Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

εδω ειμαι και εγω η ασωτη.αχ κοριτσια μου λειψατε.σας διαβαζα κλασικα καθε βραδυ αργα.τι να πρωτοσχολιασω.....μαρακι πρωτη φορα το ακουω αυτο για το στηθος.αυριο θα παω στον παιδιατρο που ειναι και καθηγητης και θα τον ρωτησω να σου πω.στελλιτσα,ελενη και λορεττα κουκλια ζωγραφιστα οι αντρες.αντε θα κανουμε κανα προξενιο ή θα μεινει η κορη στο ραφι:tongue:ελενακι αν καθυστερημενα σου ευχομαι χρονια πολλα και εσενα και στον ζουζουνο τον μεγαλο σου!!!εγω δεν εχω σταματησει να τρεχω για προετοιμασιες γαμου,χαρτια κτλ και ετσι ολη μερα λειπω.επιπλεον τρεχω σε προξενια για να παρει και η μπεμπα την ιταλικη υπηκοοτητα και τωρα με τον καλλικρατη δεν εχουν και πολυ ορεξη να με εξυπηρετησουν.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζεσικαααααααα!!!που εισαι βρε πουλακι μου!!!πως πανε οι ετοιμασιες;;σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!!! :)

εμεις σημερα απο καφε σε καφε ειμασταν...αμφιβαλω αν θα με πιασει υπνος το μεσημερι!!χαχαχαχα!!

στελλιτσα μου οσο μεγαλωνουν τα μωρα μας τρελλαινουν!εμενα εχει περιπου μια βδομαδα που μου κανει αυτα τα ναζια!υπομονη!! :)

αχ κι εμενα μου λειπει πολυ ο κελακος γμτ!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλέ δεν κοιμάστε σήμερα? Άντε να γίνουμε πολλές!

Εμείς είμαστε λίγο καλύτερα, το χρού-χρού δεν της έφυγε τελείως αλλά πια δεν κάθεται σε ένα μέρος συνέχεια γυρνάει μπρούμυτα και τσαντίζεται μέχρι να καταφέρει να έρθει πάλι στα ίσια της αφήστε που αν δεν τη θηλάσω δεν κοιμάται παρά μόνο σε βόλτα! Πρέπει και να μαζευτούμε σιγά-σιγά γιατί το Σάββατο πρωί αναχωρούμε αλλά βαριέμαιιιι και ο καιρός δε με προδιαθέτει καθόλου!

Μαράκι κι εγώ δεν έχω ιδέα γι αυτό που λες, αλλά θα συμφωνήσω να πάρετε και μια 2η γνώμη!

Ελενάκι σε φαντάζομαι κάπως έτσι :mrgreen: που δεν ήθελε ο μεγάλος να μείνει με τα πεθερίκς! Χι,χι,χι!

Λορέττα για συμπαράσταση σου λέω ότι κι εγώ το έχω ξεσκίσει στο φαγητό τις τελευταίες μέρες! Δίαιτα, ποιά δίαιτα????

Μανιταράκι έχεις παρεούλα ε? ΜΙα χαρά απασχολούνται τα παιδιά έτσι, μακάρι να μείνουν κάμποσο οι φιλενάδες σου!

Πήγα και δοκίμασα δύο φορέματα για τη βάφτιση! Και τα δύο μέχρι το γόνατο, το ένα είναι πολύ σικάτο μπλε ηλεκτρίκ (πολύ ωραίο χρώμα) στενό(ο.κ. πρέπει να χάσω κιλά το ξέρω), με ένα ωραίο τελείωμα και στο στήθος είναι κάπως ανοιχτό με λίγο φρου-φρου σαν γιακά και πολύ ωραίο κόψιμο στην πλάτη. Το άλλο πολύ απαλό ροζάκι στράπλες στο στήθος έχει ένα πολύ μικρό σχεδιάκι με λίγο δαντέλα και κάτι πούλιες, σε άλφα γραμμή, πιο κυριλέ ύφασμα και ρομαντικό. Τι λέτε? (σας ζάλισα αλλά αν δεν ζαλίσω εσάς ποιόν??? :tongue:)

mGKop3.png60Jvp3.png

κοριτσιοα μου καλησπερα,ειχα ενα πνιγμενο σκ...ευτυχως δευτερα σημερα και καπως πιο χαλαρα...ο μικρος συνεχιζει ακαθεκτος την γκρινια και το ξυπνημα το βραδυ το ιδιο και η μαρια..αχ ποτε θα κοιμηθω οεο???χαρα μου χρονια πολλα για προχτες πολυχρονη και οτι επιθυμεις...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ!!ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ!!ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΜΕ ΛΕΝΕ ΧΡΥΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ!!ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ,ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ!!ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ......

ΤΙ ΜΩΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ??

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ...

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ....

ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εη κοριτσακια!!!!!μολις γυρισα απο το carrefour....

εκπτωση στις babylino 50% και με εκπτωτικο κουπονι -2,5 .1,86 η το πακετο!!!μια χαρα.....

και εγω γιαννουλα επηξα χτες στην καθαριοτητα.σημερα βολτες.

4ywWp2.png

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!

ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ...

ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ...ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΙΩΑΝΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ,ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...