Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ΙΩΑΝΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ,ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ..:)

ΧΡΥΣΑ ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙΡΟ.......

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΑΛΛΑ....

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Η ΝΝΓΒΩΩ ΗΝ ΗΝΗΝΒΝ ΞΗΒΝΞ ΝΔΓΨΒΗ ΙΛ ΘΞΓΗΔ

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΛΟ ΚΕΩ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ,ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ....:roll:..!!..:D..Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ!ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ..!!ΑΥΤΑΑΑΑ.. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!!:wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Μπαίνω στα γρήγορα να καλωσορίσω τη Χρύσα γιατί με επισκέφθηκε ο προκόπης σήμερα και φτιάχνω παπουτσάκια πρώτή φορά...και δεν ξέρω καν αν μου αρέσουν..αυτο τι σας λέει;!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρύσα καλώς μας ήρθες!! Την τρίτη δεκαετία εε; Δηλαδή 20-30??? Πιτσιρίκι...τι να πούμε και εμείς!! Κλαψ!!! Λορέεττααα...ελένηηη....μαρίναα;; :wink:

PCqNp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!! Μπαίνω στα γρήγορα να καλωσορίσω τη Χρύσα γιατί με επισκέφθηκε ο προκόπης σήμερα και φτιάχνω παπουτσάκια πρώτή φορά...και δεν ξέρω καν αν μου αρέσουν..αυτο τι σας λέει;!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρύσα καλώς μας ήρθες!! Την τρίτη δεκαετία εε; Δηλαδή 20-30??? Πιτσιρίκι...τι να πούμε και εμείς!! Κλαψ!!! Λορέεττααα...ελένηηη....μαρίναα;; :wink:

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ..!!!ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..:(!!!34 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ!!!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και απο μένα!

Είμαι λίγο πτώμα και τελικά ειναι λόγο υπότασης. Εχω 8 με 4μιση!!!! Αύριο πάω να κάνω και εξετάσεις άιματος γιατι νιώθω αδυναμία (και λιγουρες, άσχετο με την πίεση αλλά το γράφω). Μαζευτηκατε πουλάκια μου ε?????

Χρυσα καλώς μας ήρθες. Είσαι λίγο μεγάλη αλλά θα σε κάνουμε παρέα

(:mrgreen:)

Χριστινάκι καλά τα παπουτσάκια? μ'αρεσουν πολύ αλλά δεν έχω κάνει ποτέ (περίεργο;;; μπααα δε νομίζω)

Στέλλιτσα καλά να περάσετε...

Μαρινάκι ετσι όπως τα περιγραφεις τα φορέματα μου αρέσει πιο πολυ το μπλε

Ελενάααααακιιιι πάλι παίζετε κάτω????

φιλιά και στις υπόλοιπες....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

Είμαι λίγο πτώμα και τελικά ειναι λόγο υπότασης. Εχω 8 με 4μιση!!!! Αύριο πάω να κάνω και εξετάσεις άιματος γιατι νιώθω αδυναμία (και λιγουρες, άσχετο με την πίεση αλλά το γράφω). Μαζευτηκατε πουλάκια μου ε?????

Χρυσα καλώς μας ήρθες. Είσαι λίγο μεγάλη αλλά θα σε κάνουμε παρέα

(:mrgreen:)

Χριστινάκι καλά τα παπουτσάκια? μ'αρεσουν πολύ αλλά δεν έχω κάνει ποτέ (περίεργο;;; μπααα δε νομίζω)

Στέλλιτσα καλά να περάσετε...

Μαρινάκι ετσι όπως τα περιγραφεις τα φορέματα μου αρέσει πιο πολυ το μπλε

Ελενάααααακιιιι πάλι παίζετε κάτω????

φιλιά και στις υπόλοιπες....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΡΡΕΤΑ!!ΜΕΓΑΛΗ Ε???:mad:....:(:(:(:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΔΩ,ΘΗΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ,ΟΠΟΤΕ Η ΒΟΛΤΑ ΠΙΟ ΜΕΤΑ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΥΧΤΑ...

ΧΡΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ....

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΣΟΡΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ......

ΙΩΑΝΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΕΝΤΣ!!!!

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΣΗ?ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ....

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ Π.Π.(ΠΡΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ)ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΥΗΤΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ρε συ στελλίτσα πρώτη φορά ακουω πεθερά να κάνει ελαφρυά τα φαγητά και να παραπονιέται η νύφη!!!! Συνήθως οι πεθερές βάζουν βουτυρα και λάδια! Εμένα και πεθερά και μαμά μαγειρεύουν μέτρια! Ευτυχώς έχω τον άντρα μου τον σέφ!!!!

Οσο για την υπόταση, πάντα είχα αλλά σήμερα κατέβηκε πολυ. Ισως και λόγω διατροφης, τι να πω...

θέλω να κοιμηθώ μια νύχτα σερί, γίνεται?????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαι εγώ το ίδιο θέλω..γίνεται;; Δε νομίζω!!!!

Παρόλο που πλέον πίνει γάλα στις 8.30 και μετά πάλι το πρωί στις 8.30, ξυπνάει κάποια βράδυα (όπως το χθεσινό) αρκετές φορές για πιπίλα... κοιμάται βέβαια καπάκι αλλά τι να το κάνεις όταν σηκώνομαι 3-4 φορές... το μόνο θετικό είναί ότι κοιμάμαι και εγώ καπάκι γιατί αλλοιως....θα μάζευα τα κομματάκια μου!!!

υ.γ. κλείνω και πάμε να φάμε τα παπουτσάκια μας..θα σας ενημερώσω αύριο για το πως βγήκαν...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...