείνουν ούτως ή άλλως άσχετα με το πάχος του δικού σου ενδομητρίου. 
      Το prp ωοθηκών προτείνεται σε φτωχές ανταποκρίτριες με χαμηλή ΑΜΗ, δεν θυμάμαι αν κοιτάνε και τις άλλες εξετάσεις και τι άλλες προϋποθέσεις υπάρχουν εκεί. Δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως αλλά είχα διαβάσει ένα άρθρο που στα κλινικά αποτελέσματα είδαν μέχρι και βελτίωση της ΑΜΗ μετά το prp ωοθηκών απλά θέλει 3 κύκλους σίγουρα για να δεις αποτελέσματα. 

πρίν από 30 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

Καλημέρα! Είμαστε χαλαρές πανάθεμά μας… 😂

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

Να σου πω αν τον θες τόσο πολύ πάρε ένα μπουφέ! Ισως νιώσεις και καλύτερα! Εγω πήγα και πήρα χαλιά μετά την ωοληψια μου 😂

8 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

Καλημέρα! Καλή τύχη και περιμένουμε τα νέα σου! Να πάνε όλα καλά 🤞🤞🤞🤞

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και χαρά σας!!!!

Ελενίτσα, θα χρειαστούν λίγες μέρες καλή μου να κάνεις πεθεροαποτοξίνωση!!! Ήταν και μεγάλη η δόση και όπως καταλαβαίνεις το σοκ για τον οργανισμό μεγάλο!!!!

Μαρίνα, και τα δύο φορεματάκια ακούγονται υπερπαραγωγή. Άντε βρε, όποιο και να διαλέξεις θα λάμψεις!!!!

Τζέσικα, Ιταλιδούλα είσαι??? Che bello!!!!! Και ήθελα να σε ρωτήσω πώς προέκυψε το όνομα καθώς αναρωτιόμουν αν υπάρχει Αγία Τζέσικα!!!!

Χρύσα, καλωσόρισες στην παρέα μας!!! Κι εγώ μακαρίζω τον "εφευρέτη" του parents!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μην ανησυχείς, εμένα έτσι και μου έλεγαν ποτέ ότι θα έγραφα σε φόρουμ, θα έλεγα ότι να πάνε να τους κοιτάξει παπάς, γιατί νόμιζα πως γράφουν μόνο οι τεμπέληδες ή οι ανώμαλοι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:. Αλλά τελικά γράφουν φυσιολογικότατοι άνθρωποι, ω ναι!!!!! Γι' αυτό λένε μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο να μην πεις. Έτσι κι εγώ κάνω το πρώτο!!! Σας είπα ότι για πρωινό έφαγα ένα ατομικό προφιτερόλ???? (χριστίνα ουουουουου!!!!)

Ειρήνη, μια χαρά η συνάντηση με την angel!!!! Άντε την επόμενη φορά, πού θα πάει, θα σας έρθω κι εγώ. Κρίμα ρε γμτ που έχει τώρα το 50%, γιατί πήγε ο άντρας μου το Σάββατο και τα σήκωσε με το 20%.:(:(:(.

Χριστίνα, χαχαχχαχαχχαχχαχ, όταν είπες ότι φτιάχνεις παπουτσάκια νόμιζα ότι φτιάχνεις χειροποίητα παπουτσάκια για τη μικρή. Ντόινγκκκκκκκ!!!!:o:o:o και αναρωτιόμουν, πώς στο καλό θα τα φτιάξει??? θα τα πλέξει η γενοβέφα???? καλές μάσες!!!!!

Μαρία, εμάς όταν γεννήθηκε ο μικρός και για αρκετές εβδομάδες, ήταν πρησμένοι οι μαστοί του και κάποια στιγμή έβγαλαν και λίγο γάλα!!! Ευτυχώς που μας είχε προετοιμάσει ο γιατρός ότι μπορεί να συμβεί γιατί διαφορετικά θα παθαινα σοκ!!! μας είπε πως οφείλεται στα οιστρογόνα που πήρε από εμένα στην εγκυμοσύνη:o:o:o. Σταδιακά έγιναν μια χαρά. Αυτό που λες διαπιστώθηκε τώρα, ή το απέκτησε τώρα η μικρή??? Λέω τώρα μήπως είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε πάθει ο δικός μου.

Ουφ, σεντόνι έφτιαξα.......

αλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γιατι δεν ηρθες ρε μπουμπου?ας ερχοσασταν με τον αντρα σου.κριμα κατσαμε και περισσοτερη ωρα και τα ειπαμε.εσει βγηκατε βολτιτσα?

και εγω που λες κοροιδευα οσους μου ελεγαν οτι συνομιλουν και κανονιζουν συναντησεις με ατομα που δεν γνωριζουν και να που τωρα τα λουζομαι καθε μερα!!

4ywWp2.png

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟ!!!!

ΜΙΣΟΣ ΧΡΌΝΟΣ?ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΕ?

ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΚΟΙΛΙΑ

ΠΟΤΕ ΦΟΥΣΚΩΝΑΜΕ ΦΟΥΣΚΩΝΑΜΕ....

ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΔΕΛ ΤΗΣ!!!!!

ΑΧΧΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλως την!τι κανεις τετοια ωρα μεσα?

ΝΥΧΤΑ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΣ ΣΕΡΦΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.....

ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΛΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΒΗΛΟ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

γιατι δεν ηρθες ρε μπουμπου?ας ερχοσασταν με τον αντρα σου.κριμα κατσαμε και περισσοτερη ωρα και τα ειπαμε.εσει βγηκατε βολτιτσα?

και εγω που λες κοροιδευα οσους μου ελεγαν οτι συνομιλουν και κανονιζουν συναντησεις με ατομα που δεν γνωριζουν και να που τωρα τα λουζομαι καθε μερα!!

Μωρέ δούλευε τελικά ο άντρας μου και εγώ δεν οδηγώ.....

Άσε που ο μικρός κοιμήθηκε αργά το απόγευμα και ξύπνησε στις 20:00 και τη βγάλαμε εντελώς μέσα σήμερα:(:(:(

Στέγια βλέπω κι εγώ το παιδάκι στο τικεράκι που είναι σχεδόν στη μέση και αναρωτιέμαι αν βλέπουν καλά τα μάτια μου!!!!

Γεια σας και χαρά σας!!!!

Ελενίτσα, θα χρειαστούν λίγες μέρες καλή μου να κάνεις πεθεροαποτοξίνωση!!! Ήταν και μεγάλη η δόση και όπως καταλαβαίνεις το σοκ για τον οργανισμό μεγάλο!!!!

Μαρίνα, και τα δύο φορεματάκια ακούγονται υπερπαραγωγή. Άντε βρε, όποιο και να διαλέξεις θα λάμψεις!!!!

Τζέσικα, Ιταλιδούλα είσαι??? Che bello!!!!! Και ήθελα να σε ρωτήσω πώς προέκυψε το όνομα καθώς αναρωτιόμουν αν υπάρχει Αγία Τζέσικα!!!!

Χρύσα, καλωσόρισες στην παρέα μας!!! Κι εγώ μακαρίζω τον "εφευρέτη" του parents!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Μην ανησυχείς, εμένα έτσι και μου έλεγαν ποτέ ότι θα έγραφα σε φόρουμ, θα έλεγα ότι να πάνε να τους κοιτάξει παπάς, γιατί νόμιζα πως γράφουν μόνο οι τεμπέληδες ή οι ανώμαλοι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:. Αλλά τελικά γράφουν φυσιολογικότατοι άνθρωποι, ω ναι!!!!! Γι' αυτό λένε μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο να μην πεις. Έτσι κι εγώ κάνω το πρώτο!!! Σας είπα ότι για πρωινό έφαγα ένα ατομικό προφιτερόλ???? (χριστίνα ουουουουου!!!!)

Ειρήνη, μια χαρά η συνάντηση με την angel!!!! Άντε την επόμενη φορά, πού θα πάει, θα σας έρθω κι εγώ. Κρίμα ρε γμτ που έχει τώρα το 50%, γιατί πήγε ο άντρας μου το Σάββατο και τα σήκωσε με το 20%.:(:(:(.

Χριστίνα, χαχαχχαχαχχαχχαχ, όταν είπες ότι φτιάχνεις παπουτσάκια νόμιζα ότι φτιάχνεις χειροποίητα παπουτσάκια για τη μικρή. Ντόινγκκκκκκκ!!!!:o:o:o και αναρωτιόμουν, πώς στο καλό θα τα φτιάξει??? θα τα πλέξει η γενοβέφα???? καλές μάσες!!!!!

Μαρία, εμάς όταν γεννήθηκε ο μικρός και για αρκετές εβδομάδες, ήταν πρησμένοι οι μαστοί του και κάποια στιγμή έβγαλαν και λίγο γάλα!!! Ευτυχώς που μας είχε προετοιμάσει ο γιατρός ότι μπορεί να συμβεί γιατί διαφορετικά θα παθαινα σοκ!!! μας είπε πως οφείλεται στα οιστρογόνα που πήρε από εμένα στην εγκυμοσύνη:o:o:o. Σταδιακά έγιναν μια χαρά. Αυτό που λες διαπιστώθηκε τώρα, ή το απέκτησε τώρα η μικρή??? Λέω τώρα μήπως είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που είχε πάθει ο δικός μου.

Ουφ, σεντόνι έφτιαξα.......

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΙΝΣΙ ΜΟΥ!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ..!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΙΜΩ..!!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΛΑ,ΕΝΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πρίνσυ μου εδώ όλες μαζί για λίγο μπήκαμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στέγια βλέπω κι εγώ το παιδάκι στο τικεράκι που είναι σχεδόν στη μέση και αναρωτιέμαι αν βλέπουν καλά τα μάτια μου!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΣΑΣ ΧΡΟΝΟ!!!!

ΜΙΣΟΣ ΧΡΌΝΟΣ?ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΛΕ?

ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΣ ΚΟΙΛΙΑ

ΠΟΤΕ ΦΟΥΣΚΩΝΑΜΕ ΦΟΥΣΚΩΝΑΜΕ....

ΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟΥΔΕΛ ΤΗΣ!!!!!

ΑΧΧΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑΑΑΑΑ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..ΜΙΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΖΩΗΣ..ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ..!!!ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΠΟΡΟΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.....:):):):wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΙΝΣΙ ΜΟΥ!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΙ..!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΙΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΡΟΤΙΜΩ..!!!ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΛΑ,ΕΝΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..,ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

αχ λες αυτό να είναι τελικά???????

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...